Nový produkt

Doprava zadarmo! HC06 HC-06 Bezdrôtový Sériové 4 Pin Bluetooth RF Vysielač Modul RS232 TTL bluetooth modul 20PCS H34

999 položky

€41.75

-19%

€52.18

Venovať osobitnú pozornosť; tieto sú nesprávne spôsoby pripojenia:

Z týchto nepatrí problémy s kvalitou, sú všetky rozvody chyba, nie je záruka námietka emptor:

1, pretože dobrovoľné testovanie po úspechu, použitie TXD alebo RXD a skratu

2, modul spĺňajú napájanie spôsobiť poškodenie

Vlastnosti produktu:

Pomocou HC - 06 od modul 1, core module, ktorý vedie k rozhranie zahŕňa VCC, GND, TXD, RXD, vyhradené LED štátu výstupný pin, MCU môžete uviesť, či je zariadenie bluetooth pripojené cez nohy, od stroj ZADAJTE pin je neplatný

2, led indikuje stav pripojenia bluetooth, ligotať povedal, že bol bez pripojenia bluetooth, Chang Liang povedal bluetooth je pripojené a zapnuté port

3, prepájací "3.3 V, vstupné napätie 3.6 ~ 6 V, aktuálny, keď unpaired o 30 ma, zodpovedajúce približne po 10 ma, nie viac ako 7 V vstupné napätie!

4, rozhranie úrovni 3,3 V, môžete byť priamo napojený na všetky druhy jedného čipu mikropočítačový (51, AVR, PIC, RAMENO, MSP430, atď.), 5 V jeden čip môže byť pripojený priamo, bez MAX232 nemohol cez MAX232.

5, zúčtovania efektívnej vzdialenosti 10 metrov, viac ako 10 metrov, je možné, ale nie, aby táto vzdialenosť kvality pripojenia

Po 6, párovanie, keď je plný duplex sériový port na použitie, nie je potrebné vedieť všetky bluetooth protokolom, ale podporuje len jeden v osem dátových bitov, stop bity a parity kontrola komunikačný formát, ktorý sa najčastejšie používa komunikačný formát, nepodporuje iné formáty.

7, keď je pripojenie bluetooth nebola stanovená podľa spárovanie NA príkaz nastaviť prenosovú rýchlosť, mena, hesla a nastavte parametre power save (uložiť). Po bluetooth spojenie sa automaticky prepne na priechod režim

8, malé rozmery (základné vzdelanie 3,57 cm * 1.52 cm), SMT factory, zabezpečiť kvalitu opravy. A stanoviť transparentné tepelné shrinkable trubice, prachu a krásne, a tam sú niektoré antistatické vlastnosti.

9, tento odkaz pre stroj, z funkcie a všetky druhy počítač s rozhraním bluetooth, bluetooth hosť, s väčšinou bluetooth mobilný telefón, PDA, PSP a iných inteligentný terminál pár, nie zosúladenie zo stroja.

Malé zdravý rozum (veľmi dôležité) :

TXD: odosielateľovi, zvyčajne vyjadrené ako odosielateľa, bežná komunikácia RXD musí pripojiť ďalšie zariadenia.

RXD: prijímač, zvyčajne vyjadrené ako prijímač, bežná komunikácia TXD musí pripojiť ďalšie zariadenia.

Pri normálnej komunikácie sám TXD vyzdvihnúť zariadenia RXD navždy!

Z zbierať spontánne: bežná komunikácia RXD TXD pripojenie ďalších zariadení, takže ak chcete dostávať odoslať údaje ako názov napovedá, teda prijímať odosielanie údajov, a to vlastné TXD priamo napojené na RXD, sa používa pri testovaní odosielať a prijímať je normálne, je najjednoduchšie, najrýchlejšie testovacej metódy, ak je problém urobiť test najprv zistiť, či poruchy výrobku. Tiež známy ako slučku test.

  • stav: Nové
  • Názov Značky: AITEXM ROBOT
  • Druh: Regulátor Napätia
  • Aplikácia: Počítač
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: hc05, hc06, spdif bezdrôtové, arduino bluetooth hc 05, flamingo tetovanie, bezkontaktné platby, bluetooth ttl, rs232, usb, rs232 na ttl, rs232 sériový adaptér trieda 1.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo! HC06 HC-06 Bezdrôtový Sériové 4 Pin Bluetooth RF Vysielač Modul RS232 TTL bluetooth modul 20PCS H34

Doprava zadarmo! HC06 HC-06 Bezdrôtový Sériové 4 Pin Bluetooth RF Vysielač Modul RS232 TTL bluetooth modul 20PCS H34

Napísať recenziu

Súvisiace produkty