Nový produkt

KOOMIHO Trojuholníkové Pošvy Crossdresser Silikónové Prsia Kombinézu Falošné Prsia Formy Hip Enhancer Silikónové Prsia Drag Queen 3G

999 položky

€217.05

-55%

€493.29

KOOMIHO Trojuholníkové Pošvy Crossdresser Silikónové Prsia Kombinézu Falošné Prsia Formy Hip Enhancer Silikónové Prsia Drag Queen 3G

Pls láskavo pripomenúť: To kombinézu prsia časť je Silikónová výplň, nie je hodváb, bavlna výplň, tak tento prsia viac ťažkej váhe a realistické, veľmi najbližšie k skutočná žena prsia!!

28. marca Veľké Predaj čoskoro, pls konať teraz, predpredaj výrobok našej predajni !!!

Náš materiál je tak pružná a realistické, môžete si vybrať č zips dizajn, tak ľahko nosiť túto kombinézu z krku, budete tak sexy!!!

Doprajte si kompletnú holičské a budete mať život účastníka, v žiadnom okamihu!!! Poďme na to teraz, a uvedomíte si svoj dlho držal fantasy!!!

Naše Kombinézu z veľkosť, štýl, dizajn alebo najvýznamnejších ochrany životného prostredia, elastické surovín Lekárskeho Silikónu TPE a veľmi priaznivú cenu. Tiež máme Profesionálne technológie majster, a rýchlo výroby a rýchlosť doručenia, a tak sme sa najkonkurencieschopnejšou z Kombinézu priemyslu.

VÁŽENÍ, Vyberte KOOMIHO, nikdy nebudete ľutovať!!

Zvyčajne posielame tejto položky EMS, DHL Express service, môžete získať pozemok čoskoro, ale sme zvyčajne potrebné, 7 dní v okolí zariadiť výroby!!! Ďakujem moc za čakanie!!!

Funkcia:

-Elastické uzavretie

-Elastický Materiál: Vyrobené z lekárskeho silikónu, non-alergický, priateľské k pokožke, bez zápachu, mäkká a s realistický nádych, umývateľný a s prirodzenú farbu pleti.

-Vhodné pre: Mužov, ktorí chcú byť ženy, ako crossdresser, transgender, transvestite, kostým prehrávač, drag queen, alebo len pre zábavu.

-Flexibilné Rozmery: Tento elastické silikónové nohavičky je flexibilný.Pás môže byť natiahnuté do 20 cm bez poškodenia materiálu.

-Silikónové Prsia: prsia tento produkt je naplnený silikónové , závesy ako prírodné prsia, živo sa pohybuje s telom, a zápasy krivky hrudníka, dáva dokonalé nosenie a komfort.

-3G generácie upgrade funkcia: Vysoká krku dizajn, viac skryté, Hip zdvíhacie návrhu, aby hip krivky viac úplné

-Tvar tela:Tvar tela typu do sexy žena s C/D/E-pohár prsia, ploché ramenný, S-tvarované pás, realistické pupok a sexy zadok.

-Farba: 1. Slonovinová Biela, 2. Svetlo Béžová, 3. Tan 4. Brown (neváhajte a kontaktujte nás, ak chcete, aby ostatné prispôsobené farby.)

-Štýl:

Základné&VG: Prísť s penis trubice a vaginálne trubice pre pohlavný styk.

Základné&VG&PH: Prísť s penis trubice a vaginálne trubice a ochlpenie

Vážení, toto prepojenie trojuholníkové kombinéza má dve štýl možnosť, jedno je Základné&VG, a iný je Základné&VG&PH, rozdiel z nich je mimo sexy ochlpenie, alebo nie? Vo vnútri bude rovnaký, s vaginálnou trubice pre sex a penis trubice. Pls láskavo poznamenať!!!

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, pls neváhajte kontaktovať predajcu!! Ďakujem vopred!!!

-Poznamenal: štandardné falošné konečníka nie je otvorená. Ak chcete otvoriť konečníka, dajte nám prosím správu "Otvoriť Riti" vo vašej objednávke.

