Nový produkt

Kingmagic Prihovára / gaetan bloomovej /FISM/kúzelnícke triky/magic rekvizity/magické hračky/ako je vidieť na tv/ doprava Zadarmo do CPAM!

999 položky

€6.94

-4%

€7.30

Zmiešané objednávky je k dispozícii, plz, kontaktujte nás.

trademanager: cn110930552

Popis

Prihovára / gaetan bloomovej /FISM/kúzelnícke triky/magic rekvizity/magické hračky/ako je vidieť na tv/ doprava Zadarmo do CPAM!

Výsledky:

Na viac rokov ako mágovia si pamätám, jedna z najdôležitejších zásad použité v karte magic bol "roztrhané rohu princíp." Kartu je vybratá možnosť jedného rohu je roztrhané off a vedie diváka, potom zvyšok karty je zničená.

Karta je neskôr našiel v akomkoľvek type nemožné mieste, vnútri vo cigarety alebo citrón, napríklad. (Robert-Houdin zvykol karta zobrazia uzamknuté vo vnútri malé bezpečné pochovaný pod stromom.) Samozrejme, nie je iba kartu našiel obnovená, ale roztrhané mimo rohu zápasy presne, čo dokazuje, že bol vybranú kartu. Všetky tieto úděsné zázraky pracujú na rovnakom princípe, že z rohu prepínač. V torn rohu nútené vybratá karta sa prepne na rohu duplikát karty, už set-up vo konečné umiestnenie.

Od teraz vďaka Gaetan je neuveriteľné Prihovára trik vás bude môcť dosiahnuť všetky tieto efekty, bez prepínania rohu kedykoľvek! Viac ako to, že raz karty bolo zvolené diváka môže podpísať rohu karty, ktoré je potom ošizené a odovzdali na diváka. Diváka môže okamžite overiť, že jeho roztrhané rohu zodpovedá karty, čo len potom bude zničené a zistil, obnovená v nemožnú poloha. Gaeton je trik eliminuje potrebu žiadne falošné pohyby a umožňuje okamžite opakovanie účinok, ak požadovanú!

Akonáhle si kúpite magic rekvizity tu, som sa poslať vám produkty výučby prostredníctvom e-mailu, ak ju budete potrebovať!!!

Vykonať video:

1 zásielku je zadarmo doručenie prostredníctvom Čína Príspevok Air Mail, ak hmotnosť balíka je viac ako 2 kg alebo veľkosť balenia je väčší ako 90 CM, použijeme UPS, atď, alebo Lode s dvoma pozemky alebo viac parciel leteckou poštou.

2 Poučenie:hmotnosti a veľkosti sme označené v balení podrobnosti nie je skutočná hmotnosť a veľkosť tovaru, ak potrebujete vedieť o skutočnej hmotnosti a veľkosti, stačí nás kontaktovať.

3 Dodacia lehota:

1) Dopravná rozvinutých krajinách je o 7-45 dní

2) Vzdialených krajinách je o 2-8 týždňov

4, Ak kupujúci chcete použiť viac rýchlejší spôsob dopravy, ako EMS, DHL, atď, prosím, komunikovať s nami o poštovné. Môžeme prispôsobiť prepravné náklady na vás.

5 Výučby:dodacia lehota je závislá na kupujúceho colné odbavenie čas alebo vyššej Moci. Ak kupujúci neprevezme tovar v dlhej dobe, dúfame, že môže kupujúci kontaktovať vášho colné alebo miestnu poštu, aby si tovar hneď.

Po-predajný servis:

Budeme kontrola kvality tovaru pred expedíciou. Ak sa vyskytnú nejaké nečakané problémy stať, dúfame, že sa vyriešiť problémy s kupujúcim prostredníctvom prostrediu v nasledujúcich spôsobov:

1, Ak je kvalita problém, môže kupujúci podať argumentovať v 15days po prevzatí tovaru, je kupujúci povinný poskytnúť fotografie alebo videa a iné dôkazy, aby predávajúci pre identifikáciu.

2 Človekom poškodený, kupujúci prevziať na seba plnú zodpovednosť.

3 Produktu kvalitu spracovania programu:

1) kupujúci vrátiť tovar nám a zodpovedný za návrat poštovné náklady; po obdržaní tovaru ,zašleme nový produkt na kupujúceho a zaplatiť za odoslať lodné náklady.

2) v prípade, Ak tovar (celková cena vrátane poštovného je menej ako 10USD) má problémy s kvalitou, budeme odoslať nový produkt kupujúci v ďalšej objednávke, ak kupujúci neplánujete urobiť novú objednávku v krátkom čase, môže kupujúci zaplatiť odoslať prepravné náklady, a požiadať, aby odoslať nový produkt.

Spätná väzba:

1 Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

2 Ak ste spokojní s našimi položky, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na vás neskôr.

3, Kontaktujte nás e-mailom alebo nášho obchodného manažéra: cn110930552 ,pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme jednať s vami vyriešiť akýkoľvek problém, akonáhle je to možné.

  • Vekové Rozpätie: Grownups
  • Balenie: PP Taška
  • Číslo Modelu: G0958
  • Upozornenie: Null
  • Výkon Formulár: Close-up Magic
  • miesto pôvodu: cn;zhe
  • Názov Značky: Kráľ Magic
  • Druh: zblízka magic
  • Veľkosť: One Size
  • Funkcie: Profesionálne
  • Pohlavie: Unisex
  • Materiál: Papier
  • Je Návod Súčasťou: No

Štítky: magic, čip magický trik, magický trik, reťaz uniknúť, magic point, box magický trik, čarovný meč hračka, ryby magický trik, Kráľ Magic, magic professional.

Napísať recenziu

Kingmagic Prihovára / gaetan bloomovej /FISM/kúzelnícke triky/magic rekvizity/magické hračky/ako je vidieť na tv/ doprava Zadarmo do CPAM!

Kingmagic Prihovára / gaetan bloomovej /FISM/kúzelnícke triky/magic rekvizity/magické hračky/ako je vidieť na tv/ doprava Zadarmo do CPAM!

Napísať recenziu

Súvisiace produkty