Nový produkt

Annzley Sexy Spodnú Bielizeň Dlhým Vlascom Overbust Black Bustier Korzet Topy Na Predaj 2018

999 položky

€130.71

800

Meranie

Jedným z najdôležitejších meraní je Pás na Meranie. Tu je návod, ako urobiť vaše merania.

Pás: Merajte okolo svojej prirodzenej pása, je najmenšia časť.

Underbust: meria okolo underbust

Boky: Opatrenie okolo najširšej časti vášho boku.

Veľkosť

Po opatrenie právo merania, nájdete v tabuľke uvedenej nižšie a vyberte tú správnu veľkosť.

Napríklad: osoba, ktorej prírodné pás merania je 30 centimetrov,potom nájdete v tabuľke uvedenej nižšie,mali by ste si vybrať korzet veľkosti L.

Alebo ak si nie ste istí, akú veľkosť zvoliť,prosím nechajte nám váš merania

a pomôžeme vám vybrať správnu veľkosť.

Annzley Korzet PK Riadnym Korzet

Annzley korzety sú úplne reálne, autentické ocele vykostené pás školenia korzety.

Prvý zrejmý rozdiel je hmotnosť. Skutočné korzety funkciu ocele kosti, (oceľovej špirály a pevný ploché ocele, s ťažkých oceľových busks), ktoré s tvarom korzet pomoc, podporu a tvar tela. Spoločné korzety extra jemné plastové boning, tak odevy sú veľmi ľahké. Problém s plastovými boning je to nepodporuje tvarovanie vôbec, a ešte horšie môže ohnúť z formy. Naopak, real korzet vám tvar postavy v priebehu času a umožnia ešte väčšiu pás zníženie a orezávanie.

Po druhé, textílie rozdiel. Annzley korzety používajú vysoko kvalitný satén, brocade, hodváb, PU, pravej kože a iných materiálov pre vonkajšie vrstvy, a aspoň vyrobená z dvoch vrstiev. Troch vrstiev tkaniny je tiež k dispozícii pre extra komfort a pevné šnurovanie. Zároveň sme zaručiť 100% hrubé bavlny pre podšívka vo vnútri. Naopak, spoločné korzety sú zvyčajne jedna vrstva a tenké, alebo dokonca žiadna podšívka.

Po tretie, v práci. Sme špecializovaná na výrobu ocele vykostené korzety takmer 8 rokov, a sme veľmi kvalifikovaných pracovníkov, šitie na korzety je presný a dokonalý. Na vzhľad našej korzety, budete hlboko zapôsobila naše skvelé prevedenie.

Posledný, používame značku vysokej kvality a rozšírené velvet balík pre každý korzet ste objednávku. Korzet je dobre zabalené za dopravu.

Vždy sme sa snažiť v našich silách, aby sa každý korzet ideálny pre našich vážených zákazníkov.

Politika:

Spokojnosť zákazníka je vždy našou prioritou! Úprimne dúfam, vyriešiť všetky otázky komunikácie, a sme tu, aby sme odpovedať na všetky vaše otázky.

Ak sa potrebujete vrátiť alebo vymeniť váš položky s rozumné dôvody, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odoslaním položku späť. Položka musí byť v pôvodnom obale a nie sú opotrebované, parfum alebo zmenené. Kupujúci je zodpovedný za všetky vrátenie alebo výmena prepravné náklady.

Ak budete potrebovať pomoc alebo máte nejaké obavy, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Budeme sa snažiť uspokojiť vás.

Poznámka:

Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja, sme nemôže na 100% zaručiť, že farby našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré ste videli.

Predávajúci nie je zodpovedný za akékoľvek prípadné daní alebo ciel zhromaždené kuriérom v mene colného vo vašej krajine, ak existuje. NIE je to poštovné. Sme zaplatili všetky poštovné pred odoslaním.

Kontakt & Spokojnosti:

Sme odpovedať na správy do 24 hodín (okrem víkendov a sviatkov).

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky v každom čase.

Ak sa vám kontaktovať nás a nedostal odpoveď do 24 hodín (okrem víkendov a sviatkov), je dosť pravdepodobné, že sme nedostali vašu správu alebo e-mail. To sa stáva občas. Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom www.vitek.sk správu znova.

Ako by sme sa beží www.vitek.sk podnikania, všetky vaše otvorené prípade, spory alebo ohlasy poškodiť naše www.vitek.sk úver. Ak máte akékoľvek otázky alebo vyšetrovanie, prosím neváhajte a kontaktujte nás skôr, než priamo otvoriť všetky prípady, ani opustiť ktorúkoľvek neutrálny/negatívny spätnú väzbu. Ste vítaní aj kontaktujte nás pre viac riešení. Chceli by sme ponúknuť nejakú pomoc, ako ďaleko, ako môžeme. Vážime si každého zákazníka a záruka spokojnosti.

  • Pohlavie: ŽENY
  • Číslo Modelu: C018011
  • Zákazku služby: K Dispozícii,Kontaktujte Nás
  • zadný panel: Áno, súčasťou korzetu
  • Pás Školenia Účinok &, Ako Nosiť: Chudnutie Pás 3-7 Cm, Ako Je Uvedené Nižšie Videa
  • Funkcia: Pás Školenia,Weigth Straty,Pevné šnurovanie,Chudnutie
  • Nemravný Obrázok: No
  • Štýl: každodenné
  • Vzor Typ: Pevné
  • Materiálové Zloženie: kožené/bavlna
  • Názov Značky: Annzley
  • Dodanie Typ: Factory Outlet, Maloobchod A Veľkoobchod
  • Položka Druh: Bustiers & Korzety
  • Dekorácie: ŽIADNE
  • Materiál: Úplne Originálne Oceľové Bonings Celom
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Typ Produktu: Čisto Ručne,Vynikajúce Spracovanie

Štítky: korzet top, kožený korzet, zelená bustiers, sukne kožený korzet, korzet sweatsuit, bežné korzet top, simplee top sexy, babydoll lenceria, muži korzety, korzet ženy.

Napísať recenziu

Annzley Sexy Spodnú Bielizeň Dlhým Vlascom Overbust Black Bustier Korzet Topy Na Predaj 2018

Annzley Sexy Spodnú Bielizeň Dlhým Vlascom Overbust Black Bustier Korzet Topy Na Predaj 2018

Napísať recenziu

Súvisiace produkty