Nový produkt

1x Split Poplatok Relé Nepremokavé Izolant RV Camper Prenosné elektrické Volatage Citlivé Split Poplatok Relé 12V 140A Van

999 položky

€28.07

-18%

€34.65

FUNKCIA:

NULOVÝ POKLES NAPÄTIA: Zabudnite na tradičné dióda relé a tzv. "state" zariadenia, ktoré môžu okradnúť vás o takmer 2 zosilňovače výstupné napätie! Dual Batérie Izolant je len jednotky navrhnuté s špici programovanie optimálny výkon - s NULOVÝM obeť. Táto kompaktná batéria izolant bol postavený ultra-nízka (2.6" x 2.6" x 2"), ktoré sa hodia takmer kdekoľvek! Perfektné nosenie pod kapotu sa v blízkosti vášho dual batérií.

NAPÄTIE CITLIVÉ RELÉ: Na KeyLine Automatické 140 Amp Dual Batérie Izolant je všetko, čo potrebujete nabíjať Dve Batérie Systémov. Napätie Citlivé Relé (VSR) škrty v 13.3 voltov a rezy sa na 12.8 voltov aby vaša primárna batéria vždy nabitá a pripravená na spustenie vášho vozidla. Je to ako mať dve samostatné energetické zdroje pre každý batérie, keď je len s jedným alternátor!

ROBUSTNÝ TRVANLIVOSŤ: na Rozdiel od iných prostriedky na trhu, Automatické 140 Amp Dual Batérie Izolant je IP65, ktoré sú Certifikované. Táto Medzinárodná Ochrana rating znamená, že váš izolant je bezpečný pre použitie aj pre vaše off-road potreby v prašnom, vlhkom a neočakávané extrémnych poveternostných podmienok. Skvelé pre extrémne vibrácie aplikácií, rovnako.

EASY-to-POUŽITIE: 140 Amp Dual Batérie Smart Izolant je dodávaný s montážnou doskou a hardvéru. Neobsahuje inštalačné vodiče. Jednoducho postupujte podľa pokynov pre väčšinu začínajúcich DIYer. Čo by mohlo byť jednoduchšie? **Ak potrebujete inštalácie elektroinštalácie, pozri Dual Batérie Auta alebo ATV/UTV Auta.

BALÍK OBSAHUJE:

1x Split Poplatok Relé

Poznámka:

- Prosím, aby drobné chyby spôsobené ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie.

- Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

SHIPPMENT

1.Všetky výrobky, ktoré budú zabalené v profesionálnej úrovni

2.Pošleme na svoje pozemky, do 7 pracovných dní po platba potvrdená.

3.Nie sme zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

4.Do Turecka Predávajúci,Podľa najnovších tureckého zákona, Všetky medzinárodné mail (predmety), ktoré vstupujú Turecko sa bude vzťahovať na 20% taríf na základe hodnoty vnútorné .

V záujme včasného mail vôľa, odosielateľ musí zaplatiť tarify generované produktu. (Skôr, než si kúpite,môžete sa poraďte s nami o tarifách)

ZÁRUKA

1.Jeden rok záruku na všetky naše produkty a všetci budú testované aj prísne pred odoslaním.

2.Ak nie ste spokojní, keď ste zobraziť produkty, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť.

Spätná VÄZBA

1.Ak ste spokojný s našim výrobkom a survice,prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 star review;

2.Ak nie ste spokojní s našimi službami, alebo akýkoľvek iný problém,kontaktujte nás, prosím, pred odchodom spätnú väzbu a my vám riešenie problému okamžite.

  • Špeciálne Funkcie: Súprava alebo ATV/UTV Auta

Štítky: campervan zariadenia, caravan rv, trailer príslušenstvo internos, izolant usb, rv, 24v klimatizácia, express van, camper, obytné karavany, caravan časť.

Napísať recenziu

1x Split Poplatok Relé Nepremokavé Izolant RV Camper Prenosné elektrické Volatage Citlivé Split Poplatok Relé 12V 140A Van

1x Split Poplatok Relé Nepremokavé Izolant RV Camper Prenosné elektrické Volatage Citlivé Split Poplatok Relé 12V 140A Van

Napísať recenziu

Súvisiace produkty