Nový produkt

Pre PS4/PS5 Crossbody Prenosné Tvrdé Ochranné Puzdro Prípade Radič Ľahký Jednoduché puzdro puzdro Pre PS4/PS5 Gamepad

999 položky

€11.83

-35%

€18.48

Pre PS4/PS5 Crossbody Prenosné Tvrdé Ochranné Puzdro Prípade Radič Ľahký Jednoduché puzdro puzdro Pre PS4/PS5 Gamepad

Funkcie: Perfektný Dizajn: hlavné vrecko v prípade PS5 je vyrobená z trvanlivého, kvalitné eko-šetrné nylon textílie, ktoré môže opraviť a chrániť systém pre Playstation5 pre vás. Predné vrecko môže mať 2 bezdrôtové ovládače pre PS5, právo prostredné vrecko je pre Playstation5 fotoaparátu, pre PS5 slúchadlá, napájací kábel, HDMI a USB káble, pre PS5 hry, a pravé vrecko je na 450 ml vody poháre.

Odolné a Nepremokavé Vzhľad: Táto taška pre PS5 je vyrobená z vodeodolného nylonu textílie, eco-priateľský a trvanlivé. Okrem toho, že je odolný proti poveternostným vplyvom a trvácne a je odolný voči prachu a kvapky.

Nastaviteľné Ramenný Popruh: rukoväť je zabalené v kvalitnej mäkkej kože a skvelý pocit. Dokonca aj vtedy, ak budete cestovať na dlhé vzdialenosti, hmotnosti môžu iba poskytujú veľký komfort. Nastaviteľné ramenné popruhy (o)(od 28 palcov 55 palcov) sa rozšírili vankúše, takže je ľahšie zavesiť na ramená. Môžete mať vaše obľúbené hry konzoly s vami a teraz to šťastie prináša.

Ľahký a Prenosný: Táto kabelka je určený pre PS5, pre PS4. To môže byť použitá na cestovné, obchodné cesty a strany bez akejkoľvek záťaže!

Nová Metóda Nabíjania: Táto taška je vybavená USB konektor, ktorý môže byť pripojený k napájaciemu banky na nabíjanie elektronických zariadení. (power bank nie je súčasťou balenia)

Špecifikácie:

Materiál: Oxford handričkou

Funkcia: anti-scratch, shockproof, semi-vodotesný, prachotesný

Farba: Čierna

Vhodné pre: pre PS5, pre PS4

Balenie Zoznam:

Skladovanie Taška*1

• Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.• Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.• Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.• Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.Krajina Čas Doručenia(Cez Post Letecky)Pracovných Dní + sobota + SundayNorth Americký /Západná Európa 7~20 daysEastern Európe 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Ázia 15~45 daysSouth Americký 15~50 daysEastern Ázijské 7~20 daysOthers 15~60 dní

Kontaktujte nás

Naše úradné hodiny sú :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin

Naše Misie:

1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod .3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

  • Podpora: Drop Shipping/Veľkoobchod
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kompatibilné Značka/Model: Iné
  • Názov Značky: CHOETECH
  • Číslo Modelu: Herné Konzoly Taška
  • S USB: No

Štítky: ps4 4 gamepad, PS4, laser ps4, kryt ps5, nabíjačka choetech, ovládanie ps4, studen kríž márnici, ovládanie xbox360, NINTENDO PREPÍNAČ, veľké crossbody.

Napísať recenziu

Pre PS4/PS5 Crossbody Prenosné Tvrdé Ochranné Puzdro Prípade Radič Ľahký Jednoduché puzdro puzdro Pre PS4/PS5 Gamepad

Pre PS4/PS5 Crossbody Prenosné Tvrdé Ochranné Puzdro Prípade Radič Ľahký Jednoduché puzdro puzdro Pre PS4/PS5 Gamepad

Napísať recenziu

Súvisiace produkty