Nový produkt

Motocykel Meter Motora Hodinu Meter Rozchod Upozornenie RPM Podsvietenie Tachometra Resettable Tacho Hodinu Metrov pre ATV Kosačky na Trávu, Červená

999 položky

€18.81

-30%

€26.88

Induktívne Tachometra Rozchod Upozornenie ot. / MIN.

[Scény Uplatňovanie]--Indukčné tachometra hodinu meter pre údržbu všetky 2 a 4-stroke benzínovým motorom, údržba načasovanie (1-1000H je možné nastaviť) a rýchlosť detekcie (MAX RPM25000)

[Gazdiná Služba]--Sledovať čas, funkcia,Veľké písmo, podsvietenie, urýchlenie flash alarm, pre vašu bezpečnosť. Vodotesné prevedenie, svetlo, dážď sa nebojí, postupujte podľa vás wild (IP65)

[Bezpečnosť Záruka]--anti-seizmické dizajn, podsvietenie časovač môžete tiež zobraziť hladko, na pit cesty, a vždy dávať pozor na zdravie motora pulz poraziť.

[Navrhnutá pre vás]--vymeniteľná Batéria (CR2032), údaje nie je stratené. Velcro inštalácie, jednoduchým stlačením tlačidla. Tlmenie tlačidlá pre jednoduché nastavenie.

[Po predaji záruka]-- Programovateľné podsvietený režime Používateľa vypnutie .produkt problémy sú bezpodmienečne vrátiť, záruka 2 roky

Induktívne Tachometra Stopy Oleja Hodinu Meter Podsvietený Digitálny Tach Hodinu Meter pre 2 alebo 4 zdvih benzínovým motorom údržba, údržba načasovanie a ot / MIN detekcie, backlits výber režimu Vypnutia funkcie ,ľahko inštalovať a prevádzkovať.24-hodinové zobrazenie času.

.

Veľké tlačidlá možno jednoducho ovládať aj v rukaviciach,veľké písmo, presne čítanie ot / MIN a čas.

Údržba nastavenie času upozorňuje, venovať pozornosť motor stav v pravidelných intervaloch, takže si môžete opraviť a vymeniť motorový olej a filter vzduchu, aby ste ho chránili a predĺžiť jeho životnosť.

Indukčné dĺžka riadok:47(V)(To sa môže predĺžiť, signál je stabilný vo 390(V). Je možné skrátiť a nemá vplyv na príjem signálu, ale musíte to urobiť sami)

Motor sa zastaví ukazuje celkový pracovný čas, TOT 0,0 a zobrazuje aktuálny ot / MIN pri práci.

2 služby časovač (SVC & SVC2) funkcie

Časovač sledovať čas, pripomenul, údržby, ako je výmena vzduchového filtra

Programovateľné interval údržby je 0-250 hodín

Job timer (PRÁCU), funkcia

Používa na meranie času pre konkrétne pracovné miesto, ako je výmena oleja

JOB timer čítanie displej rozsah je 0 až 99,999 hodín, presnosť je 0,1 hodín, môže sa obnoviť

Tachometer funkcia

Displej rozsah tachometra je 0-25,000 ot. / MIN, rozlíšenie je 10 ot / MIN, a obnovovacia frekvencia je 0,5 S / 1S.

Záznam a zavolať motora MAX RPM, táto hodnota sa môže obnoviť.

Programovateľné RPM alarm, červená, podsvietený displej a blikajúca ikona upozornenia pripomenúť otáčok motora je mimo rozsah. Pripomenie vám, aby ste byť blázon.

Programovateľné podsvietenie režim: auto / vypnuté / zapnuté.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh Materiálu: ABS
  • Názov Modelu: RL-HM032B
  • Špeciálne Funkcie: Hodinu Meter Tachometra/Údržba Pripomenutie/ Počiatočné Nastavenie hodín
  • Položka Hmotnosť: 80g
  • Položka Výška: 1.7cm
  • Názov Značky: runleader
  • Položka Priemer: 3.5cm
  • Externé Testovanie Certifikácia: ce
  • Položka Dĺžka: 6.7cm
  • Položka Šírka: 3.5cm

Štítky: tacho universal, hodinu senzor, pre motocykel tachometra, motor hodinu meter ktm, parsun tachometra čln, počítadlo hodín, hodín, Pcx 125, Elektrické Kosačky, quad tachometra.

Napísať recenziu

Motocykel Meter Motora Hodinu Meter Rozchod Upozornenie RPM Podsvietenie Tachometra Resettable Tacho Hodinu Metrov pre ATV Kosačky na Trávu, Červená

Motocykel Meter Motora Hodinu Meter Rozchod Upozornenie RPM Podsvietenie Tachometra Resettable Tacho Hodinu Metrov pre ATV Kosačky na Trávu, Červená

Napísať recenziu

Súvisiace produkty