Nový produkt

30 KS Bajonet Kazety na Ihly vhodné Pre Dr. pero M8 Replacment Kazety 11 16 36 42 Mikro Ihly Starostlivosti o Pleť Derma Pero Tip

999 položky

€30.99

-58%

€75.57

30 KS Bajonet Kazety na Ihly vhodné Pre Dr. pero M8 Replacment Kazety 11 16 36 42 Mikro Ihly Starostlivosti o Pleť Derma Pero Tip

Pôvodné Dr. Pero kazety pre Dr Pero Ultimy M8 Microneedling Pero

✅ Jemné priemer 0,18 mm je viac kompatibilný s pleť, menej bolesti a menej trauma, aby sa koža obnoviť čoskoro ✅ Odporúčame pre: Ľahké Jazvy po Akné, Jemných vrások, Omladenie Pleti, Pleti, Mihalnice a Obočie Rásť, Bielenie, Hydratačné, Foundation make-up ✅ Dr Pero Ultimy M8 kazety sú vyvinuté na základe najvyšších Amerických Štandardov.

Typ:11/16/24/36/42/Nano/5D/3D Množstvo ihiel: 30 ks ihiel, nie vrátane Dr pero. To je eletronic automatizované mikro ihly,s textami, ktoré upravuje dĺžka ihly. To je hygienické,pohodlné a bezpečné.

Výhody:

1.Minimalizovať poškodenie pokožky 2. Menej bolesť a erytém ako high speed s vertikálnom smere 3.Viac jednoduché prevádzkovať na malé alebo zakrivené plochy 4.Jednorazové ihly 5. Rýchlejšie a efektívnejšie, než ručný Mikro-ihiel 6. Ošetrenia účinok je zrejmé, 7. Krátky čas hojenia. 8. Žiadne trvalé poškodenie alebo poranenie. 9. Žiadne modriny, infekcie, zafarbenie alebo iné komplikácie. 10. Extrémne vysoké vstrebávanie všetkých účinných látok. 11. Takmer všetky typy pokožky môže byť liečené. 12. Zahusťuje dermis bez poškodenia alebo odstránenie epidermis.

Podpora Dropshipping

Ak si kúpite 4 kus ,môžeme dať 1% zľavou. Loď sa položka do 48 hodín v pracovné dni Spoľahlivý Zákazník Servisu riešení vášho problému do 24 hodín v pracovné dni

Poznámka:Ak potrebujete Dr. Pero, kliknite na obrázok, na objednávku!

11 KOLÍKY

16 PINOV

24 PINOV

36 KOLÍKY

42 KOLÍKY

KOLO NANO

NANO 3D

5D NANO

- Akceptujeme nasledovné methords:cez Visa, Master Card, Qi Wi, Western Union alebo Bankovým Prevodom atď. - Pre veľké objednávky vám bude ponúknutá zľava, kontaktujte nás.

-Rusko, Kupujúci by mali vyplniť vaše anglický Úplný Názov v Prijímači, alebo sa nemusia prijať, pretože post politiky vo vašej krajine. -Posielame položky prichádza s sledovacie číslo,ktoré môžu byť sledované stav doručenia celú cestu. Dodacia lehota závisí od sezóny, určenia a ostatných faktorov, na rušných dní, poštovné je možné odložiť. Ak balík nebol doručený v predpokladanom čase,prosím zmluvy sa na nás,pomôžeme vám sledovať ho a dá vám späť čo najskôr.

- Náš produkt cena nie je vrátane daní. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatkov za odmietol zásielky. - Kupujúci je zodpovedný za poplatky účtované jeho/jej krajiny. Ak potrebujete akýkoľvek dokument na vzdialenosť, prosím, kontaktujte nás.

-1 rok záruka na naše položky (s výnimkou príslušenstvo a súčasti), kúpiť s dôverou. -Prosím, otvorte zásielku v post dôstojníka prítomnosti, Ak pozemok poškodené alebo prázdne(ukradnuté), spýtajte sa, prosím, pošta poskytovať úradný dokument, a to najmä nárok žiadosť papier.Dostanete ďalších 7 dní (v hornej časti, on-time dodávky čase) rozhodnúť, či si chcú udržať, alebo vrátiť vec, ako dlho ako oni nepoužitý a v pôvodnom obale, náklady na dopravu platí kupujúci. -Ak chcete vrátenie alebo výmenu tovaru, kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

-Budeme veľmi oceňujem, že ak by ste nás nechať 5 Hviezdičiek spätnú Väzbu. Srdečne vás vítam Ukázať Nejaké Fotky (dostanete extra zľavu ďalšej objednávke!) vo vašom 5 Hviezdičiek spätnú väzbu! -Ak máte akékoľvek problémy o tovar, alebo služby, kontaktujte nás, prosím, pred ochodom negatívna spätná väzba. Budeme sa snažiť čo najlepšie riešiť problémy pre vás. Vďaka.

  • Použitie: Ihla Kazety pre Derma Pero
  • Obalový materiál: Funkcie opp taška
  • Microneedle Dĺžka: 0,25 mm
  • Jemné kazety: 34 rozchod pin kazety
  • Zdroj Napájania: Žiadne Elektrické
  • Materiál, ihly: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Množstvo: 30 KS Microneedles
  • Materiál: Plastové
  • Názov Značky: dr.pero
  • Funkcia: Dispposable Tipy
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Bajonet Mikro ihly
  • Ihly Typu: 11/16/24/36/42/Nano/5D/3D
  • Priemer ihly: 0,18 mm
  • Aplikácie Pre: Dr. pero M8
  • Položka: Derma Pero M8 Ihiel Cartridge

Štítky: derma pero, 810 drip tip, bajonet nôž, hydra pero, tampon, drip tip, on perá, dermarol, drpen m8, dr. pero.

Napísať recenziu

30 KS Bajonet Kazety na Ihly vhodné Pre Dr. pero M8 Replacment Kazety 11 16 36 42 Mikro Ihly Starostlivosti o Pleť Derma Pero Tip

30 KS Bajonet Kazety na Ihly vhodné Pre Dr. pero M8 Replacment Kazety 11 16 36 42 Mikro Ihly Starostlivosti o Pleť Derma Pero Tip

Napísať recenziu

Súvisiace produkty