Nový produkt

UBARO nemecký 86Type AC100-16A 250V Luxusné Krištáľové Sklenené panely, Elektrické Zásuvky elektrickej siete Enchufe Porovnanie Presa Zásuvky Zásuvky

999 položky

€7.37

-30%

€10.67

Popis Výrobku:

1、Sieťovej zásuvky sa používa na dodávku energie pre mobilné telefóny、digitálnych produktov a iných elektrických ekvivalenty. 2、Tento produkt by mal byť nainštalovaný professional elektrikára. 3、je všeobecne používaný na mnohých miestach ,napríklad:hotel、reštaurácia、domov、verejných miestach. 4、Materiál: Socket Panel je Tvrdené Luxusné Krištáľové Sklo Nepremokavé, PC Ohňovzdorné Prípade. 5、Farba: Biela/Zlatá/Čierna. 6、Námestie Model: 86 Typu . 7、Vstupné Napätie: AC 110-250V 50/60Hz Max Prúd: 16A . 8、Panel Veľkosť: 86x86mm/3.39x3.39 palec 9、Balenie / balenie: 1 KS+2 Skrutky .

Tvrdené Krištáľové Sklo Panel

Rôzne Farby Produkt Pre Váš Výber, Nájdete to, Čo Potrebujete

Viac Vhodný pre Vaše Domáce Zlepšenie Štýl

NON Discoloring

S odstupom času to vyzerá NOVÉ aj

Tvrdené Sklo Ani Stopy

Odoláva Poškriabaniu a Zjazvenie

Ľahko utrieť, Ako NOVÉ

Sklo textúra je bezproblémové,čisté a jednoduché

Konštrukcií a Komponentov

Vynikajúca kvalita: Luxusný sklenený panel Integrovaný bezpečnostný modul Matel plameňa

Späť zobraziť

Inštalácia

Nemecký Štandardnej Zásuvky S USB pre Telefón 5V 2100mA

Nemecký Štandard Zásuvka

Francúzsky Štandard Zásuvka

Euro Štandard Zásuvka

Reálny obraz prijaté mobilný telefón

Obrázok nebola spracovaná, farebný rozdiel je predmetom skutočného produktu

Doprava:

1、Prosím venujte viac pozornosti vašej objednávky adresu, ktorá HNEĎ, AKO dodaciu adresu. (Ak ste z Ruska, Prosím zanechať svoje úplné meno. To je veľmi dôležité) 2、tovar bude expedovaný do 5 pracovných dní po zaplatení. 3、nákladnej dopravy cez www.vitek.sk úradný online logistiky letecká doprava. 4、 Prosím, skontrolujte položky, KEĎ je PRIJATÉ, ak nie je poškodenie, do 7 dní a ihneď nás kontaktujte. Potvrdíme a poskytne vám s riešením, Prosím e-mail Technický inžinier: [email protected].

Záruka : 5 ROKOV

1、5 rokov Záruka,umelých poškodenie sa nevzťahuje záruka. 2、Chybný problém by mal byť podaná v lehote 7 pracovných dní po výrobok je dodávaný. 3、 Prosím, nainštalujte produkt s vypne, aby sa zaistila bezpečnosť, prosím, pozorne si prečítajte návod.

Kontaktujte nás:

1、Ak chcete umiestniť veľké, aby pre veľkoobchod, prosím, neváhajte nás kontaktovať. 2、Ak potrebujete objednať (≥1500USD), poteší, dajte nám vedieť ako prvý. Mohli by sme ponúknuť nejaké extra zľavu. 3、Ak máte akékoľvek otázky, obráťte sa na našu Spoločnosť customer service e-mail: [email protected]

Spätná väzba:

1、Akúkoľvek spätnú väzbu od vás bude veľmi ocenil. Ak ste spokojní s našimi službami, alebo produktov, prosím, nám dať 5 hviezd. Napriek tomu, že sme v rôznych jazykoch, dobrá nálada je rovnaký. 2、Ak máte akékoľvek otázky, prosím, obráťte sa s nami, a my vám ponúknuť pomoc, aby ste čím skôr.

Vezmite Prosím Na Vedomie:

1、Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v lodné náklady. 2、Kupujúci znáša všetky zodpovednosť za všetkých dodatočných poplatkov, ktoré vznikli (ak nejaké sú). 3、Pre našich zákazníkov z Brazi /India: ak sa rozhodnete, žiadne rýchle dodanie(EMS/DHL), prosím zanechať váš CPF číslo/ID Kartu dokumentu, kópie tak, aby zabezpečili, že naša dodanie normálne. 4、Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. prosím, nie myseľ 5、v Dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory a Rôzne svetelné obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

  • Funkcie: Stojí Štýl
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ROHS
  • Typ Inštalácie: Steny Vložené
  • Aplikácia: Rezidenčné / General-Purpose
  • Menovitý Prúd: 16A
  • Predlžovací Kábel Dĺžka: ŽIADNE
  • Uzemnenie: Štandardné Uzemnenie
  • ŠTANDARD: 86*86mm
  • Je To Inteligentné Zariadenie: No
  • Tvar: Námestie
  • Číslo Modelu: DS-86-G1
  • Názov Značky: UBARO

Štítky: 12v príslušenstvo zásuvka, eú zásuvky napájania, análny plug, multi zásuvky, elektrické zásuvky, na elektrické zásuvky, elektrické zásuvky, zásuvka, presa hodinky, zásuvky na stenu.

Napísať recenziu

UBARO nemecký 86Type AC100-16A 250V Luxusné Krištáľové Sklenené panely, Elektrické Zásuvky elektrickej siete Enchufe Porovnanie Presa Zásuvky Zásuvky

UBARO nemecký 86Type AC100-16A 250V Luxusné Krištáľové Sklenené panely, Elektrické Zásuvky elektrickej siete Enchufe Porovnanie Presa Zásuvky Zásuvky

Napísať recenziu

Súvisiace produkty