Nový produkt

17 Galón / 64 L Oleja Extractor Garáž Extractor Olej Vákuového Tekutiny Extractor Čerpadla Nádrž Extractor

999 položky

€122.34

-6%

€131.54

17 Galón / 64 L Oleja Extractor Garáž Extractor Olej Vákuového Tekutiny Extractor Čerpadla Nádrž Extractor Popis Produktu Táto 64 liter olej vypustite nádrž/olej prijímač je navrhnutý tak, aby poskytujú bezpečné, cenovo dostupné riešenie pre rýchle a bez námahy odvodnenie, prenos a evakuáciu motorové oleje. Je vhodný na použitie v dielni na zber starých a kontaminovaného oleja počas oleja. Olej drainer/extraktor zahŕňa mnoho príjemca funkciami vrátane 3 rôzne veľkosti pružné rúry D= 5 mm, 6 & 8 mm), pre-jednokomorová nádrž vyrobená z plexiskla(tzv. meranie pohár), tlak vzduchu ventilom a prijímač lievik. Využíva stlačený vzduch ako zdroj na výrobu vákua, v záujme dosiahnutia svojich sania funtion. Znečistený olej môže byť vysatý podľa mínus tlak, ktorý vyrába vzduchu a tiež zhromažďované pomocou gravitácie. Priehľadné vizuálne meranie cup je vhodné dodržiavať olej zhromaždené. Rozsah merania pohár ukazuje, výška olej jasne. Olej drainer má dve pevné nápravy kolies a dvoma otočnými kolieskami pre maximálnu ovládateľnosť. Žiadosti, môže zhromažďovať a naplňte olej pre osobné automobily alebo iné stroje. Výška je nastaviteľná na vypúšťanie tekutín z vozidiel na výťahy.

Funkcia Mobile odpadového oleja aspirator s ukazovateľom a tlak vyprázdňovanie, ideálny pre dielne 3 v 1: Odpadového oleja, zberateľ, odpadový olej extractor a olej výplň do jedného celku Mobilný kontajner s vysávač sací systém motorového oleja môže byť nasáva čistý s poskytovanými sondy náplň úrovni možno čítať off kedykoľvek prostredníctvom Plexiskla kontajner. Následné vyprázdnenie sa koná pneumaticky Tento mobilný olej zber zariadenie zaisťuje rýchle a čistenie odpadových olejov dispozícii Olej sacie len v súvislosti so stlačeným vzduchom, vrátane uzatvárací kohút na mozgov Dodanie je čiastočne zmontované Stlačený vzduch, vypúšťané cez flexibilné hadice Teleskopická ocele mozgov pan vybavené filtrom mriežky 3 rôzne veľkosti flexibilné potrubie pre nasávanie olej z pračky prostredníctvom motora dip stick trubice 4 x kolesá pre určenie polohy Špecifikácie Materiál: Oceľový zásobník + ocele lievik + sklo komora Farba: Červená Funkcie: Sania, zber a plnenie Prevádzkový tlak: 0,5 bar Objem olejovej nádrže: 64 litrov(17 galón) Olej zbernej nádrže: 9 litrov(2.4 galón) Prietok: 0.6-1.6 L / min Médium: Lubricatnig olej Dĺžka sacieho potrubia: 1,5 m(5') Dĺžka kanalizačné: 1,5 m(5') Olej teplota: 40-60 ° C(104-140℉) celková Výška: 140 cm -185 cm(4.6'-6.1') 3 rôznych veľkostiach motora vložiť rúr: D = 5mm, 6mm Alebo 8mm(0.016", 0.02" Alebo 0.026") veľkosť balenia: 43x46x73 cm/17"x19"x29" Hrubá hmotnosť: 14 kg/31 kg Obsah balenia 1 X Olej Extractor a na Jeseň Arrester s Mobilnými Olej Vypustite Nádrž 64 Litrov 1 X Zbieranie Zásobník 9L (Lievik) s Integrovaným Displej 2 X Pevné a 2 X Riaditeľných Kolesá 3 X Rôznych Sond Pre Olej Sacie D = 5 mm, 6 mm Alebo 8 mm 1 X Olej záchytnej Nádrži s Vyplniť Indikátor Úrovne 1 X Pre-jednokomorová Nádrž Vyrobená z Plexiskla: 38 cm, 9 Litrov O VEVOR

Taicang Vevor strojných Zariadení CO.,S.R.O .Sme prevádzkuje viac ako 1000 druhov strojov, zariadení, výrobkov,a zapojila sa do cezhraničného podnikania na 10 rokov.V súčasnosti máme viac ako 200 zamestnancov.

Náš koncept je orientovaný na Trh, založený na zákazníka služby

Cez roky praxe sme získali cenné skúsenosti v mechanických zariadení priemyslu,ktoré nám dáva príležitosť slúžiť spoločností z rôznych krajín. V budúcnosti budeme dať plnú hrať na naše silné stránky v mechanických zariadení priemyslu,a aktívne sa podieľať na výstavbe Hodvábnej Cesty Ekonomické Pásu a 21. Storočia Námornej Hodvábnej Cesty, aby podiel high-kvalitné výrobné kapacity a spoločného prospechu.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: 64LQDCYJZT0000001V064LQDCYJPJ0000001V0
  • Druh: Vodný Filter Časti

Štítky: extraktor skrutka, čerpadlo ro, mačka cleaner, slepý cleaner, yz426f, ford logo, zvýšenie tlaku, extraktor vody, skrutka extractor, extraktor olejové čerpadlo.

Napísať recenziu

17 Galón / 64 L Oleja Extractor Garáž Extractor Olej Vákuového Tekutiny Extractor Čerpadla Nádrž Extractor

17 Galón / 64 L Oleja Extractor Garáž Extractor Olej Vákuového Tekutiny Extractor Čerpadla Nádrž Extractor

Napísať recenziu

Súvisiace produkty