Nový produkt

Šťastie Strom Ornament Crystal Darčeková Ploche Oslava Kabelku Strom Ornament Krásne Zlaté X Izba, Obývacia Izba Business

999 položky

€7.88

-25%

€10.52

1.Crystal energie je silný, je všeobecne známy ako kameň bohatstva. Crystal bude mať vplyv na materiál život a finančné bohatstvo. Preto, to môže výrazne zvýšiť finančné bohatstvo usporiadanie kryštálov s pozíciou domov alebo do kancelárie.

2. Peniaze-spinning Strom-magické poklad strom v legendy. To je podstatou neba, zeme a vesmíru, ktoré môže spôsobiť nekonečné magic peniaze na jej pobočiek. Po ich vybral, môže byť obnovované, nevyčerpateľný a nevyčerpateľný. To je božský strom z Číny. Okrem toho, mestský dom, a zároveň môže posilniť magnetické pole, aby ste plný šťastia, bohatstva a popularitu, plné života a vitality.

3. Magický účinok Stromu Nábor: Crystal Strom Nábor zaujalo viac ako desiatky malých magnetické pole, ktoré vytvára plávajúce magnetický kruh ako oblak vietor, ktorý je veľmi vhodný pre toku bohatstva. V domácnosti alebo kancelárii postavenie, to by bolo magické mať bohatstvo strom. Prírodné kryštály zhromaždiť zeme aura pre stovky miliónov rokov. Majú rôzne magnetické polia a funkcie z dôvodu ich rôznych veľkostiach a farbách. Môžu inšpirovať myseľ, upokojujú myseľ a majú špeciálne energie. Môžu očistiť telo a majú vplyv na liečbu chorôb a zmena bohatstvo. Môžu zhromaždiť bohatstvo, odraziť zlých duchov a udržať mieru tak, aby sa telo zdravé a šťastné manželstvo. To je jeden z najviac vhodné darčeky pre rodiny zdobia svoje domy a zlepšiť geomantic znamenie pre ich príbuzných a priateľov.

4. Remeselné materiál: celý materiál drevo je prírodný materiál. Prosperujúca strom panvy a trupu sú vyrobené z jedno-time lisované ekologické živice. Nemajú žiadny zápach a znečistenie. Pobočky sú vyrobené z čistej mosadze drôtu. Hlavné a najdôležitejšie vlastnosti sú listy. Sú vyrobené z prírodného krištálu amorfný štrku a hand-made.

5. Charakteristika Stromu Nábor: Strom Náboru je naša patentu výrobok, z ktorých mnohé sú jedinečné pre nás. Jeho podivné a kuriózne tvar dáva ľuďom druh radosti z krásy prírody.

Popis:

Materiál: Živica + Krištáľ

Farba:zlatá

Veľkosť: Kabelka strom 16*19 cm/ Fortune strom 16*17 cm

Upozornenie:

1.Prosím, aby 1-3.0 Mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že vám to nevadí skôr, než uskutočníte nákup.

2.Farby môžu mať odlišné ako rozdiel displej,pls pochopiť.

3.Prosím zanechať skôr než dáte zlé spätnú väzbu, ak výrobky, ktoré majú nejaké problémy.

Balenie zoznam:

1 * Ornament

  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: palm rastlín, ivy izba, bonsai kontajner, Spojka, pás sac, kocka kabelku, kabelky a peňaženky nastaviť, taška klub, vrecko na zápästie, čínske ovocie.

Napísať recenziu

Šťastie Strom Ornament Crystal Darčeková Ploche Oslava Kabelku Strom Ornament Krásne Zlaté X Izba, Obývacia Izba Business

Šťastie Strom Ornament Crystal Darčeková Ploche Oslava Kabelku Strom Ornament Krásne Zlaté X Izba, Obývacia Izba Business

Napísať recenziu

Súvisiace produkty