Nový produkt

Pre auto motor dosky počítača/ME7.8.8/ME17 ECU/riadiaca Jednotka/Zhonghua H530/V5/F01R00DA08 4085006/F01RB0DA08

999 položky

€86.33

Špecializujeme sa na auto motor počítač, prevodovky / prevodové počítač, pretože model výrobku príliš veľa, stránka sa nepodarilo preniesť aktualizácie, ak si nájdete na stránke nie je možné nájsť výrobok, model, alebo nemôže potvrdiť informácie o výrobku, potom uveďte kód Výrobku alebo fotografie, kontaktujte nás pre otázky.

Súčasťou Názov : Auto motor dosky počítača /Auto ECU

Súčasťou Numb: F01R00DA08 4085006/F01RB0DA08

(Pri podaní objednávky, prosím, uistite sa, že nechať odkaz povedzte nám, čo chcete modelu produktu)

Použiteľné modely : Pre Zhonghua H530/V5 Auto

Na kvalitu : Vysokú kvalitu, Výrobky sú dodávané pred profesionálne prísne testovanie, aby zabezpečili, že každý produkt bez akýchkoľvek problémoch s kvalitou.

Prosím, prečítajte si pozorne pred nákupom tovaru :

Kupujúci musí-prečítajte si:

(1) Prosím, nie svojvoľne požiadať sporu: na príjem tovaru, ak máte nejaké otázky alebo nie je spokojný, prosím, kontaktujte nás okamžite, pomôžeme vám skontrolovať v čase. Neprinášajú spory v prípade neexistencie kontaktu, pretože to jednoducho nemôže vyriešiť problém.

(2) Ak sa dostanete tovar máte akékoľvek otázky ( na model, vzhľad, značka, atď.) musíte najprv kontaktovať nás, aby zabezpečili, že žiadne pochybnosti o tom, a potom nainštalovať.

(3) Ak inštalácia nemôže správne fungovať, v prvom rade skontrolujte, či vaše auto s anti-theft funkciou, ak nejaké sú, potom použite prístroj na dešifrovanie proti krádeži alebo proti krádeži zodpovedajúce programovanie môžu byť použité normálne.

(4) Prijaté tovaru, ako dlho, ako je produkt model / kód, pripojte, vzhľad rovnaké môžu byť použité normálne.Ak zistíte, že značky, dátum výroby, sériové číslo, farba, atď. nie sú rovnaké, je to normálny jav (prosím, nemyslite si, že výrobok je zlé).

Vezmite prosím na vedomie, kupujúci:

(O auto anti-theft dekódovanie zodpovedajúce): Ak ECU je nainštalovaný, nie je možné spustiť.Najskôr skontrolujte, auto je s anti-theft funkciou (alebo či kľúčov, má čip),Ak je vaše auto s anti-theft funkciou, je potrebné dekódovať zápas (s dekodérom) je úspešný, auto môže začať normálne.

Tipy: Prosím, láskavo povedzte nám, čo je NAJLEPŠIA Hodnota deklarovať na obale. Takže sa môžete vyhnúť platiť vysoké dane, alebo platiť menej.

Pokiaľ vieme,Francúzsko,Brazília,Turecko majú prísne import politiky. Ak je váš balík je ísť do týchto krajín, a colné vyžadujú platiť vysoké dane .Nie sme zodpovední za to kvôli vašej krajine dovozu politiky, pretože sme mohli ovládať. Ak ste z Brazílie,Prosím zanechať váš CPF alebo CNPJ číslo alebo daňové číslo na objednávku tak, že je to jednoduchšie pre vás dostať svoj balík!(Ruskej štátnej môžu odosielať iba EMS / Čína / Hong Kong poštové zásielky, prosím, zákazníkov nevyberajte DHL / UPS shipping metódy ako tovar zadržaný Colnými, ako príležitosť je veľmi veľký. Ak Ruska priateľov vyberte vlasy DHL / UPS / FEDEX a tak ďalej, budeme používať EMS na odoslanie tovaru) Vďaka za vaše porozumenie.

(1) Obrázky pre referenčné účely, prosím prednosť v druhu prijaté (ak je to potrebné dokončiť fotografie produktov, prosím poskytnúť model výrobku alebo obrázok Kontaktu) (2) Od výrobcu elektronických výrobkov s rôznymi dávkami dátum výroby, tam bude dieťa obrázky na váš nákup, a zobrazí sa druh dieťa je iné, napríklad text, zadajte príponu, ikony, výrobcovia, ale funkcie, kvality nemení, tieto situácie sú veľmi častý jav, verím, že personál údržby sú si vedomí týchto dôvodov. (Stačí, ak potvrdzujú rovnaký kód produktu je vpravo).

Prijímame Paypal, Western Union, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Akceptujeme všetky platobné metódy, ak nie je možné priamo zaplatiť, prosím, kontaktujte ma, môžem poslať faktúru na vás!

(1).DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

(2).Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

(3). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

(4).Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

(5). SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

(6).Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

(7). Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

(8). Rusko krajiny môžu odosielať iba EMS / Čína / Hong Kong poštových zásielok, zákazníkov nevyberajte DHL / UPS spôsoby dopravy, ako je napríklad možnosť byť zadržaný colnými je veľmi veľký tovaru. Ak Ruska priateľ, takže výber účes DHL / UPS / FEDEX a budeme používať EMS poslať pomoc

(9) Ak adresa je Brazílsky priateľ. Nechajte nám svoj CPF alebo CNPJ, jednoduchšie, aby sa váš balík. Pretože DHL / FEDEX / UPS / TNT a iné express sú povinné zabezpečiť, aby nimi. Len prostredníctvom poštovej zásielky poštovné alebo kuriér je schopný posielať!

  • Názov Modelu: F01R00DA08/F01RB0DA08
  • Názov Značky: BJADST

Štítky: 4g18, 4g93, daewoo matiz, h230, fsv, mt20u2, lesk h330, lada niva, frv, chana.

Napísať recenziu

Pre auto motor dosky počítača/ME7.8.8/ME17 ECU/riadiaca Jednotka/Zhonghua H530/V5/F01R00DA08 4085006/F01RB0DA08

Pre auto motor dosky počítača/ME7.8.8/ME17 ECU/riadiaca Jednotka/Zhonghua H530/V5/F01R00DA08 4085006/F01RB0DA08

Napísať recenziu

Súvisiace produkty