Nový produkt

18 Farby Akryl Prášok na Nechty, Dekorácie Pre Nail Art Iskru Prach, UV Akryl Prášok Nastavenie S Acrylic Liquid Crystal Pero SJF01

999 položky

€9.73

-30%

€13.90

Špecifikácia:

Položky:Nechtov Rezbárstvo Akryl Prášok Farba: 18 rôznych farieb Materiál: Prášok Množstvo: 18 pohárov súbor

Funkcia:

100% zbrusu nový box Veľmi tenké a ľahké použitie. Vhodné pre nail art decoration s nechty, UV builder gel, akryl, atď. Takže vaše nechty šumivé a pridaním lesklé farby, aby vaše nechty! Je vhodný na domáce použitie alebo profesionálne použitie.

Obsah Balenia:

1 sada na nechty, púder ( náhodné 18 farby )+75 ml Akryl kvapalina+1 ks Krištáľovo pero

Ako používať:

1. Užite vyrezávané pero crystal kvapalina, odstránenie nadmernej vlhkosti. 2. Jemne stick malé množstvo vyrezávané prášok s hrot pera a bude to reagoval, aby sa rozpustil v prášku loptu ihneď. 3. Kvapka vody na povrchu nechtov, s perom stlačte tlak a zatlačte ho do vášho obľúbeného tvar pred prášok lopta je suchý, ako broskyňa srdce, roztomilý čela alebo malý kvet. 4. Prášok loptu budú suché a zosilnieť okamžite, potom to môže byť potiahnuté svetlé olej.

Otepľovanie tipy:

Dajte vyrezávané pero v umývanie pohár a čisté, než to je tvrdené. Tento krok je veľmi dôležitý pre ochranu pero!

Pozor prosím!!

Farby v súbore sa môžu líšiť od zobrazených tie dôsledku rôznych výrobných šarží. Zvážte, prosím, pozorne pred uvedením objednávky.

Zákazník Oznámenie : 1)Ak máte akékoľvek otázky o prepravnej čas a chybné kvality a položky č prijaté, pls robiť, kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívna spätná väzba, môžeme dať, spokojný odpoveď & rozlíšenie. 2)Sme sľubuje, že sa poskytovať čo najlepšie služby pre našich cenné zákazníka. Ponúkame na predaj kvalitné výrobky s najlepšou cenou a nadštandardné služby. Všetky otázky budú zodpovedané do 24 hodín(okrem soboty a nedele).Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Platby: 1) Pred nákupom, Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna. Alebo nie, prosím opravte to pred platby. 2) Prosím, zanechajte poznámka v platobných poznámka: pri spôsobe platby, ak máte nejaké špeciálne požiadavky (farby/veľkosti). 3) telefónne číslo je odporúčané pre presnejšie dodanie. Poštovné A Odovzdanie Termín: 1) Sme sa loďou po celom SVETE ako DARČEK. 2) tovar bude dodaný v priebehu 1-2 pracovných dní po platbe ukončené prijaté. 3) Položky sú dodávané prostredníctvom ekonomiky poštovné(pošleme na váš balíček zadarmo sledovacie číslo), dosiahnuť väčšina krajín, v 10 až 30 pracovných dní. 4) Dodacia lehota závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až do 30 pracovných dní. Ak sa nemôžete dostať to, po 38 dní. Prosím, kontaktujte nás pre rozlíšenie. 5) Prepravná môže ovplyvnené sviatky, udalosti a ďalšie nejasnosti. Mohli by sme nemali záruku, čas príchodu. 6)Prosím poznamenať, že zákazník z TALIANSKA alebo Brazília, kvôli vašej krajín prísne VLASTNÉ politiky MERCHANDISES z Východnej Ázie, rýchlosť doručenia, môže byť do značnej miery oneskorené . 7) Ak sa vám nepáči zdanlivo dlhá dodacia lehota, prosím, nenechajte si cenovú ponuku. Nechceme mať negatívny alebo neutrálny alebo nízky DSR skóre len preto, že dodacia lehota. 8) Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. 9) Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

  • Položka Druh: Sada & Kit
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: SLYGOS

Štítky: acryl powder, outfox, veľa nechty výrobky, klinec produkt prípadoch, nechty výrobky jednoduché, acryl kvapaliny, kvapalina nechtov, nechty výrobky na starostlivosť o, acryl nechtov nastaviť, aqryl kvapaliny.

Napísať recenziu

18 Farby Akryl Prášok na Nechty, Dekorácie Pre Nail Art Iskru Prach, UV Akryl Prášok Nastavenie S Acrylic Liquid Crystal Pero SJF01

18 Farby Akryl Prášok na Nechty, Dekorácie Pre Nail Art Iskru Prach, UV Akryl Prášok Nastavenie S Acrylic Liquid Crystal Pero SJF01

Napísať recenziu

Súvisiace produkty