Nový produkt

DIY Drevené Miniatúrny domček pre bábiky 1:24 Mierka Ručné Doll House Model Budovy Súpravy, Hračky pre Deti, Dospelých

999 položky

€17.04

-46%

€31.56

Popis:

Perfektný darček a Zberateľstvo - DIY domček pre bábiky je Narodeniny/Vianoce/Valentína darček pre dievčatá/chlapci/priatelia/milenca. To je rodič-dieťa hračku,fit dospelých a deti hrať spolu. Bábiky dom kit je tiež nádherný stres odľahčovacia pre dospelých.Ak si dajte to na priateľa alebo milenca, Keď chcete dokončiť,bude darček vyzerať viac zmysluplné a zberateľskú.

Vysoká kvalita a Výborná navrhnuté - Tento DIY domček pre bábiky zápas, jeho cena a materiály sú kvalitné. Všetky nábytku a iných drevených kusov sú realisti a šikovne navrhnutý. Všetci presne rez tak, aby sa zmestili dohromady správne.

Rozmer výrobku a Materiály - domček pre bábiky je miniatúrne 1:24 mierka, skončil veľkosť je 17.6x11.6x10cm / 6.92x4.56x3.93inch. Je vyrobená z Dreva,plátno,papier,živice.

Kultivovať hands-na schopnosť - To je perfektné vzdelávania hračky ,ktoré si môžete dať na svoje deti, V montážnom procese, môže zlepšiť prejavu schopnosť stimulovať rozvoj orgánov, koordinovať telesné funkcie , prax sociálne aktivity a rozvíjať svoje praktické a tvorivé schopnosti.Mohli by ste to urobiť sami, aby sa dar zmysluplnejšie. Môže byť náročné pre prvý čas staviteľa, ale budete mať radosť po dokončení ho.

Balenie obsahuje - Prach dôkaz kryt, LED svetlo, alkohol lepidlo a podrobné učenie sa angličtiny. Nábytok, drevené kusy, osvetlenie, rastliny a ozdoba sú realisti a krásne remeselne. Protiprachový kryt umožňuje získať ochranné opatrenia pre váš hotový výrobok.Balík nie je súčasťou batérií.

Balenie Obsahuje:

1 Kus Mini Dome Model DIY Kit

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt,skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

  • Certifikácia: CE
  • Materiál: Drevo
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: MagiDeal
  • Vekové Rozpätie: Grownups

Štítky: diy domček pre bábiky, diy domček pre bábiky auta, 1 24 rozsahu, diy domček pre bábiky kit miniatúrny, dom na barbie, jednoduchý domček pre bábiky auta, ho meradle budov, domov, vily diy domček pre bábiky, diy miniatúrne dom, urob si sám, dospelých doll house.

Napísať recenziu

DIY Drevené Miniatúrny domček pre bábiky 1:24 Mierka Ručné Doll House Model Budovy Súpravy, Hračky pre Deti, Dospelých

DIY Drevené Miniatúrny domček pre bábiky 1:24 Mierka Ručné Doll House Model Budovy Súpravy, Hračky pre Deti, Dospelých

Napísať recenziu

Súvisiace produkty