Nový produkt

Skladacia a stojí metlu a lopatka nastaviť kombinácie S Rozšíriteľný Metle Čistenie Metlu Lopatka Set pre Domáce

999 položky

€12.29

-32%

€18.08

Funkcie:

1. Vysoká kvalita rukoväte metlu a mop sú vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, nie je ľahké hrdze a prestávky. Inovované 97 cm (38in) dlhé brúsne rukoväť umožňuje stáť vo vzpriamenej polohe na zametanie podlahy pohodlne namiesto ohýbanie dole, TPR mäkké gumové pásy dokonale hodí na zem a nie úniku prachu.

2. Efektívne a veľké oblasti čistenia: Vyrobený z mäkkého a odolného kefu na vlasy, účinne absorbujú prach a nečistoty. Vhodný pre veľké plochy zametanie.

3. Vo vzpriamenej polohe, skladovanie, automatické odrazu, šetriace priestor: Na lopatka je uzamknutý v otvorenej polohe pre ľahké vyprázdňovanie, a položky v lopatka môže byť ľahko vyhodiť do koša. Automatické odskočiť dizajn, 90°a sklopiť a automaticky uložené, môžete zavesiť na metlu a lopatka na stenu. Skvelý spôsob, ako ušetriť skladovací priestor.

4. Predĺžiť špirála zuby a filter vlasov: zabudovanou špirálou zuby, ľahko škrípanie vlasy a odpadky metle drôt do lopatka, nie je potrebné ťahať po ruke, ľahko sa čistí ľudské vlasy, zvieracie chlpy a prach na metle.

5. 180°rotácia: 180°rotačnú kefu hlavu, účinne absorbujú prach a nečistoty v nízkych medzery, posteľ dna, rohov pohovky. 180°otáčanie stierač obrúsky čistejšie, flexibilné uhol, bez známok doľava.

Špecifikácia:

Materiál: ABS, TPR, nerez

Farba: biela

Balenie Zoznam:

2 KS nastaviť :

1*Metly

1*Lopatka

3KS nastaviť:

1*Metly

1*Lopatka

1*Stierač

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

  • Číslo Modelu: Metlu a Lopatka Nastaviť
  • Lopatka Materiál: Iné
  • Použitie: Domov
  • dropship: Podpora
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Ruky Štetec a Lopatka
  • Názov: Skladacie Metlu a Lopatka Nastaviť
  • Metle Materiál: Iné
  • Brúsne Hlavy Materiál: Iné

Štítky: irobot, metlu, metlu lopatka, magic bosorka na metle, držiak na mop, kimono nastaviť, sústruhy, sústružnícke obrábacie, metlu drevené, metlu dieťa, bosorka na metle.

Napísať recenziu

Skladacia a stojí metlu a lopatka nastaviť kombinácie S Rozšíriteľný Metle Čistenie Metlu Lopatka Set pre Domáce

Skladacia a stojí metlu a lopatka nastaviť kombinácie S Rozšíriteľný Metle Čistenie Metlu Lopatka Set pre Domáce

Napísať recenziu

Súvisiace produkty