Nový produkt

Jazyk inteligentné prekladateľ Viac Jazykov, Prekladu obojsmerná Reálnom Čase Intercom Hlas Preklad Textu Preklad

999 položky

€17.62

-38%

€28.42

Popis:

POZNÁMKA:

1. Budete musieť stiahnuť"X-Trans" APLIKÁCIU, ktorú by Ste lepšie zvoliť oficiálne stránky stiahnuť a nainštalovať, ak Google, Apple trh nemôže podporu;

2. Otvorte APLIKÁCIU vo vašom telefóne a Otvorte Bluetooth, spustite až prekladateľ a pripojenie Bluetooth podľa riadku APLIKÁCIE, venujte Prosím pozornosť návodu na použitie.

3. Stlačte corressponding tlačidlo na prekladateľ, keď vstupuje do APLIKÁCIE po úspešnom pripojení Bluetooth

Funkcia:

- Viac Jazykov Preklad: Podpora až viac ako 68 jazykov, prekladu, každý jazyk, ktorý môže byť preložený do seba. Malé a nádherné: Ručné veľkosť, malý a prenosný, takže je vhodné so sebou, nech ste kdekoľvek.

- Obojsmerná Reálnom Čase Intercom: môže byť použitý pre komunikáciu tvárou v tvár, a riešiť komunikačné prekážky. Dáva vám najvhodnejší preklad výsledky v reálnom čase, rýchlu odozvu v sekundách.

- Hlas Preklad: Inteligentné rozpoznávanie hlasu technológie, aby kríž jazyk komunikácia jednoduchšie. Preložiť do reči vysokej kvality cudzí jazyk textu a prenášať do hlasový výstup.

- Text a Preklad: Podpora text na text prekladu. Široká Kompatibilita: Kompatibilný s väčšinou iOS a Android telefónoch. Trvanlivé a Nabíjateľné: Vstavaný 3,7 V 750mA nabíjateľné batérie, nízka spotreba energie, pripojte sa ľahko a zadarmo.

- Bluetooth Bezdrôtové Pripojenie: Pripojenie telefónu cez pripojenie Bluetooth, umožňuje bezdrôtový prenos na vzdialenosť až 10 metrov a vzdialenosť rozpoznávanie hlasu je 2 metre.

O:

68 Jazykov Hlasového Preklad

Arabčina(Egyptské),arabčina(Irackých),arabčina(Alžírsko),arabčina(sae),arabčina(Saudská Arábia),arabčina(Marocký),arabčina(Libanon),arabčina(Kuwaiti),katalánsky,dánska,nemecký,angličtina(USA),anglický(Južná Afrika),angličtina(Filipíny),angličtina(Nový Zealand),English(Ireland),English(UK),English(Canada),English(Australia),Spanish(Uruguay),Spanish(Peru),Spanish(Paraguay),Spanish(Panama),Spanish(Nicaragua)

,Španielčina(Mexiko),španielsky(Honduras),španielsky(Guatemala),španielsky(Eldorado),španielsky(Costa rica),Spanish(Colombian),Spanish(Chile),Spanish(Bolivia),Spanish(Argentina),Finnish,French(France),French(Canada),Japanese,Korean,Norwegian(Blogger MEL),Norwegian(ninosk),Russian,Swedish,Chinese(Simplifled),Chinese(HK),Chinese(Traditional),Czech,Greek,Hindi,Hungarian,Bahasa Indonesia,Italian,Dutch,Polish,Portuguese,Portuguese(Brazilian),Rumanian,Slovak,Thai,Turkish,Vietnamese,Ukrainian,Tagalog,Serbian,Nepali,Bengalese,Khmer,Burmese

29 Jazykov Hlasového Písanie

Arabčina (Egypt), katalánčina, dánčina, nemčina, angličtina(USA), angličtina(Nový Zéland), angličtina(spojené KRÁĽOVSTVO), angličtinu(Kanada), angličtinu(Austrália), španielčina, španielčina(Mexiko), fínčina, francúzština(Francúzsko), francúzština(Kanada), Japončina, kórejčina, nórčina(Ninosk), Čínština(Zjednodušená), Čínština(HK), Čínština(tradičná), ruský, švédsky, Hindčina, taliansky, holandský, poľský, Thajský, portugalčina, portugalčina(Brazília)

Špecifikácie:

Farba: Čierna,

Bezdrôtové: 2.4 G Optické

Optické Rozlíšenie: 1200dpi

Bezdrôtový Prenos na Vzdialenosť: 10m

Rozpoznávanie hlasu Vzdialenosť: 2m

Batéria: 3,7 V 750mA Nabíjateľná Batéria

Package Zahrnuté:

1X Translator

1X Nabíjací Kábel

1X užívateľský Manuál

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Podpora: Dropshipping/veľkoobchod
  • Bezdrôtové: 2.4 G Optické
  • Rozpoznávanie Hlasu Vzdialenosť: 2m
  • Certifikácia: CE
  • Optické Rozlíšenie: 1200dpi

Štítky: tumb, žiarovka inteligentný život, audio interkom bezdrôtové, MoesHouse, tumber, intercom bezdrôtové, Audio Interkom, šálka z nerezovej ocele, domov intercom hlas, aplikácia smart život.

Napísať recenziu

Jazyk inteligentné prekladateľ Viac Jazykov, Prekladu obojsmerná Reálnom Čase Intercom Hlas Preklad Textu Preklad

Jazyk inteligentné prekladateľ Viac Jazykov, Prekladu obojsmerná Reálnom Čase Intercom Hlas Preklad Textu Preklad

Napísať recenziu

Súvisiace produkty