Nový produkt

36 Štýly Skladacie detské Hračky Stan Pre Tichom Gule Deti Hrať Loptu Bazén, Vonkajšie Hry Veľký Stan pre Deti Deti Lopta Pit

999 položky

€3.58

-39%

€5.88

1. Najmladšie dieťa detí deti outdoor & indoor hrá dom stan, tichom ball pool. 2. Vhodné pre deti chlapci dievčatá. 4. Červená Polka Dot téma hrať pero pre deti s bezpečnostným predkladaného na dieťa hrať viditeľnosť. 5. Nastavenie alebo dať preč ihrisko (v sekundách) s jeho twist technológie. 6. Dozoru dospelej osoby povinné. 7. Vyrobené z extra odolného materiálu pre dlhšiu životnosť. 8. To je skvelé pre vnútorné alebo vonkajšie použitie ideálny pre dvore, parky, strany, dennú starostlivosť a viac dodávaný s robustné stožiare pre rýchle a jednoduchú montáž. 9. Jeho malé rozmery je ľahké, aby sa zmestili v kompaktné domov, alebo detská izba. Skvelá zábava pre deti alebo domáce zvieratá.

1 X Deti, Stan (Bez Lopty)

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu orderafter 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.vitek.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S

SKONČILA ZÁRUKA.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.vitek.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

  • Funkcia 1: ocean loptu stan
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Upozornenie: Bezpečné používanie!
  • stan pre deti: detský stan
  • deti stan: stan pre deti
  • Materiál: Polyester
  • Druh: hrať stan
  • tente enfant: detský stan
  • Číslo Modelu: hrať stan
  • piscine a balle: lopta pit
  • Vekové Rozpätie: < 3 rokov
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • stan: lopta bazén
  • Názov Značky: JOCESTYLE
  • Funkcie: Skladacia

Štítky: stan, diys detský stan, lopta bazén, slávnej hry vonku, dieťa stan, dom pre dieťa, deti stan, teepee, stanový tábor, stan príslušenstvo stonky.

Napísať recenziu

36 Štýly Skladacie detské Hračky Stan Pre Tichom Gule Deti Hrať Loptu Bazén, Vonkajšie Hry Veľký Stan pre Deti Deti Lopta Pit

36 Štýly Skladacie detské Hračky Stan Pre Tichom Gule Deti Hrať Loptu Bazén, Vonkajšie Hry Veľký Stan pre Deti Deti Lopta Pit

Napísať recenziu

Súvisiace produkty