Nový produkt

Doprava zadarmo 20pcs/lot 10$ 608ZZ Guľkové Lož isko

999 položky

€8.22

Na 608ZZ Tienené Ložisko, Táto lož je vyrobené z chróm ocele, každá lož má 2 kovové bočné štíty pre ochranu nosnej od prachu a prípadné znečistenie. Ložiská sú olejom mazané spustiť hladké.

Položky: 608ZZ Guľôčkové Ložisko

Typ: Isko

Mazanie: Olej

Materiál: Chróm Ocele

Uzávery: Tienené Kovové

Rozmery: 8 mm x 22 mm x 7 mm/Metrický

ID (vnútorný priemer)/Vŕtania: 8 mm

Vonkajší priemer (vonkajší priemer): 22 mm

Šírka/Výška/hrúbka: 7 mm

Tiež známy ako 608-2Z guľkové ložisko.

Viete?

Pôvodne vyvinutá pre výrobu zariadení na tieto ložiská sú určené pre nízke nároky na údržbu a dlhú životnosť. Oni môžu trvať aj neuveriteľne vysokých rýchlostiach. Oni sú široko používané skate stravovanie, inline korčule, dlhé stravovanie a street luge spoločenstva. Môžete stráviť kdekoľvek od $20 - $90 na skate shop na ložiská. Ale aby som bol úprimný, nikdy dosiahnuť rýchlosti, kde drahé ložiská by sa robiť rozdiel. Ak sa začnete cítiť málo nosené, ktoré si môžete dovoliť zmeniť ich von a začať odznova. Ak ste narazil do obrubníka je žiadny veľký problém, a to buď. Sú 30 centov každý! Ísť orechy a urobiť nejaké triky, grind železničnej, bavte sa s nimi! Ušetriť vaše peniaze a ísť si nejaké pekné kopy.

Ak ste do 3D tlač tieto sú ložiská, ktoré hľadáte. Potrebujete ložiská s č kalovej, ktoré možno spustiť na stovky tisíc cyklov na koniec hodiny, bez údržby. Dve z týchto 608ZZ guľkové ložiská sú potrebné pre Pôvodné Mendel a 3ks sú potrebné pre Prusa Mendel. Oni tiež sklzu priamo nad 8 milimeter hladké prút a urobiť veľký kotúč a sprievodca ložiská. Pozrite sa na najnovšie vytláčacie návrhy na Thingiverse, všetci používajú ložiská na minimalizáciu trenia. Môžete kúpiť ich od niekoho iného a zaplatiť viac, ale zrejme ich kúpil od nás na prvom mieste. A na tridsať centov každý to nie je problém, ak sa začnete cítiť trochu drsné po roku alebo dvoch, len vymeňte ich. Keď ste tu hľadáte pre 3D tlač častí nezabudnite vyskúšať náš Stepper Motory. RobotDigg nie je len predávať....RobotDigg z nich ROBÍ! Boli sme výrobu kvalitných motorov od roku 2003. Máme aj Svietiť v Tme CHKO a ABS pre pravdepodobne oveľa menej, než to, čo platíte teraz.

  • Názov Značky: ROBOTDIGG
  • Číslo Modelu: 608zz
  • Sprievodca Šírku alebo Priemer: 8 mm
  • Sprievodca Dĺžka: 22 mm

Štítky: 500mm viesť skrutka, cnc lineárne železničnej nastaviť, 8 mm acme matica blok, viesť matica, cnc časť, mgn12, hgr20 hiwin, hgr30, 3d tlačiarne viesť skrutka, cnc viesť skrutka.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo 20pcs/lot 10$ 608ZZ Guľkové Lož isko

Doprava zadarmo 20pcs/lot 10$ 608ZZ Guľkové Lož isko

Napísať recenziu

Súvisiace produkty