Nový produkt

600 ml Sklo Kvet Kanvica Hotel Jasmine Tea Party Robustný Kuchyňa Oolong Čaj Zelený Čaj Sklenená Kanvica Obývacia Izba Kuchynský Nástroj

999 položky

€8.48

-9%

€9.41

Jemný a hustý filter, Vhodný pre všetky druhy čaju varenie.

Drip-zadarmo náustok,bez olova,ľahko sa prenáša s pohodlná rukoväť.

Priehľadné infusers vám umožní sledovať vaše listy rozšíriť k dokonalosti. Ideálny pre 3-4 šálky čaju.

Obohaťte všetky druhy čaju, ako je jazmín, čaj, oolong čaj, zelený čaj, čierny čaj, ovocný čaj, Gong fu čaj a tak ďalej.

Poskytujú nadčasovú krásu, keď accessorizing vašej kuchyne.Dodáva eleganciu vášho čaj čas.

Popis:

Farba: transparentná

Tvar: okrúhly

Materiál: Vysoko Borosilikátového skla

Veľkosť produktu: 9*10*13.5 cm

Balenie zoznam:

1*Sklenená kanvica

1. Ak by ste sa chceli kúpiť tovar za viac ako 100 dolárov za jeden čas v našom obchode, kontaktujte náš služby zákazníkom ak chcete získať zľavu , čím viac nakupujete , tým väčšiu zľavu získate. 2. Ak ste úplne stráviť nad $150 v našej predajni , možno, že môžete zanechať svoj personel informácie , a budeme s vami v kontakte a pridať si do VIP skupinu zákazníkov , takže sa môžete dostať zľavu z VIP Služieb Zákazníkom. Nebudeme rozširovať vaše osobné údaje bez vášho súhlasu, a budeme rešpektovať všetky rozhodnutia, ktoré ste urobili, je To na vás .

1. Príprava Čas:potrebujeme 3-5 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich numberous objednávky každý deň. 2. Prosím skontrolujte vašu adresu pri písaní v www.vitek.sk,ak chcete zmeniť pred máme loď z nich,prosím, upozornenie nám novú adresu. 3. O Cla.

Vzhľadom našich zákazníkov výhodu,Sme nútení loď vašej objednávky poštou.

Vezmite prosím na vedomie,však,clo je mimo našej kontroly nemôžeme guarante žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky.

Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť. 1. Pred objednávkou,prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavku na položky. 2. Ak by ste sa chceli kúpiť vec pre veľkoobchod , voľne kontaktujte nás , pre veľkoobchod , máme exkluzívne zákaznícky servis pre vás . môžete prijímať lepšie služby . 3. Prosím, aby platbe do 3 dní od objednávky, ak je to možné. 1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami,prosím zanechať váš postive spätnú väzbu a 5 hviezd.

2.Ak nebudete spokojný našich produktov,pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. 3.Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a bude sa vždy snaží pomôcť,dúfam, že na vytvorenie dlhých podnikania s vami. 4.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otváranie a spor na mieste.

Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. 1.Vítame dropshipping veľmi veľa,a ak môžete uistite sa, aby bol stabilný,môžeme posielať svoje produt v 48h.Niektoré výrobok vám môžeme zaslať váš produkt do 24h.

2.Ak ste mali veľa, aby sa v jeden deň, čo môžeme urobiť, CSV pre vás . 3.Sme accpet paypal

  • Materiál: Sklo
  • Názov Značky: SOLEDI
  • Kapacita: 600 ml

Štítky: mlieko black oolong čaj, indukčné kanvica, porcelánová kanvica, sviečkový, sklenený hrniec čaju, veľká svieca, tieguanyin black oolong čaj, čaj kanvica, teapot, die čaj.

Napísať recenziu

600 ml Sklo Kvet Kanvica Hotel Jasmine Tea Party Robustný Kuchyňa Oolong Čaj Zelený Čaj Sklenená Kanvica Obývacia Izba Kuchynský Nástroj

600 ml Sklo Kvet Kanvica Hotel Jasmine Tea Party Robustný Kuchyňa Oolong Čaj Zelený Čaj Sklenená Kanvica Obývacia Izba Kuchynský Nástroj

Napísať recenziu

Súvisiace produkty