Nový produkt

Zrkadlo so svetlom Nastaviteľné Kozmetické zrkadlo Telescoping Kozmetické Zrkadlá na make-up, Farbenie&Rezanie 4-Násobne Zrkadlo

999 položky

€7.33

-28%

€10.19

Popis:

1.100% Úplne nové a vysokej kvality.

2.Viaceré aplikácie.

3.Skladací pre ľahkú prepravu. ideálne pre cestovanie a použitie.

4.Vidieť sa z úplne nového uhla pohľadu.

5.Môžete skontrolovať takmer každej časti tváre s ním. Absolútne praktický nástroj pre každodenné použitie.

V tomto štvrťroku stranný kompaktný funkcie štandardný mirror pre skutočný obraz. Zatiaľ čo na 4 stranách zrkadla(multi-reflektor) drží takmer všetkých uhlov dohľadnosti na mjore detailné zobrazenie.

Názov: Skladanie make-up zrkadlo

Predajné miesto: 40% z make-up zrkadlo

Typ: 4 Stranách Rozšíriteľný Make-Up Zrkadlo

farba: čierna/biela/rose red

Materiál: ABS+sklo

veľkosť: Nepreložené veľkosť 48.4x7x0.8 cm, zložený veľkosť 12.9x7x2.4cm

Obsah Balenia:

1 x Skladacie make-up zrkadlo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Poznámka:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme, že štýl je rovnaký, ako je uvedené v snímky, ale nie rovnaký výkon v rôznych orgánov ako v modeli.

2. Porovnať detail veľkosti s vy, môžu existovať rozdiely 2-4 cm vzhľadom na ručné meranie oblečenia, vďaka všetky opatrenia, ktoré sú v cm a desať cm v cm 1 cm = 0.39 palcov

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 Ak nie je možné zaplatiť ihneď po ukončení aukcie, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky:

1) po celom Svete Doprava (s Výnimkou niektorých krajín, a APO / francúzskej polynézie)

DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3 až 7 dní, EMS trvá 8 až 12 dní. Poštová leteckej pošty trvá 2 až 8 týždňov. Ale všetko závisí od krajiny doručené.

2) tranzitný čas služby, poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Spätná väzba:

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude veľmi ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaše pripomienky sú veľmi dôležité pre rozvoj nášho podnikania, úprimne vás pozvať k nám zanechať pozitívny komentár, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3) Kontaktujte nás pred odchodom negatívny alebo neutrálny komentár. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akýkoľvek problém. Vďaka za pochopenie!

  • Číslo Modelu: Make-Up Zrkadlo
  • Dropshipping: Veľkoobchod
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Druh: Make-Up Zrkadlo
  • Predajné Miesto: 40 off make-up zrkadlo
  • Veľkosť: unfolded size 48.4x7x0.8cm, folded size 12.9x7x2.4cm
  • Názov: Skladacie make-up zrkadlo
  • Materiál: ABSglass
  • farba: biela, čierna, ruža červená
  • Make-Up Zrkadlo: Make-Up Zrkadlo
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Druh: 4 Stranách Rozšíriteľný Make-Up Zrkadlo
  • svetlo: Vybavená

Štítky: hlboké farby zrkadlo, zrkadlo kolo, salomon farba zrkadlo, zrkadlo vrecku, dekor zrkadlo, sofistikované farby zrkadlo, čierne zrkadlo farba, led make-up zrkadlo, dekor zrkadlo na stenu, zrkadlo na stenu.

Napísať recenziu

Zrkadlo so svetlom Nastaviteľné Kozmetické zrkadlo Telescoping Kozmetické Zrkadlá na make-up, Farbenie&Rezanie 4-Násobne Zrkadlo

Zrkadlo so svetlom Nastaviteľné Kozmetické zrkadlo Telescoping Kozmetické Zrkadlá na make-up, Farbenie&Rezanie 4-Násobne Zrkadlo

Napísať recenziu

Súvisiace produkty