Nový produkt

Cameron Čínsko 3800mAh Batérie TLi036A1 pre Alcatel One Touch Odkaz 4G+, 4G+ LTE, Y900, Y900NB

999 položky

€11.35

-24%

€15.13

Nabíjateľné Batérie Fotoaparátu ,Pls skontrolujte, či vaše Originálne batérie model, či sa Zmestí pod Batériou Časť Č.

Kompatibilný model:

Pre Asus Jeden Dotyk Odkaz 4G+, One Touch Odkaz 4G+ LTE, One Touch Odkaz Y900, Y900NB

Časť Č.:

TLi036A1

Špecifikácie:

Napätie: 3.8

Kapacita: 3800mAh / 14.44 Wh

Rozmer: 58.55 x 53.80 x 10.16 mm

Cameron čínsko model Č.: CS-ATY900SL

Li-ion batéria

Najlepšie náhradou za originálne Batérie

100% nový vysoko kvalitných generických (non-OEM) batérie, Ponúkame na predaj úplne nové náhradné/kompatibilné batérií, ktoré sú vyrobené na spĺňajú alebo prekračujú špecifikácie pôvodnej značky výrobcu.

VITAJTE Nákup Kvality Značky batériu Z Cameron Čínsko Obchode! Používame jednoduchý obal, aby lepšie chrániť životné prostredie!

Sme zaručená:

Ak si chcete kúpiť dávku tovaru, pls kontaktujte nás a získajte veľkoobchodné ceny alebo FOB cena.

>Všetky produkty, 12 Mesiacov Záruka!

>Doručenie spoľahlivé,optimálne výkon! Ohľaduplný služby!

>Najlepšiu cenu a Dobrú kvalitu!

>akceptujeme Úschovy alebo Paypal, Mix, aby vitajte,

Pomocou Tipov:

1.Ukončiť všetky aplikácie, ktoré nie sú v prevádzke.

2.Zapnite vibrácie off a znížiť vyzváňací tón a časový limit vypnutia obrazovky.

3.Vyhnite sa vystavuje batérie na kvapalné alebo predmetom silné mechanické otrasy.

4.Môžete použiť Baixt Externú Batériu, aby sa váš mobilný telefón výdrž batérie vydržia dlhšie.

5.Vyhnúť preplatok a znovu vybite. Prosím, zastavte sa nabíjanie, keď je batéria je 100% nabitá.

6.Vyhnite sa vystavovať vysokým teplotám 140°F/60°C. Uchovávajte batérie medzi 5%-95%.

7.Neskratujte batériu.K náhodnému skratu môže dôjsť, keď kovový predmet-napríklad minca, sponka alebo pero-spôsobí priame prepojenie kladnej(+) a zápornej(-) svorky batérie pri skrate svoriek môže dôjsť k poškodeniu batérie pripojenie objektu.

F eedback: spätná Väzba politiky

* Budeme poskytovať pozitívnu spätnú väzbu po prijatí platby,Na podporu zdravého Ali spoločenstva,dúfame, že sa vám bude robiť to isté pre nás.Chceme, aby ste pochopili, že sme hodnota služby zákazníkom ohromne.Ak máte akékoľvek nespokojnosť,prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť problém skôr, zanechajte nám negatívnu spätnú väzbu.Sme si istí, že vždy existuje riešenie a sme si istí, že nechcete, zlé spätnú väzbu, tam, kde sa transakcia ukončí. Budeme radi pomôžu.Vzhľadom na časové pásmo rozdiel,správy budú odpovedali do 24 až 48 hodín. Pošlite nám správu, ak existuje akékoľvek problémy, pred odchodom spätnú väzbu. Ak ste statisfy našich produktov, prosím, dajte nám Pozitívna spätná väzba a 5-hviezdy DSR, Pretože to je pre mňa veľmi dôležité. Vďaka za vašu podporu a pochopenie! Ak nie statisfy prosím, kontaktujte ma pred zanechať negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu,budeme robiť moje najlepšie, ktoré vám pomôžu.

P ayment: Pred objednaním prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vášho prednostné zásielky metóda.Položky sú dodávané len po platbe v potvrdené Úschovy alebo Paypal a Všetky platby musia byť predplatených v plnej výške. Vaša platba potreby prijímania do 7 dní po aukcia. Akceptujeme platby kreditnou kartou.Všetky platby musia byť predplatených v plnej výške. Ali, aby na platby kreditnou kartou auditu, auditu bude úspešný, bude zobrazené v poradí, v prepravnom oznámenie(Spravidla 24 hodín). Celkové množstvo každej položky nezahŕňa DPH a bez DPH faktúry nemôže byť ponúkaná.

