Nový produkt

ST181 Smart Digital Svorka Meter Vysokou presnosťou Multimeter 400A AC/DC Svorka Merač, Digitálny Displej Podsvietenie Svorka Meter

999 položky

€10.90

-42%

€19.12

Popis:

- Maximálny priemer čeľustí: 36 mm maximálny priemer, non-kontakt vhodné pre rôznych vodičov .

- Indikátor slabej batérie: Keď je nízky stav batérie sa zobrazí symbol, batéria musí byť vymenená, a čítanie môže byť nesprávne, ak batérie je nedostatočná .

- Automatické vypnutie: automaticky vypne, ak nie je žiadna operácia v priebehu 15 minút, úsporu energie a spokojný.

- 400A Vysoký prúd merania: Nastavenie zariadenia na zodpovedajúcu výstroj, spojka meranie s zvieracie hlavy, meranie nie je len vysoko presné, ale je vhodný aj pre rôznych vodičov .

- High-definition podsvietenie displeja: Jasné rukou, bez paralaxy, displej je jasný a podsvietenie je jasné, displej je jasný a podsvietenie je tiež jasné, displeji hodnota môže byť jasne videný v tmavom prostredí a riziko úrazu elektrickým prúdom, je eliminovaný .

Špecifikácie:

Typ položky: Smart digital svorka meter

Štýl: Svorka Multimeter

Tvar: Obdĺžnik

Materiál: ABS

Linka materiál:Mosadz/PVC

Farba: Červená

Hmotnosť: 0,3 kg

Veľkosť: 184*64.5*32mm

Balenie veľkosť: 23.5 X 10.3 X 4cm

Množstvo: 1 X Svorka Meter

Svorka otvorenie veľkosť: 36 mm

Displej: LCD (liquid crystal display)

DC napätie: 400mV~600V

AC napätie: 4V~600V

AC prúd: 40A~400A

Odolnosť: 400Q~40MQ

Kapacita: 4nF~4mF

HZ/frekvencia: 4Hz~4MHz

Maximálny počet: 4000 počíta

Batérii modelu: AAA batéria/AAA*2

Celková dĺžka kábla: 94 cm

Podpora: Dióda/Zero line/NCV/Na-off pípnutie/Podsvietený jasný displej/uchovávaní Údajov

Poznámka:

- Pri výkone súčasné meranie polohy meraných nosnej tekutiny by mali byť umiestnené v strede čeľuste, aby sa zabránilo predĺženie chyby.

- Pri meraní STRIEDAVÉHO prúdu, len neutrálny vodič alebo živé drôtu sa dá merať, a to je len jadro drôtu. Napájacie vodiče bežné elektrické spotrebiče v domácnosti nie je možné merať, pretože obsahujú viac core vodičov.

- Pred meraním, veľkosť prúd sa meria by sa mali určiť a zodpovedajúce rozsah by mal byť vybraný. Keď veľkosť prúdu nie je známy, maximálny rozsah by mal byť vybraný, a rad by mali byť primerane znížiť podľa hodnoty, ale rozsah nemôže byť zmenená počas merania.

Balenie zoznam

Package Zahrnuté:

1 x Balenie Box

1 x Skladovanie Taška

1 x Svorka Meter

1 x Test Pero

1 x Manuál

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ŽIADNE

Štítky: m118a, disk ps3, 1000a skok starter, full smart digitálny multimeter, ac digitálny meter, power bank štart, proces svorka metrov, svorka meter ac dc prúd, svorka aktuálne meter, aneng.

Napísať recenziu

ST181 Smart Digital Svorka Meter Vysokou presnosťou Multimeter 400A AC/DC Svorka Merač, Digitálny Displej Podsvietenie Svorka Meter

ST181 Smart Digital Svorka Meter Vysokou presnosťou Multimeter 400A AC/DC Svorka Merač, Digitálny Displej Podsvietenie Svorka Meter

Napísať recenziu

Súvisiace produkty