Nový produkt

Profesionálne digitálne 3D pleti, analýza pleti skúšobné zariadenie pre domáce salon klinike

999 položky

€484.25

Profesionálne digitálne 3D analýzu kože tváre kožný test zariadenia pre home/salón

Rýchle Podrobnosti

Typ: Analyzátor Pokožky

Certifikácia: CE

Miesto Pôvodu: Guangdong, Čína

Funkcia: Kožný Test

Názov produktu: Pokožku Tváre Analýza Zariadení

Funkcia: High Definition kvantitatívna analýza

Záruka: 12 Mesiacov, celoživotné údržba Voliteľný

Systém: Analýza Systému

Pracovná teória:

Tento systém je druh multifunkčné zariadenie s krásnym rozhranie a all-stranný utility funkcie. Tvorí ju Osem analýza modulov, ktoré sú k dispozícii analyzovať zmeny kože Mazu / Pigment / Kolagénu / Elasticitu / pórov / Akné / Citlivosť/ Vlhkosť /report Analýzy, Na naše veľké prekvapenie, všetky pleti byť prevedená do 3D pleti prostredníctvom real 3D zníženie technológie. Okrem toho,obrázky byť analyzované z ľubovoľných uhlov. Komplexná správa s vynikajúcou text a obrázky prítomné všetky výsledky testu klientom vo forme percenta.Týmto spôsobom, klienti pochopili, analýza výsledkov a stav real skin jasne. Aj zvoliť zodpovedajúci produkt ísť s výsledkami skúšok je povolené. Medzitým, vás podporovať nové produkty v pozadí.

Funkcie:

1) analyzátora je profesionálny 50X pokožky rozsahu, ktorý obsahuje mrazu funkcia, umožňujú analyzovať vašu pokožku/vlasy stave jasne na obrazovke.

2) zahŕňa Osem analýza modulov, ktoré sú k dispozícii analyzovať zmeny kože mazu,pigment,kolagén,pružnosť,pórov ,akné,citlivosť a vlhkosti.

3) 50X dokážu merať hĺbku skin line ,pravidelnosť laminácia a denne patologické zmeny. môžete mať pokožky foto kože škára vrstvy a vrstvy pokožky.

4) pleti možno previesť do 3D pleti, môžu byť analyzované z ľubovoľných uhlov.

5) komplexná pokožky správa s vynikajúcou text a obrázky prítomné všetky výsledky testu klientom vo forme percenta. môžete vytlačiť zostavu.

6)môžete vložka vaše firemné logo,môžete odporúčam vaše kozmetické výrobky v softvér, môžete Upraviť pokožky problém dôvod,Upraviť rady, ako zlepšiť stav kože;môžete podporiť nové produkty v koži softvéru.

7)všetky pokožky fotografie budú sace v softvér,môžete porovnať pokožky fotografie,porovnať pokožky správy. 8), Jednoduché a pohodlné ovládanie,originálne a kompaktný vzhľad. Anglický aotu analýza pleti systému.

Funkcia:

1. vstavaný hosť neoddeliteľnou dizajn a inštalácia, nie je potrebné pripojený k dotykovej obrazovky je jednoduché a intuitívne hlasové pokyny bez učenia, ktoré je otvorené, ultralight dizajn, ľahko sa prenáša.

2.vzhľad, dizajn POUŽÍVA špeciálne vyvinutý pre plesne, high-grade krásne, aby váš obrázok produktu elegantnejšie. Produkt vzhľad a užívateľské rozhranie a hlasových pokynov na akúkoľvek úpravu, poskytovať skutočné OEM, nech máte špeciálny nástroj, súkromné prispôsobený na obrázok produktu sa s vami viac.

3.použitie prvá môžete zavesiť na stenu, kozmetická línia kozmetické prístroje enchased v vystavovať viac ušetriť priestor, obraz vynikajúci, bez detekcie produkt reklamné obrázky, opakovane uvoľnenie ako váš bezplatnú inzerciu dosky.

4.môžete zmeniť parametre založené na používanie stave výsledkov testovania, nech zákazník manipulovať viac ako pevne veríme produkt účinok.

5.prístroj je vybavený profesionálny riadok a kozmetická línia dvoch pracovných vzor, všetky kozmetickom priemysle sú platné.

6. odpoveď nízkouhlíkové úspory energie 25W ultra-nízka spotreba energie.

FAQ :

1. Máte nejaké záruky?

Áno, máme. Rokov záruka na hosť stroj je dané.

  • Zdroj Napájania: elektrické
  • Názov produktu: Pokožku Tváre Analýza Zariadení
  • Voliteľný Systém: Analýza Systému
  • Záruka: 12 Mesiacov, celoživotné údržba
  • Štandardné Napätie: 110V(不含)-220V(不含)
  • Názov Značky: adg
  • miesto pôvodu: Guangdong, Čína
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia: High Definition kvantitatívna analýza
  • Materiál: Akryl
  • Druh: Analyzátor Pokožky
  • Certifikácia: CE

Štítky: tváre produkt, kus mobil home, produkt analýza odkaz, vlhkosť pokožky tester, móda analýzy produktu, mobil home časti, tváre machin, bielenie pokožky, churrera churro, Tváre.

Napísať recenziu

Profesionálne digitálne 3D pleti, analýza pleti skúšobné zariadenie pre domáce salon klinike

Profesionálne digitálne 3D pleti, analýza pleti skúšobné zariadenie pre domáce salon klinike

Napísať recenziu

Súvisiace produkty