Nový produkt

Ratanové Závesné Nástenné Zrkadlo S Macrame Ďalšie Kolo Make-Up Zrkadlo Domova Pre Bytu Obývacia Izba, Spálňa Umelecké Dekorácie

999 položky

€13.06

-31%

€19.20

Odrážky:

1、Zrkadlo: Vhodné pre všetky dosky, je veľmi vhodné pre váš interiér dekorácie, aby svoj život viac, žiarivý a pohodlné pre svoj život. Či už je to vaše oblečenie alebo holení, to je najlepší servis pre vás. Kombinácia prírodných prvkov robí život návrat do prírody a pokoja.

2、Materiál: striebro zrkadlo, jasný a prirodzený obraz, nie je ľahké oxidovať, a nie je jednoduché hrdza, ratanový dizajn, bez chuti, silné, nie je ľahké poškodenie.

3、úspora Priestoru: Zavesiť ho na stenu, bez toho by do vašej pozícii a poskytuje projekčné služby. Na highdefinition strieborné zrkadlo je obraz jasnejší a jednoduchšie na použitie, osvetlenie vašu krásu alebo krásu.

4、Sklo zrkadla: sklo float, zrkadlový obraz, hladká a nie je deformovaný. Venujte pozornosť skutočnosti, či skla je poškodený počas procesu inštalácie a nie je na škodu pokožky.

5、100% Služby Záruku: Ak máte akékoľvek nespokojnosť alebo pochybnosti o naše produkty, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis čo najskôr, dáme vám najlepšie služby na záruku vašej 100% spokojnosti.

Parameter:

Názov: Severská Prútia Wall Mount Zrkadlo

Materiál: Prútené + Sklo

Hmotnosť:330g

Veľkosť: Cca.39*39*3 cm/15.35*15.35*1.18 v.

Balenie zoznam:

1*Nordic Prútia Wall Mount Zrkadlo

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

  • Materiál: Iné
  • Číslo Modelu: Nordic Prútia Wall Mount Zrkadlo
  • Tvar: KOLO

Štítky: modrá nordic zrkadlo, štvorhranné zrkadlo kolo, nordic flamingo zrkadlo, kolo elektrické zrkadlo, závesné zrkadlo severskej, nordic geometrické zrkadlo, kolo rustikálny zrkadlo, kolo zarámované zrkadlo na stenu severskej, nordic stolička, zrkadlo, nordic šesťhranné zrkadlo.

Napísať recenziu

Ratanové Závesné Nástenné Zrkadlo S Macrame Ďalšie Kolo Make-Up Zrkadlo Domova Pre Bytu Obývacia Izba, Spálňa Umelecké Dekorácie

Ratanové Závesné Nástenné Zrkadlo S Macrame Ďalšie Kolo Make-Up Zrkadlo Domova Pre Bytu Obývacia Izba, Spálňa Umelecké Dekorácie

Napísať recenziu

Súvisiace produkty