Nový produkt

Odnímateľný Jogy Masážny Valček Trapezius Masér Jogy Stick Samostatne Masér Telocvični Svalov Masáž Navi Jogy Stick

999 položky

€24.66

17713613360037302 Masážny Valček Stick USA $ 22.49 /kus USA $ 17.99 /kus USA $ 13.43 /kus USA $ 22.49 /kus

Masážny Valček Späť Háčik

State-of-the-art ručné masáž a akupresúra nástroj je konečne tu!

Koľkokrát denne si trpia nejaký späť, alebo telo na bolesť? Čo robiť, keď potrebujete masáž na upokojenie vaše unavené svaly, ale nemôže dosiahnuť túto problematiku, alebo nemôže generovať dostatočný tlak na účinnú úľavu. Iné ako vidieť svojho maséra, ktorý je ľahko cenovo $70 alebo viac, jediné, čo zostáva, je, opýtajte sa svojho partnera, alebo začať dostať kreatívne nábytkom spôsobov, ako si nikdy neexistoval. Nemusíte viac "Master Smart Výstroj" self masér je odpoveď.

Určené na pomoc každého, či trpia chronickou bolesťou, alebo len hľadáte odbúranie stresu. Odporúča zdravie a fitness odborníkov je efektívny nástroj pre manažment bolesti techník, ako Myofascial Release a Hlbokých Tkanív Masáž

Teraz môžete rozpustiť bolesti, uvoľniť napätie a zbaviť stresu, ako nikdy predtým.Tento úžasný nástroj je all-in-one riešenie pre vaše manažment bolesti a self-masáž starostlivosti.

Odnímateľný dizajn, Vhodné na skladovanie.

Vysoká kvalita ABS materiál, pevné & odolný

Hmotnosť balenia: cca 700g

1* Masážny Valček Háčik

Výhody

1. Tak ľahké a pohodlné, ktoré už nepotrebujete, nákladné návštevy maséra. prenosné masážne stick je vhodné priniesť kdekoľvek – na fitness, spa, v práci, alebo počas dlhých ciest.

2.Samostatne Masér je sval masáž nástroj pre prinášať úľavu na patch svaly v kŕči (uzlov), alebo vyvolať bodov. To sa rozpadá napäté svaly a udržuje svaly poddajná, ktorá pomáha obmedziť zranenia. Použitím tlaku na postihnuté svalové patch, krvného obehu, stimuluje tok svaly, prináša viac kyslíka a živín pre rýchlejšie svalové úľavu a regeneráciu.

3.Umožňujú manuálne vyvíjať tlak na ľahko liečiť napätá a bolestivé svaly, jednoduché používanie a ovládanie.

4.Skvelé pre športovcov, kulturistov, posilňovňa návštevníkov, masáž milovníkov a tých, ktorí prechádzajú fyzikálnej terapie a zotavuje zo zranenia;

5.Zmierniť vaše bolesti a bolesti bez prenájom profesionálneho maséra s masér. Jednoduchý, ale napriek tomu účinné self-masér je jednoduché aplikovať v krku, ramien, chrbta, trupu, stehna/boky, nohy a chodidlá. Dokonca aj v ťažko prístupných oblastiach, medzi lopatkami a v polovici späť sú tiež ľahko masírovať, ktorý pomáha zmierniť bolesť, napätie a stres po celom tele.

Funkcia Zobraziť

  • Aplikácia: Telo
  • Položka Druh: Späť Háčik Masér
  • Materiál: Vysoká Kvalita ABS Materiálu
  • Číslo Modelu: MSLG1001PUR-1
  • Package: PE Taška
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Balenie obsahuje: 1*samostatne masér S Box
  • farba: Fialová
  • Invovie: K dispozícii ak potrebujete
  • Veľkosť: 63*37*3cm
  • Čistá Hmotnosť: 410 g / cm

Štítky: rolling roll telocvični, penový valček, valčeky jogy, telocvičňa otvor valca, taco jogy, stick jogy, roller stick, lano kladka telocvični, svalové stick, jóga dreva stick.

Napísať recenziu

Odnímateľný Jogy Masážny Valček Trapezius Masér Jogy Stick Samostatne Masér Telocvični Svalov Masáž Navi Jogy Stick

Odnímateľný Jogy Masážny Valček Trapezius Masér Jogy Stick Samostatne Masér Telocvični Svalov Masáž Navi Jogy Stick

Napísať recenziu

Súvisiace produkty