Nový produkt

Ženy Steampunk Sexy Faux Kožené Overbust Korzet, Šaty Gothic Zips Kvetinová Čipka Up Korzet Bustier spodné Prádlo Top Plus Veľkosť S-6XL

999 položky

€13.15

-34%

€20.22

Ženy Steampunk Sexy Faux Kožené Overbust Korzet, Šaty Gothic Zips Kvetinová Čipka Up Korzet Bustier spodné Prádlo Top Plus Veľkosť S-6XL

Popis

* Meno: Steampunk Faux Kožené Zips Kvetinová Čipka Up Korzet, Šaty

* Farba: Čierna, Hnedá,Červená,Zelená

* Veľkosť: S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL

* Štýl: Steampunk Gotické Šaty Korzet

* Material: Faux Kožené & Polyester & Spandex

- Ženy Módne Faux Kožené Plne Vykostené Korzet, Šaty, Spodná Bielizeň

-- Čipky Dopredu Detail, Vysoká-nízka dolný lem Pripojené Čipky Sukne a Ramenné Popruhy, Zadný Kovový Zips Uzavretie, Zodpovedajúce Tangá. Čipky Popruhy môžu byť Nosené Na alebo Mimo Rameno.

-- Vhodný pre Módne prehliadky, nočné kluby, a Halloween Kostým alebo Tematické Strany.

Package Zahrnuté

1x Ženy Korzet, Šaty + 1x Remeň

Tabuľka Veľkostí

Pozornosť Prosím

1. Prosím, prečítajte si naše veľkosť grafu pozorne, ktoré môžu byť odlišné od iných oblečenie a miestneho veľkosti grafu. Ak si nie ste istí, akú veľkosť potrebujete, kontaktujte nás.

2. Korzety sú veľké pása veľkosť, takže zvoľte si, prosím, korzet podľa vášho pasu, nie vaše poprsie. Reťazec na zadnej strane je nastaviteľné, pokúste sa, prosím, upravte ho tak, aby sa viac hodí pre vaše telo.

3. Ak váš pás measurment je medzi dvoma veľkosť, prosím, zvoľte menšiu veľkosť.

4. Tam je 2-3% rozdiel podľa ručné meranie.

5. Vezmite prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja.

6. Prosím, ručné umývanie len, nech korzet pomocou viac už.

7. Prosím, uistite sa, že vaša objednávka informácií znovu pred mieste objednávky.

Viac Farieb K Dispozícii

Vracia & Vrátenie Peňazí

1. Všetky položky sú kontrolované na kvalitu kontrola pred zásielky.

2. Kontaktujte nás prosím v prvom rade, ak nie ste spokojní so svojím nákupom, budeme riešiť čo najskôr.

3. Ak ste dostali chybné položky, prosím vrátiť do 7 dní od dátumu, ako dostanete tovar.Kontaktujte nás, prosím, než sa vrátiť.

4. Kupujúci je zodpovedný za všetky náklady spojené s prepravou. Ponúkame vrátenie cena položky po prijatí chybné položky.

5. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

Doprava

1. Objednávka bude odoslaná v priebehu 2-3 pracovných dní po úhrade sa vymaže.My len loď na potvrdenej objednávky adresu. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

2. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

3. Sme tak radi, že ste nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa prepravy. Budeme riešiť to pre vás a obráťte sa na Tretej Strany Logistiky. Takže, prosím, dajte nám vedieť vaše myšlienky a otázky. Rôzne miesta majú rôzne spôsoby logistika a logistika času sú rôzne, prosím, kliknite na Poštovné a Platba, a vybrať regiónov a potom zobraziť logistické informácie.

4. Ak nechcete prijímať položky po 30 dní, prosím, kontaktujte nás.

5. Úprimne dúfam, že budeme poskytovať vám s vynikajúce služby. ^_^

O nás

^_^ Garantujeme vašu 100% spokojnosť. Sme pod stojan obavy a sklamanie môžete mať, a budeme sa snažiť vyriešiť problémy. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.

^_^ Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo vadí váš e-mail a my vás budeme odpovedať vám čo najskôr.

^_^ Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po ich obdržaní. Budeme riešiť naraz pre vás.

Spätná väzba

1. Sme svedomia predávajúceho.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Chceme vytvoriť dobré obchodné vzťahy.

2. Prosím, zanechajte nám svoje pozitívne krmivo späť a 5-star rating ak ste spokojní s našimi službami. Budeme veľmi ocenil. Ak nie tak celkom spokojný, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu.

3. Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Veľmi ceníme, že môžete ihneď nás kontaktujte cez Správu pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Poskytneme vám pomôcť vyriešiť váš problém, tak rýchlo, ako je to možné.

  • Meno 02: Gotický Paródia na Zips Čipky Tenký Korzet top
  • Číslo Modelu: 3860
  • farba: Čierna,Hnedá,Červená,Zelená
  • Materiálové Zloženie: Polyester
  • Materiál: Syntetická Koža
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Vzor Typ: Kvetinový
  • Názov Značky: AOLAIYAOQU
  • Dekorácie: Čipky
  • Nemravný Obrázok: No
  • Názov: Steampunk Sexy Kvetinová Čipka Popruhy Korzet, Šaty
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Štýl: Sexy
  • Pohlavie: ŽENY
  • Položka Druh: Bustiers & Korzety
  • Veľkosť: S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL

Štítky: korzet kvetinový, bustier šaty, gotický pančuchy, korzety, korzet gotický, bustier top, steampunk šaty, nohavice, brocade steampunk korzet, strieborný zips korzet, muž korzet steampunk, kožené hornej.

Napísať recenziu

Ženy Steampunk Sexy Faux Kožené Overbust Korzet, Šaty Gothic Zips Kvetinová Čipka Up Korzet Bustier spodné Prádlo Top Plus Veľkosť S-6XL

Ženy Steampunk Sexy Faux Kožené Overbust Korzet, Šaty Gothic Zips Kvetinová Čipka Up Korzet Bustier spodné Prádlo Top Plus Veľkosť S-6XL

Napísať recenziu

Súvisiace produkty