Nový produkt

3D Aloe-Tex active carbon viskoelastický vankúš

999 položky

€13.09

Najnovšie technológie: aktívny uhlík vankúš-v kombinácii viscoelastickej vankúš a aktívneho uhlia. S týmito dvoma kombinácie sme si všetky výhody viscoelastickej vrátane zdravotných výhod aktívneho uhlíka v ostatných odvetví. Vankúš bol vytvorený s pomocou najlepších odborníkov. V funkcií môžete vidieť mnoho výhod, ktoré prináša, ale to nie je zostať tam ako po prebudení svieži ako šalát získate oveľa viac od neho. Najviac sa snažiť dobre spať, aby mohli čeliť ďalšej deň s optimizmom. Vynikajúcu kvalitu defundable perforované viskoelastický zahŕňa prípade zmierňuje tlak na aktívny uhlík krku (to nedovolí pachov v, zabraňuje baktériám a plesniam od vstupu) uhlíkové častice elimináciu statickej elektriny zabraňuje ergonomické krčka maternice bolesť priedušná pružnosť pokožky (zabraňuje pot v lete)

Viskoelastický vankúš UHLÍKA AKTÍVNY , je vyrobená z uhlíkových častíc, v jeho jadre ktorých najvýznamnejšie sú vlastnosti Pokles v pachy A vlhkosť, a Zníženie telesnej statickej elektriny.

Prezentácia: taška s držadlami. Vonkajší obal: Strečové tkaniny uhlíka aktívneho 100% polyester. Vnútorné prípade: 100% polyester, elastickej tkaniny. Roztočov. Sanitized liečby. Prúdenie vzduchu systém zaručuje najlepšie prevzdušňovanie. Aktívny Uhlík odstraňuje zlé pachy a absorbuje vlhkosť. To pomáha evakuovať prebytočného statickej elektriny prostredníctvom uľahčenia relax a poskytuje regeneračné a hlbšieho spánku. Je viskoelastický v jeho jadro sa prispôsobuje kontúram krku a hlavy, vedenie krčka maternice stĺpec príjemne zladené. Nepretržité vetranie. Prezentácia: vankúš zabalené s bag. VYROBENÉ V ŠPANIELSKU.

Štítky: prsia krmivo vankúš, bakugo telo vankúš, Vankúš, hodiť vankúš rock, démon vrah pilier, 3d vankúš, japonské textilné vankúš, hause dekor vankúš, hentai vankúše, ortopedické vankúše.

Napísať recenziu

3D Aloe-Tex active carbon viskoelastický vankúš

3D Aloe-Tex active carbon viskoelastický vankúš

Napísať recenziu

Súvisiace produkty