Nový produkt

DIY 4-v-1 Space Robot Prieskum Sada diaľkového ovládania Blokov Konštrukcie Robotickej Vechicle Motorizované KMEŇOVÝCH vzdelávací model auta

999 položky

€30.34

-39%

€50.56

DIY 4-v-1 Space Robot Prieskum Sada diaľkového ovládania Blokov Konštrukcie Robotickej Vechicles Motorizované KMEŇOVÝCH vzdelávacie kit set

Priestor prieskum budovy set obsahuje masívne 253 kusov, ktoré môžu byť postavený na 4 rôzne stavebné vozidlá: Zvedavosť, Raketové Auto, Lunar Rover, Robot.

Zamerané na rozvoj detí spravodajstvo a zlepšenie ruka-oko koordinácie, 4 v 1 robot vozidla tiež poskytuje hodín zábavu a potešenie z hrania, rovnako ako učenie.

Nemôžete obrázok, ktorý DIY konštrukcie budovy nastaviť nielen mohol byť stacionárne roboty, ale sú diaľkové ovládanie transformácia roboty. Deti ho milujú, ako vidia svoju tvorbu prísť do života!

Tento deti robotické stavebnice obsahuje používateľská príručka ak chcete zobraziť vizuálny kroky na to, že každý rôzne robotické vozidlo a bude mať deti baviť celé hodiny, ako sa postaviť, brať na seba a riadiť svoje výtvory.

Balík Obsahuje:

*249 Časti

*2 Motory

*1 Montážny Nástroj

*1 Batérie Prípade(bettery nie je súčasťou balenia)

*1 Diaľkové Ovládanie

*1 Užívateľ Manul Upozornenie: vyžaduje 2 ks "AA" a 4 ks "AAA" batérie nie je súčasťou dodávky. .

Medzinárodné Kupujúci Vezmite Prosím Na Vedomie:

Expert package: Aby sa zabránilo dlhé vzdialenosti medzinárodné zásielky, väčšina hračiek z nášho obchodu bude odoslaný originálnej krabice , ktoré by mohli byť prínosom pre našich zákazníkov priamo. Zároveň znížiť cenu , väčšina hračiek budú balené bez export štandardného balenia.

1,Prepravy:Doprava Zadarmo Objednávky budú odoslané prostredníctvom Čína príspevok letecky .Tu je prepravný čas pre referenčné účely.

Región

Čas dodania(dni)

pracovné dni

6-12

10 do 16

17-22

23-28

29-70

>70

USA,Kanada

Rýchlosť

(Položky prišiel)

4.70%

44.50%

32.20%

11.50%

7.00%

Ak ešte nie prijímať položky,budeme pomáhať sledovať.

Rusko

2.00%

8.30%

19.90%

32.50%

37.30%

Brazília, Čile

0.00%

0.00%

1.00%

20.00%

79.00%

East European

3.00%

18.50 osoba%

50.80%

19.50%

8.20%

UK

8.80%

59.70%

24.90%

5.30%

1.30%

Austrália,Nový Zéland

24.90%

53.00%

11.60%

6.60%

3.90%

Západoeurópskych

3.20%

21.00%

53.90%

12.80%

9.10%

Iné

O 10-60 pracovných dní

2,Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

3. Ponúkame doručenie zdarma do Číny post air mail : vo Všeobecnosti, doručenie do USA trvá asi 20-30 dní.

4. Doručenie do Kanady , AU, UK, a v ďalších Európskych krajinách trvá asi 15-39 dní.

5. Ak potrebujete položku veľmi naliehavo, prosím, kontaktujte nás pre express lodnej dopravy. Budeme vypočítať expresná doprava nákladov pre vás. Expresná doprava trvá cca 3-7 dni, aby sa dospelo.

6. Ak nie ste ho získali v rámci prepravného času, prosím, bez váhania nás kontaktujte. Budeme kontrolovať, je pre vás na pošte a zvyky.

7. Pretože niekedy to bude zdržaná premávka alebo letu. Prosím neotvárajte sporu na nás. Budeme brať zodpovednosť odoslať alebo náhradu za stratu položky.

Platby :

1. Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.vitek.sk .Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.vitek.sk, a nebude prepustený, až dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Všetky platby musia byť hotové do 3 dní, v opačnom prípade bude mať za následok neplatené pripomienka.

2. Dovozné clá, dane alebo poplatky nie sú zahrnuté v cene, ktorú zaplatíte, k nám.

Vrátenie a výmena politiky:

1. Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii do 2 týždňov od vás prijímať položky.

2. Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie sú potrebné na obale. Položky sa vráti, musí obsahovať všetky originálne balenie.

3. Prosím repack položky opatrne. Položky sa vráti, bude testovaný a nových náhradných budú zaslané

okamžite, ak položka vráti, zistí chybný. Ak vhodnú náhradu nie je k dispozícii, potom

vrátenie bude vydaná. Doprava, manipulácia a poistenie poplatky sú nevratné.

4. Položky vrátený bez RMA (Return Material Authorization) počet bude odmietnuté a vrátené odosielateľovi.

5. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovné.

Kontaktujte nás:

Sme zanechali pozitívnu spätnú väzbu pre vás po obdržaní platby. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, pozitívna spätná väzba a 5 Skóre DSR je vysoko cenený.

Prosím, dajte nám vedieť pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo 1 bod, 2point nízke DSR, alebo otvoriť všetky spory o Ali, prosím, dajte nám možnosť vyriešiť všetky problémy a budeme sa snažiť v našich silách, aby uspokojí vaše potreby.

V prípade akýchkoľvek otázok, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Snažíme odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď. Nechajte 1-2 pracovných dní pre nás odpoveď.

B. regds

SIYI FIRMY

  • Číslo Modelu: LGR732
  • Batérie: POUŽIŤ 2 ks "AA" a 4pcs "AAA" batérie (nie sú súčasťou)
  • Štýly: DIY 4 in1 Space Robot Prieskum Nastaviť
  • Upozornenie: Č Jesť
  • Názov Značky: UTOMY
  • Farby: Multicolor
  • Materiál: Netoxický ABS plastové a elektronické diely
  • Tému: Športové
  • Vekové Rozpätie: 8~13 Rokov
  • Certifikácia: Čína certifikované (3C)
  • Balenie: ŽIADNE Pôvodné okno

Štítky: stonky celly vzdelávania, electron auta, sluban space robot, owi robotické vzdelávacie súpravy, diy electron auta, akčné figúrky star wars c 3po, karta robot, walking robot auta, automatický dáždnik, držiteľ, motor pre rc tank.

Napísať recenziu

DIY 4-v-1 Space Robot Prieskum Sada diaľkového ovládania Blokov Konštrukcie Robotickej Vechicle Motorizované KMEŇOVÝCH vzdelávací model auta

DIY 4-v-1 Space Robot Prieskum Sada diaľkového ovládania Blokov Konštrukcie Robotickej Vechicle Motorizované KMEŇOVÝCH vzdelávací model auta

Napísať recenziu

Súvisiace produkty