Nový produkt

Jar Otvárač Pod Skrinku Proti Šmyku Jar Otvárač Odskrutkujte Otvárač Otvárač Kuchyňa Gadget

999 položky

€2.35

-47%

€4.44

vitajte v našom obchode Po vstupe do obchodu, môžete získať kupóny, dúfam, že si môžete vziať svoje obľúbené produkty, prajem vám šťastný nakupovanie.

Poznámky : Milí priatelia, vzhľadom na nedávne epidémie, existuje príliš veľa parciel v poštách v rôznych krajinách. Po balík je prepravovaný normálne, logistika informácie môžu byť nájdené v krátkom čase. Prosím, buďte si istí, že v balíku môžu byť prepravované normálne, ale logistické informácie nemusia byť aktualizované v čase. V špeciálnych obdobia, môže byť zvláštne okolnosti. Ďakujeme za pochopenie. Uvádzame informácie o produkte:

Popis: * 1. Materiál: ABS + silikón * 2. Rozmery: 16 x 16 x 2.6 cm * 3. Hmotnosť: 100 g *4. Farba: šedo-modrá, svetlo zelená, ružová * 5. Jar veľkosť: priemer 2-8 cm/0.8"-3.1" balenie obsahuje: 1 x otvárač Funkcia: * 1. Hlavne vyrobené z ABS materiálu, silné a odolné, s silikónový náter a zúbkovaný otvárač edge, sa môže zvýšiť trenie. * 2. Je vhodný pre otvorenie skrutkovací uzáver z fľaše vody, alebo široká nádoba na pyré, orechy, konzervované ovocie, džemy, melasa, kečup, atď. * 3. Kompaktný a kompaktný, je skrytý pod skrinku, aby sa zabránilo deti od vstupu a je pohodlná na použitie. Vybrať jar z kabinetu a otvorte ho. *4. Obojstranné pásky a 3 skrutiek sú zahrnuté pre jednoduchú a rýchlu inštaláciu. * 5. Práca-ukladanie otvorenie jar je vhodné pre deti a starších ľudí. O spätnú väzbu: Sme udržiavať vysoký štandard excelentnosti 5 hviezd, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame vás, aby ste nás kontaktovali bezprostredne pred tým, než nás neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Aby sme mohli vyriešiť váš problém uspokojivo.

  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Druh: Otvárače
  • Otvárače Typ: Jar Otvárače
  • Číslo Modelu: JJ2024906

Štítky: snehové reťaze, fľaša spp otvorené, dlaždice gadgets, gadget domov, bullet hd, ruky pomáhajú, stojan na víno, jar otvorené, logger, kabinet klip.

Napísať recenziu

Jar Otvárač Pod Skrinku Proti Šmyku Jar Otvárač Odskrutkujte Otvárač Otvárač Kuchyňa Gadget

Jar Otvárač Pod Skrinku Proti Šmyku Jar Otvárač Odskrutkujte Otvárač Otvárač Kuchyňa Gadget

Napísať recenziu

Súvisiace produkty