Nový produkt

2ks-vedúci Vysoký Svietnik Stojan Svadobné Sviečkach Dekor

999 položky

€6.76

-29%

€9.65

(1)balenie OBSAHUJE:17*8.7 cm/22*8.7 cmcenterpieces sviečka majiteľa. Sviečky nie sú zahrnuté. Ideálne pre kolaudačné párty alebo svadobný dar. Skvelé ozdoby na narodeniny, večeru pri sviečkach, jedálne, obývacej izby, salón, štúdia a bar.

(2)STANDARD FIT: Navrhnuté tak, aby sa zmestili všetky štandardné taper sviečky. Ušľachtilý kus na váš dom, v jednoduchých dekoratívny štýl. Štíhle a vysoké svietniky s rôznymi výškami. To vám dáva jemné a elegantné atmosféru.

(3)KVALITA PODROBNOSTI: Železo, kovové držiaky zahŕňa základne na ochranu vášho nábytku. Nie je ľahké sviečka stáť. môžete cítiť jeho kvalitu a štruktúru, keď ste si ju. Váha každej sviečky stick je okolo 202.0 g.

(4)MODERNÝCH :kovový svietnik držiaky na železo dokončiť boli inšpirované Polovici Storočia dizajn. Ideálne pre pridanie nadčasovú eleganciu do svojho plášťa, jedálenský stôl alebo mimoriadne udalosti. Jednoduchá montáž, stačí 2 kroky môžete dokončiť inštaláciu.

(5)SKVELÉ PRE DARČEKY: Táto sada štýlových držiakov prichádza v kompaktné balenie, ideálny pre kolaudačné párty alebo svadobný dar. Skvelé ozdoby na narodeniny, večeru pri sviečkach, jedálne, obývacej izby, salón, štúdia a bar.

Materiál: Železo

Farba: Čierna

Hmotnosť: 202.0 g

veľkosť:

Malé: 17*8.7 cm

Veľké: 22*8.7 cm

Proces: maľovanie

svietnik*2 (jeden veľký a jeden malý s výnimkou sviečky)

1.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, skutočná veľkosť by mohla byť mierne odlišné.

2.Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., farebný tón webových stránok a fotografií skutočného položku môže byť mierne odlišné.

  • Štýl: Moderné
  • ručné: Áno
  • Materiál: Žehlička
  • Použitie: Domáce Dekorácie
  • Zodpovedajúce Sviečka: Stĺpec Vosk/Sviečka Guľa
  • Číslo Modelu: HG26310A1
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Pilier Držiaka
  • Funkcia: Zodpovedajúce Pohár Sviečka

Štítky: mosadz svietnik, candelabro strany, svietidlo napájanie, svietnik dekor, candl držiteľ, svadobné sviečky stojany, dlaždice, ligher, vysoký ženy, chudá sviečka stick.

Napísať recenziu

2ks-vedúci Vysoký Svietnik Stojan Svadobné Sviečkach Dekor

2ks-vedúci Vysoký Svietnik Stojan Svadobné Sviečkach Dekor

Napísať recenziu

Súvisiace produkty