Nový produkt

Japonský vonkajšie D2 taktický nôž, vysokú tvrdosť vonkajšie lovecký nôž, jungle prežitie nôž, prenosné obrany EDC nôž

999 položky

€7.91

-35%

€12.17

[black whirlwind -- samuraj] D2 ocele nôž z ocele vyrobený self-kovanie D2 ocele, tvrdosť 59-60hrc, vákuové tepelné spracovanie, Integrované kýlu do rukoväť, rukoväť prijíma eben dizajn Textúru, farbu konzistentné! Náklady na ťažké! Samuraj štýl! Celková dĺžka: 12.2 cm, čepeľ je 5,3 cm dlhá, Čepeľ hrúbka 4 mm, šírka Čepele: 2.7 cm, Oceľ: D2 Hmotnosť: 92 g Tvrdosť :60HRC(vákuové tepelné spracovanie) Povrchová úprava: zrkadlo svetlo účinok! Rukoväť materiál: dovezené denník Bunda: koža!

Doprava Vaša objednávka bude odoslaný do 3-5 pracovných dní, hneď ako obdržíme vašu platbu. Budeme loď vašej www.vitek.sk registrovaná adresa,potvrďte prosím, keď budete platiť za položku. Nie sme zodpovední za žiadne clo, ktoré vznikli na zahraničných ciel. Nemáme loď na víkend alebo štátny sviatok neponúkame kombinovanej dopravy zľavy ak nie je uvedené inak dražbou, Platba akceptujeme platby cez paypal. Platba kreditnou kartou môže byť realizovaná cez paypal. Prosím, aby platbe do 3 dní po aukcia. Pre urýchlenie spracovania svojej objednávky uveďte prosím vaše www.vitek.sk číslo položky a kupujúci ID vo všetkých formách Vrátenie platby stojíme za naše produkty. Pri prevzatí tovaru, ak sa vám nepáčilo, alebo nie je spokojný s tovarom , na požiadanie vrátiť nie zodpovednosť predávajúceho , kupujúci by mal byť návrat poštovné a manipulačné poplatky. Ak je na zodpovednosti predávajúceho, budeme brať plnú zodpovednosť, a to všetky náklady, ktoré vznikli predávajúcemu výdavky. Spätná väzba prečítajte si, Prosím, ešte pred tým, cenovú ponuku. Prosím, pozrite sa na obrázok pre podrobnosti. VEĽA ŠŤASTIA S PONÚKANIA CIEN! Spätná väzba bude ponechané na prijímanie spätnej väzby, Vaša odozva je rozhodujúce pre náš www.vitek.sk podnikania a je kľúčom k nášmu úspechu. Po dokončení transakcie vysoko oceňujeme pozitívnu spätnú väzbu s vysokým ratingom. S cieľom odmeniť našich skladajú úsilie poskytovať vynikajúce služby zákazníkom, prosím, hodnotiť výkon s vysokou hodnotenia, v týchto 4 špecifické aspekty: položka, ako je popísané, komunikácia, dodacia lehota a poštovné a manipulačné poplatky.

  • Čepeľ Materiál: Iné
  • DIY Dodávky: Tesárstvo
  • Číslo Modelu: A-xzd73
  • Názov Značky: PEGASI
  • Rukoväť Materiál: Iné
  • Druh: Pevnou Čepeľou Noža

Štítky: vrecko taktických vojenských, eafengrow nôž, knive, nakiri nože, kuchár nôž, nože lovecký nôž na prežitie veľké, asus edc nôž, survival nôž mužov, d2 ocele, nôž taktika.

Napísať recenziu

Japonský vonkajšie D2 taktický nôž, vysokú tvrdosť vonkajšie lovecký nôž, jungle prežitie nôž, prenosné obrany EDC nôž

Japonský vonkajšie D2 taktický nôž, vysokú tvrdosť vonkajšie lovecký nôž, jungle prežitie nôž, prenosné obrany EDC nôž

Napísať recenziu

Súvisiace produkty