Predvolená veľkosť je č zips, ak chcete, bočné zips, alebo späť, na zips, prosím zanechať správu "na Strane Zips" alebo "Späť na Zips". Pridať na zips, je potrebné venovať zvýšenú $15, pls kontaktujte nás.

-Humanized: Nie je potrebné ho zložiť pre peeing, pretože táto položka vám prísť s penis trubice. Môžete robiť všetky každodenné veci ako pohodlné ako nahá.

-Štýl:

Základné&VG: Prísť s penis trubice a vaginálne trubice pre pohlavný styk.

Ochrana osobných údajov: V záujme zabezpečenia ochrany osobných údajov našich zákazníkov, sme loď, dôverne pre každého zákazníka, a obale výrobku, nemá žiadne logo.

Poznamenal: Ak potrebujete voľný obraz, prosím, kontaktujte nás prostredníctvom station list.

Údržba:

-Očistite ich vo vlažnej vody s neutrálnym mydlom, air-suché alebo uterákom jemne.

-Uchovávajte mimo dosahu horúce, teplota, slnečný svit, ostré pointy veci, práčka, chemický materiál.

-Aby sa zabránilo sfarbenie iné oblečenie, nie čisté produkty s inými oblečenie.

Poznámka:

-Normálne, môže byť odchýlka 1-3 cm pre ručné meranie silikónové produkty.

-Tento produkt je jednoduché farbenie. Preto by ste nemali nosiť vyblednuté oblečenie alebo šperky. Umelé farbenie je nevratný.

-Každý výrobok je ručne vyrobené s mnohými postupy podľa našich umelcov, tak je nevyhnutné mať nejaký malý rozdiel vo veľkosti. A musíme 3-5 dní na prípravu výrobku po vašu platbu.

-Nezabudnite, prečítajte si návod pred použitím!

-Ak ste ruskej,prosím zanechať svoje úplné meno.

Vážení, toto trojuholníkové kombinéza má toľko veľkosť zvoliť, pozrime sa slonovinová biela farba, veľkosť L E POHÁR Prsia Silikónový tmel po prvé pls:

Nižšie je všetko, veľkosť zobraziť:

Vážení Všetky KOOMIHO Priateľa, Ak ste miestneho zástupcu alebo veľkoobchod, prosím, kontaktujte nás, môžeme dať zvýhodnené zľavou. Sme továreň na priamy predaj, môžete kontroly kvality, jednotková cena a rýchlosť doručenia. Ak potrebujete ďalšie produkty z nasledujúcich brožúrka k produktu, môžeme kombinovať predaj, usporiadať medzinárodné expresné doručenie, môžete len získať vaše produkty rýchlo, ale aj cena je viac preferenčných! Akcie teraz, pls cítiť voľne a kontaktujte nás!!

  • Hmotnosť: 6500-6900g
  • Nemravný Obrázok: No
  • Položka Druh: Prsia Formulár
  • Materiál: 100% Lekárskeho Silikónu TPE
  • Široko Aplikácie: Pre crossdresser, transgender, cosplay, drag queen, alebo len pre zábavu
  • Názov Značky: KOOMIHO
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Štýl: Crossdresser Silikónové Prsia Kombinézu
  • Veľkosť: Triangular bodysuit
  • Číslo Modelu: Trojuholníkové Silikónové Kombinézu 3G
  • Množstvo: 1 KS

Štítky: silikónové prsia kombinézu, silikónová forma dlaždice, latex crossdress kombinézu, drag queen oblečenie, false pošvy, muž falošné prsia, prsia kremíka, 1 falošné prsia, protéza prsia, kríž šaty žena.

Napísať recenziu

KOOMIHO Trojuholníkové Pošvy Crossdresser Silikónové Prsia Kombinézu Falošné Prsia Formy Hip Enhancer Silikónové Prsia Drag Queen 3G

KOOMIHO Trojuholníkové Pošvy Crossdresser Silikónové Prsia Kombinézu Falošné Prsia Formy Hip Enhancer Silikónové Prsia Drag Queen 3G

Napísať recenziu

Súvisiace produkty