Nový produkt

2020 ECOVACS DEEBOT OZMO T8 MAX S Inovatívnymi Auto-Prázdne Stanice Zametanie a Zberného Robot Vysávač APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie

999 položky

€400.84

-48%

€785.96

ECOVACS DEEBOT OZMO T8 MAX S Inovatívnymi Auto-Prázdne Stanice Vysávač Hlavné Funkcie

To je prvý vysávač a zberného robot s state-of-the-art TrueDetect 3D technológie. S štruktúrované svetlo technológie a 3D skenovanie algoritmus, robot skenuje okolie veľmi presne a zachytáva aj najmenšie prekážky v miestnosti, aby sa zabránilo kolíziám, stále prilepené alebo zamotaný. Vybavené brandnew TrueMapping technológie, je mapy svoj domov s 4X presnosť. Hĺbkové čistenie s vynikajúcou čistenia je zabezpečená s ECOVAC to silný tlak-zachovanie sacieho systému, rovnako ako nové a jedinečné OZMO™ Pro zberného technológie, ktorá sa skladá z nádrž na vodu s vysokou frekvenciou upozorňuje zberného plechu, ideálne pre riešenie s zaschnutých škvŕn. Funkcie, ako virtuálne hranice nastaviť ting, koberec detekcie, jednotlivé plánované čistenia miestnosti a multi-podlahy mapovanie, aby čistenie pohodlnejšie. Vákuové & Mp súčasne TrueDetect 3D technológia na identifikáciu prekážok presne a vyhnite sa okamžite revolučný TrueMapping technológie mapy svoj domov s 2X pokrytie a 4x presnosť batéria s Dlhou výdržou

Podrobné parametre

ZMYSLY VŠETKO. ČISTÍ VŠADE.

Inovatívne Auto-Prázdne Stanica sa Automaticky prázdne smetného koša na jeho vlastné, oslobodiť svoje ruky až 30 dní.

Jednorazové vrecka na prach veľký 2,5 L veľký objem 2,5 L môže držať prach a vlasy až 30 dní. Účinne filter 99% častíc prachu a alergénov ako malé ako 2,5 μm filter s 3 vrstvy, môžete efektívne filter 99% častíc prachu a alergénov ako malé ako 2,5 µm. TrueDetect 3D technológia Dodať silný čistenie bez zrážok Milimeter-úroveň detekcie presnosť 10X presné ako tradičné infračervené technológie. Znížiť riziko vzniku prilepené alebo zamotaný tým, káble, papuče, pet odpadu a štíhly nábytok. Všetky Nové TrueMapping Mapy svoj domov s 2X pokrytie a presnosť 4x

dToF Laser Detekcie Prvej prijať aerospace-štandard, technológiu detekcie. Zistiť dvojnásobok vzdialenosti a má štyri-násobne presnosťou na detekciu objektov. Rozšírené mapu správu môžete vaše meno rôznych oblastí na mape, jednoducho potiahnite prstom na odoslanie DEEBOT na určenom priestore. Multi-podlahy Mapovanie Naskenovať a uložiť viacero máp z rôznych úrovniach vášho domova, môžete tiež prispôsobiť, kde by ste chceli DEEBOT na čistenie v každej mape. Virtuálne Hranice™ Definovať svoje oblastiach, kde platia obmedzenia pre DEEBOT na čistenie nastavením virtuálne hranice vo vašej domácnosti. Dlhá životnosť batérie batérie 5200mAh, DEEBOT čistí až 3 hodiny na jedno nabitie. Vákuové & Mp súčasne Váš čas, bude spasený. Koberec, detekcia inteligentne vyhýba koberce, keď zberného a dvojité sací výkon pri vysávanie. Aj 99.26% baktérií môže byť odstránený.* *Na základe výsledku testu z Hygiena a Mikrobiológie Výskumné Centrum Japonsko, používa OZMO ŠTÍHLY ako test cieľ Zavedenia OZMOTM Pro Zberného Systému revolučný OZMOTM Pro systém. 480/Min Vysoké Frekvencie Vibrácií. Povedať zbohom na zaschnutých škvŕn Vysoká účinnosť filtra 3 vrstvové prachové filtre filtračné 99% minútu častíc hmoty a účinne filtruje častice ako malý ako 6 mikrónov. Silnú mobilitu, výkonnosť robot môže ľahko prekonávanie prekážok, ako sú doorsills až 20 mm.

