Nový produkt

NOVÉ 35% KYSELINY glykolovej Chemický Peeling Auta Lekárske Triedy Čistý! Akné Jazvy, Vrásky DOPRAVA ZADARMO

999 položky

€16.10

KYSELINY glykolovej FACIAL PEEL Hladšie a zdravšie vyzerajúca pleť je len pár peelingy preč. Pomocou rovnaké riešenie doporučovaný lekármi a používajú dermatológovia, môžete minimalizovať akné jazvy, vrásky a jemné linky rýchlo, pomocou Kyseliny glykolovej. Jeden facial peel na high-end beauty spa náklady $150 až 300 dolárov, ale teraz môžete urobiť sami pomocou našich zdravotníckych silu riešenie.Kyseliny glykolovej slúži ako katalyzátor pre tvorbu nového kolagénu, ktoré bude redukovať jemné linky a vrásky. Jeho malé molekulárne veľkosť umožňuje preniknúť vonkajšie vrstvy pokožky, umožňuje sklzu pod vrchnú vrstvu pokožky, na dosiahnutie kolagénové vlákna nižšie. To má za následok 15%-25% zahusťovanie nad 12 týždňov.

Kyseliny glykolovej: Odstraňuje Akné Zástrčky & Odstraňuje Jazvy po Akné Lieči hyper-pigmentácie, zmena sfarbenia kože, slnko/vek/tmavé škvrny, rosacea a melasma Opravy Poškodenými Kože, čierne bodky, Komedóny Rozjasní & zviditeľní pleti, večer von tóny pleti Zlepšuje pružnosť pokožky a vzhľad linky, vrásky a starecké škvrny, Stimuluje prirodzenú produkciu kolagénu, Zlepšuje hydratáciu pokožky, vlhkosti a štruktúru Exfoliuje a nudné, mŕtve povrchu kože pre okamžité rozjasnenie Omladzuje a vyhladzuje pokožku, podpora mladšie a zdravšie complexio

S našimi Kyseliny glykolovej vás môže omladiť svoju pokožku uvoľnením dlhopisov, ktoré držia odumreté bunky pokožky a stimulujú tvorbu kolagénu a nové čerstvé kože rastu.

Naše peelingy neobsahujú žiadne farbivá, konzervačné látky, vône alebo iných nepotrebných zložiek. 100% Čistej Kyseliny Glykolovej

KYSELINY GLYKOLOVEJ FAKTY A POKYNY

Zatiaľ čo naše Kyseliny glykolovej Riešením je vhodný aj pre profesionálne použitie, ale tiež môže byť používaný každý, s riadne vzdelanie a bezpečnostné opatrenia. Nižšie, prečítajte si o našich rôznych koncentráciách a začať s tým, čo je pre vás najvhodnejšie: 10% najlepšie riešenie pre prvý čas užívateľa na svetlo kôra, ktorá začne proces omladzuje pokožku a aby to pripravená na vyššiu % riešenia v budúcnosti používať.

35% silný profesionálne sila kôra pre užívateľov, ktorí používajú 10% pred alebo mali glycolic kôry v posledných 3 mesiacov.

50% hlboký peeling len pre tých, ktorí používajú 35% alebo podobné glycolic riešenie predtým. Ak chcete byť používané s opatrnosťou alebo pre profesionálne použitie.

70% najhlbšie kôra, zdravotník silu len pre dlhú dobu užívateľov Kyseliny glykolovej. Toto je náš najsilnejší riešenie a môže rýchlo vymazať strašiť a vrásky, keď sa používa správne. *Odporúčané pre profesionálne použitie. (Môžu byť použité na hrudník, ruky, nohy, späť a telo).

Vezmite prosím na vedomie: 70% kyseliny glykolovej šupka je silný a šupy a mal by sa používať iba skúsený glycolic používateľov. Zneužitie môže spôsobiť popáleniny a hyper-pigmentácie. Prosím, dodržujte všetky pokyny v pamflet súčasťou kôry .

Návod na použitie : Očistite tvár a krk oblasti, s olejovým zadarmo čistič. Pripravte svoju pokožku s 50/50 vody a alkoholu, zmes pre viac dokonca aj aplikácie. Aplikovať kyselina vašej tváre a krku s bavlny loptu, použitím tlaku v problémových oblastiach. Umožňujú riešenie, ak chcete nastaviť do pokožky, pre 2 až 3 minút. Opláchnite si tvár teplou vodou. Ak máte pocit, kyselina bol príliš silný pre vašu pokožku, použite 50/50 vody a jedlej sódy neutralizovať riešenie. Použiť dobrú hydratáciu pokožky, hojenie moisturizer - odporúčame našu pre rýchlejšie hojenie a najlepšie výsledky. Tento postup opakujte raz alebo dvakrát týždenne, v závislosti na vašich citlivosť pokožky. Nie viac než použitie.

ÚPAL & SUN ŠKODY: Tento AHA môžu vaša pleť veľmi citlivá. Použiť dobrý opaľovací krém a obmedziť pobyt na slnku, rovnako ako je to možné, až do jedného týždňa po použití, aby sa zabránilo spáleniu alebo slnkom poškodenej pokožky.

Upozornenie: Používajte na vlastné riziko. Predávajúci nie je zodpovedný za žiadne negatívne účinky, ktoré môžu vyplynúť z správne alebo nesprávne používanie tohto produktu. Nákupom tohto produktu potvrdzujete, že ste si vedomý a súhlasím s nasledujúcim: údaje poskytnuté zo strany predávajúceho nie je určený na nahradenie ste lekára lekársku pomoc. Odporúča sa, aby ste vyhľadať svojho lekára alebo dermatológ poradenstvo na určenie, ak kyseliny peelingy by mali byť používané ste a čo silu, ktorú by mali používať. Ľudia reagujú inak na liečbu a výsledky sa môžu líšiť a nemôže byť zaručená. Zakúpením tejto položky potvrdíte, môžete pochopiť informácie a beriete na vedomie, že nie sú povinné dodržiavať všetky odporúčania zo strany predávajúceho. Ste pochopili, že predávajúci nie je zodpovedný za a preberáte riziko nežiaducich účinkov alebo následky, ktoré vyplývajú zo správne alebo nesprávne používanie tohto produktu. Kúpou našich produktov si týmto krytím a zbavuje predávajúceho a všetci to úradníci, zamestnanci, agenti a dodávatelia z všetky nároky, škody, nároky alebo žaloby proti nim.

  • Pohlavie: Unisex
  • Funkcia: Liečba Akné
  • Položka Druh: Krém
  • Použitie: Tvár
  • Zložka: Kyseliny Glykolovej
  • Názov Značky: BRADYEXPRESS

Štítky: kyseliny, glycol, kyselina kôra, kyselina glykolu, aha peeling, black kôra, olej kôra, pure dew, BRADYEXPRESS, aha.

Napísať recenziu

NOVÉ 35% KYSELINY glykolovej Chemický Peeling Auta Lekárske Triedy Čistý! Akné Jazvy, Vrásky DOPRAVA ZADARMO

NOVÉ 35% KYSELINY glykolovej Chemický Peeling Auta Lekárske Triedy Čistý! Akné Jazvy, Vrásky DOPRAVA ZADARMO

Napísať recenziu

Súvisiace produkty