Nový produkt

Najnovšie Mužov Pracka Zadarmo Nastaviteľný Pás Široký Úsek Č Pracky Elastický Pás pre Tehotné

999 položky

€4.30

-46%

€7.97

Najnovšie Mužov Pracka Zadarmo Nastaviteľný Pás Široký Úsek Č Pracky Elastický Pás pre Tehotné Funkcie:

1. Zahustiť ako iné pracky, opasky: Vyrobené z pribrala tkaniny, šírka pásu je rozšírená na pánske' veľkosť, viac pohodlné a odolné na použitie. Tvárny, žiadne obmedzenie, žiadna hádka, spony, voľný pás pre mužov, umožňuje voľný a bežné pohybu.

2. Pribrala popruhu a umelej kože: S posilniť šitie, funkcie ultra-prenosné a pevné výkon pre dlhodobé nosenie. Pevné anti-hrdzavie meď modul ,nie je ľahké spadnúť a hrdze. Pribrala kovové lišty na upevnenie dĺžka tesnejšie a upraviť dĺžku ľahko.

3. 2 spôsoby, ako ich nosiť: ďalšie prezentované spojenie pracky umožňuje dva spôsoby, ako ich nosiť, ste canuse, ako zvyčajne nohavice pás s touto prackou. Nielen dokonalý pás na nohavice a jeansy, ale aj módny doplnok.

4. Veľkosť nastaviteľné: Ak je príliš veľká alebo príliš malá pre vás, stačí upraviť ho posunutím kovovú tyč a dostanete správnu veľkosť. Prosím, uistite sa, ak rozsahu veľkosti sa zmestí sa vám dobre pred poradí, pretože môže pridať nejaké stresu na nohaviciach slučky ak sa budete držať príliš tesné.

5. Skvelý darček voľbou pre mužov: tenký a ľahký, elastický opasok s inovácie zadarmo pracka, ktorý vám umožní nosiť nohavice bez výstupok. Veľmi jednoduché použitie! Tieto pásy bude pekné darčeky voľbou pre priateľa, manžela, otca a bratov.

Popis:

Materiál: polyester, umelej kože

Špecifikácie: dĺžka pásu 60 CM na 90 CM/23.6 na 35.4 palec, maximálne úsek dĺžka je 80 CM do 130 CM/31.4 na 51.1 palec

Hmotnosť: 58g

1 X Pás

1 X Pracky Pásu

  • Číslo Modelu: 8.16
  • Pásy Materiálu: faux kožené
  • Spony Šírka: Ako --
  • Šírka Pásu: Ako --
  • Vzor Typ: Pevné
  • Pohlavie: Unisex
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Štýl: Móda
  • Spony Dĺžky: 60-90 cm

Štítky: pás steampunk, mens textil pásu, pás ženy, úsek široké pásy, lb pás mužov, elastické pásy šírky, pás mužov, leptané kožený opasok, pás kože mužov, vojna kožený opasok.

Napísať recenziu

Najnovšie Mužov Pracka Zadarmo Nastaviteľný Pás Široký Úsek Č Pracky Elastický Pás pre Tehotné

Najnovšie Mužov Pracka Zadarmo Nastaviteľný Pás Široký Úsek Č Pracky Elastický Pás pre Tehotné

Napísať recenziu

Súvisiace produkty