S hipping:

Ak lebo čína dovolenku dodacia lehota bude mať meškanie, ocenia vaše pochopenie. Takže ak chcete exchang adresa alebo inej žiadosti,prosím, kontaktujte nás do 24 hodín.

Tento medzinárodný poriadok, môže trvať dlhšie, aby sa dospelo, Zvyčajne shippment na celom svete sa používa vziať 8 35 pracovných dní, vylúčiť Sat & Sun, ak spĺňajú nákupnej sezóny, môžu mať malé oneskorenie. Máme loď po celom svete Singapur Príspevku Registrovaný Air mail. Tovar vám bude dodaný čo najskôr po plnej úhrade. Môžeme tiež poskytnúť TNT alebo DHL Express (3-8 dní). Obstarávacia cena je vyššia ako štandardný na poštovné, Ak chcete, aby sa loď, DHL, prosím, kontaktujte nás, Veľmi rozumné, expedičný poplatok bude účtovaný. Všetky Balíky z batérie dodávané prostredníctvom medzinárodnej registrované letecky, môžete sledovať package stav, budeme vám sledovacie číslo potom, čo expedície.

Doprava zadarmo na všetky krajiny s sledovacie číslo zásielky z Číny poštou alebo Singapur poštou alebo Hong Kong pos Pre dispečing hladko a rýchlo, môžeme loď položky cez iné kuriérskou službou, rozhodnutie z nás je konečné. Prosím, dajte nám vedieť pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvoriť všetky spory na Paypal, prosím, dajte nám možnosť vyriešiť všetky problémy a budeme sa snažiť v našich silách, aby uspokojí vaše potreby.

T erms: Všetky produkty nesú jeden rok záruka od dátumu kúpy.Uistite sa, obráťte sa nás najprv pred odoslaním chybné položky späť pre výmenu v rámci záručnej lehoty. Táto platba môže byť vykonaná po prevzatí vrátenej položky,ale žiadna náhrada môžu byť usporiadané ak vrátený položka nemá prísť. Naša záruka sa nevzťahuje na výrobky, ktoré sú fyzicky poškodené, alebo že nie sú za normálnych prevádzkových podmienok v dôsledku nesprávneho používania alebo nesprávnej inštalácie na kupujúceho alebo používateľa strany. Položka musí byť vrátení v rámci prvých 21 dní, ak ste umiestnené nesprávne objednávky.Len čiastočné vrátenie (celková suma mínus skutočné poštovné), bude ukončené do 24 hodín po obdržaní vrátenej položky, ak návrat je výsledok vášho chyba. Sme účtuje späť skutočné poštovné. Plnú náhradu, ktorá bude ukončená najneskôr do 24 hodín po obdržaní vrátenej položky, ak návrat je výsledok nášho chyba,ale tieto predmety musia byť vrátené v lehote 15 dní. Tento tovar by mal byť vrátený v Novom stave a pôvodnom balení, vrátane kartónov, dielov a návod na použitie, atď. Vráti vyrobené pre non-chybný tovar vám bude účtovať 28% doplnenie stavov poplatok.

  • Package: Áno
  • Typ Jednotky: kus
  • Prečo kupovať naše batérie?: Bezpečnosť batérie je najdôležitejšie, nekupujte lacné!!
  • Certifikácia: CE
  • Použitie: Iné
  • Aký úžitok Kúpiť naše batérie?: Najlepšie náhradou za originálne batérie
  • Druh: Štandardná Batéria
  • Kapacita: 3800mah
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: Cameron Čínsko
  • Číslo Modelu: Pre Asus Jeden Dotyk Odkaz 4G+, One Touch Odkaz 4G+ LTE atď.
  • Nabíjateľná: Áno
  • Hmotnosť Balenia: 0.3kg (0.66lb.)
  • Veľkosť Balenia: 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
  • Napätie: 3.8V

Štítky: prípade insta360 one x, batéria alcatel one touch, lte smart phone, bmxc y900, 1 pipetu plastové, ferrari telefón, telefón alcatel, hisense telefón, alcatel y900, v760.

Napísať recenziu

Cameron Čínsko 3800mAh Batérie TLi036A1 pre Alcatel One Touch Odkaz 4G+, 4G+ LTE, Y900, Y900NB

Cameron Čínsko 3800mAh Batérie TLi036A1 pre Alcatel One Touch Odkaz 4G+, 4G+ LTE, Y900, Y900NB

Napísať recenziu

Súvisiace produkty