Nový produkt

1Pcs reálne Taxidermickému plnka Kráľovská Kuracie vzor Vyučovanie / Dekorácie

999 položky

€92.49

-25%

€123.32

Skutočný plnené Kráľovská Kuracie , v perfektnom stave.

Farba: Ako na obrázku

Veľkosť: o dĺžke 40 CM/16"Palcové,výška 42CM/16.8"Palec . Kráľovské Kura je hydiny, ktoré patria k Ornithidae rodiny. Má exkluzívneho vzhľadu a fúzy, ktorý pokryje časť viečka. Oči sú veľké a pružné, a nozdry sú vystavené a nápadný. Tri hrebene, päť prstov, a čierny a biely kvet, perie, ktoré sú typické funkcie. .

Perie na hlave imperial concubine sliepky sú veľmi bujný, pripomínajúce pierko čiapky používané Európskej vznešené dámy, preto názov "drahé žena kurča". Neskôr, pretože pojem "concubine" je bližšie k starovekej Čínskej kultúry, hmotnosť akceptácia je vyššia. Potom sa vyvinul do "Kráľovské Kura".

Imperial concubine kuracie mäso je krehké a nádherné. Erb je pernatej phoenix hrebeň, ktorý je viac zrejmé, dospelých kohúti. Tam je nezávislý malé kónického tvaru koruny v prednej časti koruny. Koruna je fazuľa koruny. Obe strany koruny sú misky v tvare vyvinutý mäsité orgánoch, rozšírenie do "V"-tvarované mäsité horn-tvarované koruny, žiarivo červenej farby a jemnú, s výbežkami tvaru. Banda veľké čierne a biele kvety ako guľa

  • Položka Druh: Taxidermickému
  • Montáže/ Neosadené: Namontované
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Živočíšny druh: Vtáky

Štítky: vysoké ženy motýľ, prípad karty motýľ, ako taxidermickému motýľ, casetify motýľ prípade, cs prípade motýľ, silikónové živice motýľ, hračka motýľ ženy, živočíšny svet, motýľ, ip prípade motýľ, hmyzu motýľ.

Napísať recenziu

1Pcs reálne Taxidermickému plnka Kráľovská Kuracie vzor Vyučovanie / Dekorácie

1Pcs reálne Taxidermickému plnka Kráľovská Kuracie vzor Vyučovanie / Dekorácie

Napísať recenziu

Súvisiace produkty