Nový produkt

Šťastie FFC1108-1 Prenosné Sonar Hlbšie Ryby Finder 100M rybárske Alarm Nepremokavé Fishfinder TN/Anti-UV LCD farebný Displej RU SK

999 položky

€27.92

-23%

€36.26

Použite vyhľadávanie Rýb v normálnom spôsobmi:

Opraviť float pozíciu v dostatočnom časovom predstihu. Hoďte snímač a plávať do vody. 1. Pripojte Bočné-Scan Adaptér na trupe pomocou montážnej karty; 2. Break keď trupu lode. Miesto sonar senzor proti spodnej časti trupu 1 palec pod vodou. Na rybolov na ľade 1. Mali by ste jasne snehu, na ľade vrstvy. Uistite sa, že povrch je hladký dosť. Dajte snímač priamo na ľadovej vrstvy na detekciu ryby distribúciu na účel výberu miesta vyvŕtať dieru 2.Tam by mali byť žiadny vzduch medzi senzorom a ľade a nie vzduch medzi ľadová vrstva a pod vodou buď. Inak, rybolov, sonar nebude fungovať správne. 3. Rez diera cez ľad a dal sonar snímač priamo vo vode. Užite si rybársky výstroj.

Špecifikácia

1. 2 palce TN/ANTI-UV LCD Displej 2. Modré LED Zadné osvetlenie 3.1.81 palcový priemer snímača snímač 4. Zistiť Hĺbku Rozsah: 3 ft~328.08 ft pod senzor 5. Snímač pokrytie rozsah: 45 stupňov uhol lúča v 200Khz 6. Snímač Prevádzková Teplota: -14°F do 122°F(-10°C-50°C)

Teplé Tipy:

1. Ryba návnady a ryby menšie ako 3.94 palcový nemôže byť odhalené ryby finder. 2. Tento model rýb finder nedokáže rozlíšiť veľké ryby a malé ryby normálne. Avšak, to môže zobraziť veľké ryby a malé ryby nastavením citlivosti na vysokej úrovni prostredníctvom nastavenia citlivosti. 3. Vysielač (prevodník) je vodotesný dizajn, ale prijímača (ryby finder s displejom) nie je. Udržujte snímač v suchom stave po rybolov predĺžiť jeho životnosť výrobku.

Dodacie údaje: 1. Objednávky sa odosielame do 2 pracovných dní po platbe vyjasní. Objednávky z sobotu, nedeľu alebo sviatky bude proces v nasledujúci pracovný deň, a bude odosielame do 24 hodín. 2. Prosím, nechajte 10 až 30 dní pre medzinárodné dodávky. Niektoré zásielky môže trvať dlhšie predmetom miestneho colné orgány. 3. Ako tam sú tlačítko batérie vo vnútri diaľkové ovládanie, Čína post / Hong Kong post air mail kontrola akumulátora prísne niekedy, tak vám pošleme tým, Holandsko post air mail alebo iných registrovaných air mail môže trvať batérie. Doprava: Máme Loď na celom Svete.Tovar bude dodaný do 3 pracovných dní na platby prijaté. Položky sú dodávané z Číny Pevniny pomocou leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 10 do 20 pracovných dní. Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 20 pracovných dní. Platby: Akceptujeme Ali-express platby, ak chcete, T/T, Western union, prosím, kontaktujte nás, aby PI pre vás. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Ali-express.Platba musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní od dražby uzávierky. Záruka a ručenie: 12 mesiacov Záruka. 20 dní peniaze späť. Kúpiť s dôverou! Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť. Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. Zašleme vám nové náhradné po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

  • Zisťovanie Rozsahu: 0.6-183 Metrov
  • Jazyk: angličtina
  • Príkon: AAA
  • Hĺbka Schopnosť: 328 nohy( 100 m)
  • Nepremokavé stupeň: Úroveň-4 (spray-vody-dôkaz)
  • Ryby finder LCD Displej: 2 palce TN/ANTI-UV Farebný LCD
  • Zdroj Napájania: Č. 7 Batéria
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Stupeň: 45 ° v lúč uhol v 200Khz
  • Dĺžka kábla: 25ft
  • Sonar Frekvencia: Kábel
  • Produkt: Šťastie Ryby vyhľadávanie
  • Druh: Fishfinder pre kaprov rybolovu ice rybolov
  • Fishfinder rozsah: 45 stupeň 200Khz
  • Zistiť Hĺbku Rozsah: 3 ft~328.08 ft pod senzor
  • Sonar Pokrytie: 45
  • Rybolov Alarm ryby vyhľadávanie: Sonar ryby finder hlbšie findfish

Štítky: hlboké sonar ryby, šťastie ff918 c siréna, hlbšie ryby vyhľadávanie, toslon fishfinder, nike tn, hlbšie siréna, hlbšie, návnady, lodné gps, luky ryby vyhľadávanie, android ryby vyhľadávanie bezdrôtových.

Napísať recenziu

Šťastie FFC1108-1 Prenosné Sonar Hlbšie Ryby Finder 100M rybárske Alarm Nepremokavé Fishfinder TN/Anti-UV LCD farebný Displej RU SK

Šťastie FFC1108-1 Prenosné Sonar Hlbšie Ryby Finder 100M rybárske Alarm Nepremokavé Fishfinder TN/Anti-UV LCD farebný Displej RU SK

Napísať recenziu

Súvisiace produkty