Nový produkt

Kuchársky Nôž 5 palcový Keramické Nože Frézovanie Zeleniny Domácnosti Black Zirconia Kuchyni Variť Nôž Nástroj ABS Rukoväť Ochranný Kryt

999 položky

€9.98

-11%

€11.34

Balenie obsahuje: 1 * 5 palcový keramický nôž Naše keramická čepeľ je veľmi ostré s ABS rukoväť,prichádza s nožom kryt. Všetko v pohode, čierny dizajn,vysoká kvalita zirconia materiál, z keramického noža. Zirconia keramický nôž je vaša najlepšia voľba, to nebude hrdze a predaj na resonable price. Keramické nože je 100% zbrusu nový, je to nový štýl nôž a veľmi horúce predaja. Láskavo pripomienka: Keramický kuchynský nôž určený pre rezanie ovocia, zeleniny a vykostené mäso, ktoré nie sú určené na vypáčte, ohýbanie, násilné sekaním alebo boning. Byť použité na plastu alebo dreva, rezanie palube a vyhnúť rezanie zmrazených potravín alebo na povrchu guličky, skla a ocele dosky. Umývanie keramických nožov po každom jedno použitie, najlepšie ručne s jemným čistiacim prostriedkom a nie umyť v umývačke riadu. Pre bezpečnosť je starosť, špička a päta keramická čepeľ boli otupené. Upozornenia: 1. Uchovávajte ju mimo dosahu detí 2. Vyhýbajte sa teplu alebo úrazu elektrickým prúdom 3. Nechcem rez tvrdé jedlo 4. Nepoužívajte ruky na testovanie tvrdosti lamiel. Pozor prosím: 1. V dôsledku rôznych oceňovacích metód, veľkosť a hmotnosť výrobku môže mať mierne chyba. 2. Prosím, nevkladajte produktov v umývačke riadu.

My sme z Yangjiang,Čína.Naša spoločnosť, ktorá bola založená v roku 2010,Máme vlastnú továreň a viac ako 20 zamestnancov,špecializujúca sa na kuchynské Nože a Hardvéru. Vitajte na vyhľadávanie značky SHUANGMALI .

Akceptujeme Alipay, na Západe Únie. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

1) Čína Príspevok je náš hlavný spôsob dopravy.(Ak chcete rýchlejšie spôsob dopravy,pls pošlite nám e-mail) 2) čas spracovania bude 1-2 dni po zaplatení overenie. 3) My len loď na www.vitek.sk potvrdenej objednávky adresy.Ak chcete zmeniť adresu,pls pošlite nám e-mail PRED odoslaním. 4) DOBA prepravy je poskytované dopravcom a môže sa líšiť,a to najmä počas prázdnin. 5) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia,prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám do 24 hodín. 6), čo Môžeme urobiť, drop shipping a odoslať objednávku na vášho klienta adresu po vykonaní platby.

Prosím kliknite na tlačidlo"kontakt na predajcu" odoslať správu k nám cez www.vitek.sk.ja vám odpoveď do 24 hodín. Online hodiny: pondelok-sobota 8:30 am-6:00 pm GMT+8.

12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek poškodený počas prepravy).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka .

  • Názov Značky: shuangmali
  • Typ Noža: Frézovanie Nože
  • Materiál: Keramické
  • Druh: Nože
  • Certifikácia: CIQ
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Číslo Modelu: HP-162

Štítky: 6 palcový keramický nôž, doner nôž, knive, kuchyňa knive nastaviť, kuchyňa knive, profesionálne kuchynský nôž 5 palca, 7cr17 nôž z ocele, kuchyne, kuchynské nože, čínske kung fu nôž, keramický kuchynský nôž set.

Napísať recenziu

Kuchársky Nôž 5 palcový Keramické Nože Frézovanie Zeleniny Domácnosti Black Zirconia Kuchyni Variť Nôž Nástroj ABS Rukoväť Ochranný Kryt

Kuchársky Nôž 5 palcový Keramické Nože Frézovanie Zeleniny Domácnosti Black Zirconia Kuchyni Variť Nôž Nástroj ABS Rukoväť Ochranný Kryt

Napísať recenziu

Súvisiace produkty