Nový produkt

50pcs/veľa DIY Načechraný Rozstrapatené Saténová Stuha Kvety pre Dievčatá Čelenky Príslušenstvo 25 Farba k Dispozícii FH40

999 položky

€10.85

-20%

€13.57

FAQ:

Q: môžem Si vybrať farby?

Odpoveď: Áno, prosím komentár, farbu, číslo a reagovať množstvo pri zadaní objednávky. Môžete poslať ako toto: #1-3ks, #2-10pcs, #5-6pcs atď.......

Otázka: koľko by som si mal kúpiť dostať Expresná doprava zadarmo?

Odpoveď: to závisí od situácie. $100 je ok, ak ste z Severná Amerika, východná Európa, Juhovýchodná Ázia. Iné vzdialenej krajiny, prosím konzultujte s nami pred vykonaním platby!

Poznámka : Tam sa trochu líši každého kusu vzhľadom na ručné práce, c olors môže mierne líšiť vzhľadom na monito r, kontaktujte nás, ak máte akékoľvek problémy,ďakujeme ! môžete si vybrať farby , ak nie , my vám pošleme mix . Prosím, vyberte si farby, ktoré tu a povedzte nám, farby " ČÍSLO & MNOŽSTVO :

Platby

1.zvyčajne sme accpet platby cez

2.Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správne pred platbu

3.Vaše peniaze sú v bezpečí v www.vitek.sk účet,prosím, aby potvrdenie na www.vitek.sk a uvoľnenie peňazí, po tovar nie je prijaté.

Doprava

1.Ponúkame poštovné, že všetky naše položky na celom svete do 48 hodín od EMS/DHL/ alebo Čína post/Hongkong Príspevok

Poštovné spôsobom Delivey Krát Hongkong post/čína príspevok 15-25 pracovných dní EMS 5-9 pracovných dní DHL 3-4 pracovných dní, 2.Niekedy to môže trvať až do 30 pracovných dní dute prísnym vlastné Inšpekcie.

Return 1.Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s položkami,sme accpet vráti a výmeny do 7 dní po obdržaní vášho položky a vy sa zaväzuje vrátiť prepravné náklady,spracujeme vašu žiadosť do 2-5 dní po obdržaní vrátenej položky. 2.Ak položka je chybný,povedzte nám, prosím, aby okamžite na výmenu alebo opravu.Ak výmena nie je k dispozícii,potom vrátenie bude vydané s pôvodnou spôsob platby.

Spätná väzba 1.Ak ste spokojní s položkami a našich služieb,venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 Hviezdičiek pre Položky, ako je popísané a Komunikácie a dopravy rýchlosť . 2.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby,budeme poskytovať vám najlepšie serive.

Kontaktujte nás

1.Môžete nás kontaktovať na odchode nám správu na www.vitek.sk, alebo pošlite nám e-mail.

2.Aby sme mohli reagovať e-mailu do 24 Hodín.

  • Oddelenie Meno: Deti
  • Štýl: Móda
  • Pohlavie: Dievčatá
  • Vzor Typ: Pevné
  • Druh: Barrettes
  • Číslo Modelu: FH40
  • farba: 25 farebných variant
  • Veľkosť: 5cm
  • Materiál: Polyester
  • Položka Druh: Pokrývku hlavy
  • Hmotnosť: 3g/ks
  • Názov Značky: SIYUAN

Štítky: pás s nástrojmi taft, sklo vlásenky, čínske vlasy, šperky, phoenix tiara, svadobné hlavový most, čínsky tiara, fancy headdress, Pás s nástrojmi, šperky predaj, nevesta čína.

Napísať recenziu

50pcs/veľa DIY Načechraný Rozstrapatené Saténová Stuha Kvety pre Dievčatá Čelenky Príslušenstvo 25 Farba k Dispozícii FH40

50pcs/veľa DIY Načechraný Rozstrapatené Saténová Stuha Kvety pre Dievčatá Čelenky Príslušenstvo 25 Farba k Dispozícii FH40

Napísať recenziu

Súvisiace produkty