Nový produkt

Auto Volant Odznak Engine Start Stop Tlačidlá Nálepky Auto stredovej Konzoly Nálepky na Mercedes Benz W212 W205 W210 W204 GLA

999 položky

€5.85

-9%

€6.49

Popis: Položky: Multimediálne tlačidlo dekoratívne označovanie Nálepky Materiál: Hliníková Vyrobené z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny striebra povrch Priemer: 29mm/35mm/47mm/52mm/58mm (Voliteľné) Čistá Hmotnosť: cca 0.02 kg

Vhodné pre Benz ( Prosím, uistite sa, že veľkosť zmestili vaše auto pred kúpou ) To bude dať vaše Auto, interiér jedinečný a luxusný vzhľad v priebehu niekoľkých minút Prísť s 3 m samolepiace pásky na zadnej strane krúžok kryt pre jednoduchú inštaláciu. Inštalácia Čisté a suché nainštalovaný povrchu,olúpeme a palicu. Dať vaše Auto je vysoká kvalita a jedinečný vzhľad.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. Zabezpečíme zásielky podľa adresy kupujúceho, za predpokladu, tak prosím, potvrďte a skontrolujte adresu, detaily naplnené pri nákupe.

4. Prepravná metóda sme ponúkli je Čína Príspevok Air Mail, takže ak chcete vybrať, DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, kontaktujte nás, prosím, pred nákupom.

5. Služby Tranzitný Čas je poskytovaná plošiny, cez víkendy a sviatky sú vylučuje, takže dodacia lehota môže byť dlhšia, ako sme sľúbili, najmä počas prázdnin, takže buďte trpezliví.

6. Akékoľvek sledovanie informácie aktualizované bude včas informovať, môžete tiež získať sledovacie informácie z oficiálnej webovej stránke.

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Ak máte vrátený výrobok, na nás, Prosím uveďte sledovacie číslo k nám.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení a stave.

3. Ak objednávky nedostali, prišiel v čase, prosím, kontaktujte nás, my vám zabezpečí reshipment alebo vrátenie peňazí pre vás.

4. Ak chcete vrátenie peňazí, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis a neotvárajte sporu priamo.

1. Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, snažíme sa o 100% spokojnosť, ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, obráťte sa na nás po prvé, sme sa ho vyriešiť rýchlo a čo najlepšie.

2. Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a dať 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami, vaše vrelo odporúčam, je náš motivovať, aby sa presunúť ďalej, budeme naozaj vážime váš čas, ak ste ľavej pozitívnu spätnú väzbu.

  • Položka Hmotnosť: 30g
  • Umiestnenie Nálepky: Volant
  • Druh Materiálu: Hliník
  • Položka Druh: Interiérové Lišty
  • Názov Značky: loadok
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Šírka: 4.7CM
  • Rok: 2018
  • Externé Testovanie Certifikácia: CCC
  • Položka Dĺžka: 4.7CM
  • Materiál: Kov
  • Položka Výška: 0.2CM
  • Názov Modelu: amg

Štítky: mercedes cls w218, pad mercedes 212, arm auto, w205, amg w176, w204, mercedes benz triedy, w205 amg jant, c200 w205, obchod mercedes w210.

Napísať recenziu

Auto Volant Odznak Engine Start Stop Tlačidlá Nálepky Auto stredovej Konzoly Nálepky na Mercedes Benz W212 W205 W210 W204 GLA

Auto Volant Odznak Engine Start Stop Tlačidlá Nálepky Auto stredovej Konzoly Nálepky na Mercedes Benz W212 W205 W210 W204 GLA

Napísať recenziu

Súvisiace produkty