Nový produkt

Dýchanie Tréner Vitálna Kapacita Cvičenie Tri-lopta Meter Spirometry Tréner Funkcie Pľúc Dýchanie Exerciser

999 položky

€7.23

-60%

€18.08

Funkcie:

*1. Jednoduché cvičenie, môže sa vaše pľúca zdravého!

*2. Existujú rôzne merania 3000ml/5000ml, ktoré môžu byť použité na pľúcne dýchanie prípravy rôznych ľudí.

*3. Dobrý dýchacie cvičenie pomáha udržiavať zdravé pľúca. Pravidelné dychové cvičenia môže nielen posilnenie dýchacieho systému, ale tiež zabrániť pľúcnych ochorení.

*4. Pomáha dýchať správne. Vlak ste sa hlboko nadýchla, aby vám pomohol otvoriť a vyčistiť vaše dýchacích ciest. To pomáha zabrániť horných dýchacích ochorení, ako je hromadenie hlienu, astma, zápal pľúc a tak ďalej.

*5. Udržať vaše pľúca a zdravé telo. Viac dýchacie cvičenia vykonávané správne, efektívnejšie pľúc dodávanie kyslíka do celého tela. To vám môže pomôcť lepšie odolať starnutie a choroby.

*6. Jednoduché použitie. Vaším cieľom je, aby sa zhlboka nadýchol a plávajú farebné gule v stĺpci. Od zhora nadol, plač tvár---usmievavá tvár---plač tvár, čo znamená príliš veľa vzduchu---stredne vzduchu---príliš málo vzduchu. Môžete merať a zaznamenávať maximálne vdýchnutie úsilie.

*7. To tiež pomáha bojovať proti stresu a úzkosti. Keď budete zhlboka dýchať, to bude tiež jasné, vaša myseľ a zbaviť sa stresu a úzkosti spôsobené každodennej práce a činnosti. Môžete ľahko stráviť deň aktívne a pozitívne.

*8. Ak dýchanie nie je hladký, to vám pomôže zachovať a obnoviť normálne dýchanie.

*9. Ľahký na prepravu a čisté. Malá veľkosť umožňuje jednoducho dať do sáčku a nosiť so sebou. Môžete ho používať doma.

Ako používať:

Vložte dýchacie trubice do vzduchu tryska. Uistite sa, že je pevne pripojený. Potom pripojte rana v ústach, aby druhý koniec dýchacie trubice. Ďalej, dať tryska v ústach. Pečať vaše pery tesne pred trysky. Dýchajte pomaly (hlboko), zatiaľ čo vaše pery sú stále nepriedušne uzavreté okolo tryska. Zadržte dych na 3 sekundy pred vybratím tryska. Potom výdychu pomaly. Nadýchnuť sa a začať cyklus znova. Vaším cieľom je, aby sa pokúsili vyhodiť loptu tak vysoko, ako je to možné. Po prvé, môžete byť schopný zdvihnúť loptu v krátkej vzdialenosti. Ale ako budete pokračovať v praxi, budete môcť dýchať viac vzduchu.

Ak cítite závrat, zastavte cvičenie a odpočinku prvý.

Špecifikácia:

Názov: Dýchanie Tréner

Materiál: PVC

Farba: Ako na obrázku)

Štýl: jeden gule

Zoznam Produktov:

1 * Dýchanie Exerciser

1 * Manuál

Pripomienka:

1. Všetky obrázky boli odborne opraviť, ale z dôvodu rôznych okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky v fotky a položky, ktoré nájdete, prosím pochopiť.

2. Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

  • Vyučovanie Režim: Knihy
  • Klasifikované podľa Exerciser Číslo: 1
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia: Komplexné Fitness Cvičenie

Štítky: cvičenie machin, dych cvičenie, tréner, stojan na drepy, chudnutie dýchanie tréner, pľúc de, nohy, ruky, tréner, osobný tréner cvičenie, grip tréner, korisť tréner.

Napísať recenziu

Dýchanie Tréner Vitálna Kapacita Cvičenie Tri-lopta Meter Spirometry Tréner Funkcie Pľúc Dýchanie Exerciser

Dýchanie Tréner Vitálna Kapacita Cvičenie Tri-lopta Meter Spirometry Tréner Funkcie Pľúc Dýchanie Exerciser

Napísať recenziu

Súvisiace produkty