Nový produkt

Čínsky AnHui Organické Jar Melón Plátok Liu An Gua Pian Zelený Čínsky Čaj List

999 položky

€13.80

-44%

€24.66

Typ: Zelený Čaj Trieda: AAA+ Ročníka : Tento Rok Úroda Sezóny,

O Liu An Gua Pian:

Liu An Gua Pian je považovaný za jeden z Číny desať najznámejších čajov. Tento čaj má históriu od Tang dynastie (asi ako 1 300 rokov). Pôvodnú výrobu priestor pre Gua Pian je Qi Tou Shan, hory, ktorý sa nachádza v Jin Zhai kraj. V súčasnosti, Liu An county sa vyvinula ako najväčší producting oblasti, zatiaľ čo najlepšie Gua Pian je ešte z Jin Zhai Kraj,Liu An Mesta Provincie an-chuej. Tento čaj je v lamelové tvar, ktorý sa podobá semená slnečnicové, teda s názvom "melón semená plátok'. Názov melón semená plátok "je teraz zjednodušený ako "melón plátok'.

Čerstvý čaj listy vybral na výrobu plátok melóna sú podstatne odlišné od iných najznámejších čajov. Po šklbanie jeden výhonok dva alebo tri listy z čajovníka, výrobcov samostatný plnohodnotný listy z ponuky listy v čase. Nasledujúce že list tip a stonka sú rezané z full-fúkané listy. Takže každý jeden list melón plátok nemá bud ani stonka. Starostlivo upravené listy sú potom pan vystrelil pomaly pečieme cez drevené uhlie ohňa a často sa obrátil na dodávajú jemné náznak dymivosť. Li u K melón plátok je natočený na okraj listu a sýto zelenej farby s bielym mráz na povrchu. Vôňa je svieža, vysoká a dlhotrvajúca. Chuť je zrelé, sladké a osviežujúce

Liu An Gua Pian je jedným z najhrubší a intenzívne zelené čaje, ktoré sme ochutnali, vytvára hladký a bohatý likér s minimálnym rastlinné poznámky. Aróma čaju, prekvapivo podobá vôňou čerstvo pražených slnečnicových semien. Chuť je bohatá bez horkosť, príjemná kvetinová sladkosť tohto čaju sa postupne napĺňa svoje ústa.

Výhody Liu An Gua Pian:

Rovnako ako u iných druhov zeleného čaju,Liu An Gua Pian čaj, s malým množstvom čaj poly-fenol, obsahuje najväčšie množstvo aminokyselín spomedzi všetkých čajov, Liu An Gua Pian čaj je schopný pomáhajú kontrolovať vysoký krvný tlak, znižujú hladinu krvného cukru. Avšak, najviac významné zlúčeniny je catechin a výskum ukázal, že zelený čaj zachovať si o 50 až 75% dobrý zlúčenina, dokonca aj po spracovaní. Čínsky piť Liu An Gua Pian čaj počas horúceho počasia e.g počas jari a leta na jeho chladiaci účinok na telo.. čaj obsahuje vitamín C, aminokyselín, a jemnejšie ako väčšina Čínskych zelených čajov, má jednu z najvyšších koncentrácií katechíny medzi čaje.

Ako BrewLiu Je Gua Pian čaj Zelený Čaj:

1. Opláchnite šálku čaju a kanvicu s horúcou vodou.

2. Použitie asi 3,5 - 7 gramov čaju listy (2-3.5 lyžičky) pre každý 225 ml vody.

3. Strmé čajových lístkov do horúcej vody na 70°c (158°F) do 80°c (176°F) za 1 minútu pri prvom a druhom varenia.

4. Postupne zvyšovať podrobený namáčaniu času a teploty pre následné varenie.

5. Náplň keď skla je stále plné 1/3.

Skladovanie:

Chrániť proti prúdu, špecifická vôňa, udržuje na nízkej teplote a refrigerates to.

  • Názov Značky: ONWILL
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: melón čaj, čínsky zelený čaj, čaj, dab plus, hugan pian, zelený čaj, ryder obuvi, die čaj, anhui melón čaj, čaj ženšen.

Napísať recenziu

Čínsky AnHui Organické Jar Melón Plátok Liu An Gua Pian Zelený Čínsky Čaj List

Čínsky AnHui Organické Jar Melón Plátok Liu An Gua Pian Zelený Čínsky Čaj List

Napísať recenziu

Súvisiace produkty