Nabite a pokračovať sa Automaticky vráti do nabíjacej dock, keď je úroveň nabitia batérie nízka, a pokračuje, kde bola prerušená, keď nabitá.

1.Prijímame kreditné karty, TT úhrady, Western Union, MoneyGram a iné platobné metódy. Ak máte problémy s platením, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

1.Môžeme posielať balíky prostredníctvom DHL / Fedex / UPS, väčšina krajinách / regiónoch sa môžu dostať do 7 až 15 pracovných dní.

2. Ak ste nedostali balík do 15 dní potom, čo bol poslaný, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať balík a kontaktovať hneď ako to bude možné, budeme sa spokojnosti zákazníka, ako je naším cieľom!

3.Dovozné Clá, Dane Poplatok/ Poplatky nie sú zahrnuté v cene položiek alebo expedičný Poplatok,Tieto Poplatky sú kupujúci " zodpovednosť.

4. O colné vyhlásenie Tip: Podľa našich skúseností, s cieľom pomôcť kupujúci znížiť platbu ciel, budeme deklarovať na vaše zvyky pri 30%-45% skutočnej ceny tovaru. Okrem Brazília, Brazílsky colných predpisov sa musí vyhlásiť ceny tovaru,Ak máte rozdielne názory, prosím povedzte nám

5.Pred všetky výrobky sú dodávané, realizujeme kontrole kvality a poskytujeme jeden rok záruku na produkt a všetky prepravné náklady musia byť zaplatené zákazníkom.

1. Vďaka za pozitívnej spätnej väzby. Budeme sa snažiť, aby našim zákazníkom výrobky najvyššej kvality.

2. Ak ste spokojní s našimi službami a produktmi, prosím, zanechajte nám 5-hviezdičkový chvály. To je pre nás najdôležitejšie. 5-hviezdičkový recenzia ocenia a podporovať.

3. Ak nám poskytnete, päť-hviezdičkový chvály a zaviesť priateľmi, kúpiť, dáme vám a vašim priateľom zľavy

4. Negatívne alebo neutrálne spätnej väzby nie je možné vyriešiť problém. Ak narazíte na nejaké problémy pri prijímaní balík, kontaktujte nás prosím najprv bez toho, negatívna spätná väzba, ďakujem. Musíme dať uspokojivé riešenie.

  • Certifikácia: ce
  • Prach Skladovanie Typ: Prach Box/Prach, Vedierko
  • LCD: No
  • Načasovanie Rezervácie: Áno
  • Typ Filtra: HEPA
  • Čistenie Trasy: Plánované Typ
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: Xiao
  • Napätie (V): 220V
  • Inštalácia: robot
  • Prach Box Kapacita (L): 1-2 L
  • Diaľkové Ovládanie: No
  • Funkcia: Zberného & Zametanie & Sací
  • Turbo Kefa: Áno
  • Špeciálne Sacia Tryska: Multifunkčný Kombinovaný Štetec
  • Číslo Modelu: ECOVACS T8 MAX
  • Dĺžka kábla (m): Bezdrôtové
  • Výkon (W): <500W
  • Výdrž Batérie: 2 hodiny
  • Taška Alebo Bagless: s bag
  • Veľkosť(mm): 300*300*75

Štítky: čistiaci robot vysávač, úradný xiao, robot hračka, mi xiomi, 3 xaomi, xiao rock robot, čistiaci robot vysávač, recambii xiao vákuum, 360 s5 vysávač, podlahy mopom.

Napísať recenziu

2020 ECOVACS DEEBOT OZMO T8 MAX S Inovatívnymi Auto-Prázdne Stanice Zametanie a Zberného Robot Vysávač APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie

2020 ECOVACS DEEBOT OZMO T8 MAX S Inovatívnymi Auto-Prázdne Stanice Zametanie a Zberného Robot Vysávač APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie

Napísať recenziu

Súvisiace produkty