Nový produkt

ALESTORM Hudobná skupina, Vyšívané Šiť Na žehličky Na Patch Tričko TRANSFER MOTÍV NÁŠIVKA Rock, Punk Odznak Čiapky

999 položky

€11.51

Veľkosť: 4.9" x 1,5"/12.5 cm x 4cm

Pokyny Pre Žehlička Na: Položte náplasť do kdekoľvek látky priamo. Pokryje tenkou látkou na patch a potom žehlička na.Vyhnite sa použitie Železa priamo na patch na ochranu patch pod vysokou teplotou. Pokračujte kliknutím na železnej okolo 40-60 sekúnd a temp.Cca 120-150(Závisí od hrúbky handričkou). Odsťahovať železa,počkajte, kým sa vychladnúť úplne. Ak adherece nie je dokonale,prosím, opakujte akciu, 3) a 4).

Prepravné Podmienky

Žiadne nákladné prospech získať od kupujúceho/ponuku.

Naše položky sú umiestnené v Číne, sme len poplatok presný medzinárodnej prepravy poplatky, Žiadne dane z predaja, Žiadne manipulačné náklady alebo dokonca poistenie. Ak potrebujete prepravu poistenie, prosím, informujte nás, ako budete platiť. Sme si vybrať lacnejšie & rýchlejšie a bezpečnosti dopravy spôsob, ako pre vás, ušetriť vaše peniaze a čas. Tovar bude expedovaný do 24 hodín po zaplatení bola potvrdená.

Pretože dopravný podnik mať deň voľna v nedeľu, platba, ktoré potvrdili na víkend, predmety, prípadne by byť odoslaný v pondelok. ( 1300g)parcela bude lode tým, EMS alebo DHL a budú doručené do 1 týždňa.

Všetky pozemky majú Trať Č. ; Č. a Track & Potvrdiť odkaz bude e-mailom na vás do 24 hodín po expedícii. 10 dní " kombinovaná doprava je OK. Vaše mohli kombinovať všetky položky môžete vyhrať v 10days v zásielke.

Týmto spôsobom možno ušetriť vaše nákladné. Zatiaľ ste pozrite sa na vaše 10days " položka, prosím, informujte nás a získajte kombinácii faktúry.

Návrat Politiky Návratu je prijatá do 5 dní po kupujúceho prijatie položky. Po tom, ako sa vrátil položky podľa základných stav, vrátime zákazníkovi na položky cenu (bez nákladov na prepravu do a zo).

Kontaktujte Nás, Prosím, neváhajte a kontaktujte nás na vyriešenie akýchkoľvek problémov môže byť .

  • Číslo Modelu: 45-172-2
  • miesto pôvodu: Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
  • farba: Ako obrázok
  • Položka Druh: Odznak

Štítky: 90 móda, 40a ssr, hrad kovov, dmwd ssr, kompresor ovládanie, powerwolf, čína tričko, 380v tlakový spínač, powerwolf tričko, 220v relé (solid state.

Napísať recenziu

ALESTORM Hudobná skupina, Vyšívané Šiť Na žehličky Na Patch Tričko TRANSFER MOTÍV NÁŠIVKA Rock, Punk Odznak Čiapky

ALESTORM Hudobná skupina, Vyšívané Šiť Na žehličky Na Patch Tričko TRANSFER MOTÍV NÁŠIVKA Rock, Punk Odznak Čiapky

Napísať recenziu

Súvisiace produkty