Nový produkt

Údaje Banky pre PS4 Extender Údajov Banky pre Playstation 4 HD Krytu Upgrade Dock 3,5 palcový Extender Pevný Disk pre Nyko HDD PS4

999 položky

€12.47

-25%

€16.85

Nové ÚDAJE BANKA Hra Pre PlayStation 4 periférie Doplnky

Funkcie Jednoducho inovovať skladovacie kapacity pre PS4 2TB Používa štandardný 3.5" pevný disk namiesto drahšie, pomalšie 2.5" disky Ušetriť peniaze a získať viac úložného priestoru s 3.5" disky nad 2.5" disky rýchlejšie čítanie/zápis rýchlosťou 3,5" môže zlepšiť zaťaženie časy väčšina hier LED indikátory ilustráciu pri PS4 je ukladanie obsahu alebo prístup na pevný disk. Popis Jednoducho inovovať PlayStation 4 je na pevnom disku pre 2TB. Údaje Banky pre PlayStation 4 umožňuje používať 3.5" pevný disk, ktorý chcete použiť ako vnútorné skladovanie namiesto zásob 2.5" pevný disk, ktorý je vopred nainštalovaný v systéme. 3.5" disky sú menej nákladné na vyššie schopnosti než 2,5" disk v podstate podporuje PS4. Zvyčajne 3.5" majú tiež vyššiu čítanie/zápis rýchlosťou ako 2.5" disky, ktoré sa môžu mierne zlepšenie zaťaženie krát v mnohých hrách. Aj táto jednotka zahŕňa čelom LED indikátor, ktorý ukazuje, keď PlayStation 4 je prístupu alebo uloženie obsahu z pevného disku. Údaje Banka je napájaný zabudovaný zdroj pass-cez kábel takže nevyžaduje vlastnej elektrickej zásuvky. S Údajmi Banka nainštalovaný PS4 vnútornej pamäte je možné rozšíriť na 2 TB, výrazne zvyšuje množstvo hier a uložiť súbory, ktoré môžu byť uložené v systéme. Inštalácia Dát Banka je jednoduchá a trvá len pár minút. Po zálohovaní, uložené hry, jednoducho odstráňte veko PS4 a interný 2.5" disku odstránením jednu skrutku pomocou priloženého skrutkovača. Posuňte zahrnuté SATA adaptér na miesto, zaskrutkujte skrutku, a potom snap Údajov Banky na hornej časti PS4. Akonáhle je nainštalovaný, vložte akéhokoľvek kompatibilného 3.5" disk do Údajov Banke a priložiť Údaje Banky kryt jednotky. Posledným krokom je pripojenie Údajov Banky moc pass-cez kábel do PS4 a potom zapojte PS4 napájací kábel do Údajov Banke. Podrobné inštrukcie o tom, ako zálohovať a preniesť PS4 uložiť súbory, Údaje Banka inštalácia a ako sa inicializovať PS4 firmware na novú jednotku, sú súčasťou balenia. Nyko odporúča len pomocou pre 2TB disky v tomto čase ako jednotky väčšie ako 2 TB by mohlo spôsobiť problémy so Zvyškom Režim a ďalšie funkcie.

Teplé Tipy:

1. To je LEN podpora pre PS4, NIE podpora Pre PS4 PRO a pre PS4 Slim.

2. 2TB pevný Disk Nie je SÚČASŤOU dodávky.

3. Tento pevný disk, na trhu je potrebné odstrániť pôvodného pevného disku, a potom nainštalujte novú jednotku pevného disku, ktorá je obmedzené pre SONY hosť.

Údaje Banka - PlayStation 4*1

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a MY VÁM NIE je PROBLÉM NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.vitek.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa s pôvodnom obale, ak je to možné. Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.vitek.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

  • Funkcia 1: Nové Údaje Banka Box Prípade
  • Funkcia 4: Pre PlayStation 4 periférie Doplnky
  • Názov Značky: ALLOYSEED
  • S USB: no
  • Funkcia 2: Hra 2TB Kapacita
  • Funkcia 3: pevný disk externý
  • Číslo Modelu: ÚDAJE BANKY
  • Kompatibilné Značka/Model: ŽIADNE

Štítky: hdd dokovacej stanice, usb c, kórejský jednodielne plavky, PS4, ps4 hdd formát, doking stanice hd, ovládanie ps4 shell, 4 bay, oneplus opravy, rukoväť ps4 playstation, orico stanice.

Napísať recenziu

Údaje Banky pre PS4 Extender Údajov Banky pre Playstation 4 HD Krytu Upgrade Dock 3,5 palcový Extender Pevný Disk pre Nyko HDD PS4

Údaje Banky pre PS4 Extender Údajov Banky pre Playstation 4 HD Krytu Upgrade Dock 3,5 palcový Extender Pevný Disk pre Nyko HDD PS4

Napísať recenziu

Súvisiace produkty