Nový produkt

DC 12V 60W, 4L/min Vodné vysokotlakové Membránové samonasávacie Čerpadlo

999 položky

€15.61

Po prvé, produkt používa:

Platné pre elektrické práčky, elektrické postrekovač, akvárium zariadenia, bonsai zariadení, striekacích zariadení, atomizing zariadenia, zariadenia na čistenie a vysoký tlak zariadenia na dodávku vody a produkty.

Po druhé, vlastnosti produktu:

Pomocou nového typu korózii odolná gumová materiálov a technických plastov, tak, že produkty s kyselinou, olej, odolnými proti korózii, chemikáliám a iné vlastnosti. Motor a čerpadlo orgán, oddelenie, pracovné médium (kvapalina) z vody do vody v celom procese

Mať žiadny kontakt s kovovú časť, je tiež široko používané v potravinárskom odbore. Dlhý voľnobehu, ale aj na dlhý čas zaťaženia prevádzky. S bezproblémovú prevádzku, malé rozmery, nízka hlučnosť, nízka spotreba energie, dlhá životnosť a tak ďalej.

Inteligentný: otvorte sieťový spínač, čerpadlo sa začal pracovať, keď tlak v potrubí na hodnotu, čerpadlo prestane fungovať, inak tlaku v potrubí pod nastavenú hodnotu, čerpadlo a reštartujte práce.

Po tretie, technické parametre:

Prevádzkové napätie: DC12V

Pracovný prúd: 3.0 ~ 4.0;

Prietok 4.0 / min (max.);

Tlak: 0,6 Mpa, tlakový spínač limit tlak: 0,6 Mpa

Tento produkt bol nastavený v závode tlakový rozsah, používateľ nie je možné nastaviť znova.

Štyri: Sprievodca Inštaláciou:

Čerpadlo na šípka označuje smer, vody, inštalácie by mali byť jasné, na vstupe do čerpadla a zásuvky. Napríklad do zásuvky zásuvky, je čerpadlo nemôže správne fungovať. Vodné čerpadlo výstup na vonkajší závit

M18 × 1.5, so zátkou matica, prvý maticu do vodnej fajky, a potom vodovodné potrubia do vody, čerpadlo zásuvky, utiahnite maticu, táto štruktúra môže zabezpečiť, aby únik nie je úniku. Predný koniec čerpadla prívodné potrubie musí byť inštalované

60 oka nad filter, aby sa zabránilo vdýchnutie trosiek, aby sa zaistila bezpečná prevádzka čerpadla.

Päť: používanie Poznámka:

Polarita motorových elektroinštalácia byť správne, červený riadok terminál pripojený na katóde, čierny alebo žltý vodič pripojený na negatívny. Čerpadlá môžu transport vody, slabé, soľ, slabé kyseliny, slabá základňa a iných kvapalín, nemôže prepravu benzínu a iných horľavých kvapalín.

  • Kompatibilita: Ostatné
  • Názov Značky: EDIY

Štítky: dieťa jesť ovocie taška, dieťa mihalnice oko, dieťa textílie 50 160, dieťa textílie listy, dieťa textílie bloky, dieťa falošné uchu krúžok, dieťa emodži vankúše, dieťa elastické jeans, baby f pochodeň svetla.

Napísať recenziu

DC 12V 60W, 4L/min Vodné vysokotlakové Membránové samonasávacie Čerpadlo

DC 12V 60W, 4L/min Vodné vysokotlakové Membránové samonasávacie Čerpadlo

Napísať recenziu

Súvisiace produkty