Nový produkt

Bicykel Držiak Adaptér Pre Xiao Yi 4k Go Pro Akčné Kamery Príslušenstvo Hliníkové Riadidlá Montáž Pre Gopro Hero 5 4 3 Sjcam Sj4000

999 položky

€4.74

-39%

€7.89

1 x Roll Bar Mount

Pripojte svoju GoPro kameru na roll tyče, rúry a viac. Hodí 28.5 mm -31.8 mm priemer rúrky. Perfektný pre uchytenie fotoaparátu do radiátora spp (obidva kovové a plastové uzávery) na motokáry. Môžete tiež svorka na bicykli rámy, nárazník bary, ski/surf regály, alebo čokoľvek iného, čo je v rozsahu veľkosti vyššie. Kompatibilný so VŠETKÝMI HRDINA Kamery

Platby

Akceptujeme www.vitek.sk Escrow ako náš spôsob platby. Vďaka za našu spoluprácu. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, prosím, neváhajte a dajte nám vedieť.

Shippment

Tovar vám bude usporiadané pre zásielky po prijatí vašej plnej platbe za položky môžete objednať. Tovar vám bude zaslaný v roku 1-5 pracovných dní prostredníctvom spôsob dopravy kupujúci zvolil pri miesto v poradí.

Poznámka: Kupujúci bude zodpovedný za akékoľvek dane, colné a iné poplatky generované v kupujúceho krajine! Položka kupujúci objednal bude odoslaný na adresu uvedenú kupujúcim v objednávke. Prosím skontrolujte vašu adresu info na uistite sa, že je to správne.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba bude v našich silách, návrat na poskytovanie vám naše produkty a služby. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, prosím, zanechajte nám svoju pozitívnu spätnú väzbu. Váš názor bude veľmi ocenil a nám pomôže, aby sme vám lepšie slúžili.

Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, kontaktujte nás pred odoslaním negatívna spätná väzba. Raz je problém uviesť, že všetky naše štáby budú snažiť čo najlepšie, aby vám pomohol von z vyskytol problém. Ďakujeme za pochopenie.

Návrat Politiky

Všetky položky v našom obchode, sa bude testovať pred balenia.

Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami z akéhokoľvek dôvodu, môže byť vrátená do 7 dní po registrácii balíka. Zašleme vám celú sumu za objednávku čo najskôr, ako sa dá.

Prosím, byť si všimol, že sa vrátil položka musí byť v pôvodnom podmienok a kupujúci by mal holé návrat expedičný poplatok.

Kontaktujte Nás

Náš pracovný čas bude, ako je uvedené nižšie:

8:30 --12:00, 14:00 - 18:00 HOD., pondelok až piatok,

9:30 --18:00 sobota

  • Zväzok: Zväzok 1
  • Materiál: Hliník
  • Pre gopro držiak Farba: čierna
  • Go Pro mount Používanie: činnosť kamery
  • Veľkosť Klip Ústa: 28.5 mm -31.8 mm
  • Názov Značky: CENINE
  • Režimy Obchodu: Veľkoobchod/ Maloobchod/ OEM
  • Druh: Skeletons & Rámy
  • Kompatibilné Akcia Fotoaparát Značky: xiao yi 4k
  • miesto pôvodu: Čína
  • Číslo Modelu: Pre Xiao YI 4K
  • Názov produktu: pre Gopro držiak na bicykel adaptér

Štítky: tv, 4 k tv, požičovňa gopro mount, 4k tv, 4k kamera šport, bicykel gopro, bike mount gopro, 4 k akciu, fotoaparát, požičovňa gopro držiak, kolo go pre držiak.

Napísať recenziu

Bicykel Držiak Adaptér Pre Xiao Yi 4k Go Pro Akčné Kamery Príslušenstvo Hliníkové Riadidlá Montáž Pre Gopro Hero 5 4 3 Sjcam Sj4000

Bicykel Držiak Adaptér Pre Xiao Yi 4k Go Pro Akčné Kamery Príslušenstvo Hliníkové Riadidlá Montáž Pre Gopro Hero 5 4 3 Sjcam Sj4000

Napísať recenziu

Súvisiace produkty