Nový produkt

Kaisi K-303 SS-T12A Doske Nástroj na Opravu Kúrenia Stanica Pre iPhone X XS XS MAX CPU Kúrenie Opravy

999 položky

€44.03

-36%

€69.88

kaisi K-303 SS-T12A Doske Nástroj na Opravu Kúrenia Stanica Pre iPhone X XS XS MAX CPU Kúrenie Opravy

Pre iPhone IX ZÚČTOVANIE IXSMAX CPU 1.Proces oddeľovania nastavením oddelenie teplota parametrov cez termostat prevádzky .Po prvé, vrstvené dosky zarovnanie pin otvory budú nainštalované na oddeľovač kúrenie palube,Potom stlačte tlačidlo späť a utiahnite doske. Nastavenie oddelenie odporúčanej teplote 200-220 Stupňov .Nastavenie času potrebného pre proces oddeľovania o 10 sekúnd odporúča termostat ohlasy skutočná teplota hodnota prúdu vykurovacej dosky v reálnom čase.Potom stlačte tlačidlo štart,vykurovacie rúrky je ohrev vykurovacej dosky. 2.Vykurovanie teplota dosiahne nastavená teplota hodnotu,ovládaciu dosku vysiela tri pípnutia na "di, di, di",Zastaviť kúrenie a automaticky udržiavať reguláciou teploty vykurovania,Keď sa odpočítavanie času dorazí,ovládací panel emituje "di" buzz a prestane vykurovanie v rovnakom čase, a začne chladiaci ventilátor tepla vykurovacej dosky násilne. Po teplotu vykurovacej dosky klesne o 55 ovládací panel emituje "di ~~~~"na 3 sekundy.Vrstvenie vjazde a nízkou spotrebou energie v pohotovostnom stave spánku. 3.Na tento čas, budete musieť spustiť stroj znova. Môžete začať vrstvenie opäť prácu stlačením na tlačidlo štart po výmene základnej dosky byť vrstvené. Stroj sa používa na posledný nastavený parameter spustiť v predvolenom nastavení. Ak potrebujete zmeniť parametre,môžete upraviť požadované parametre a potom stlačte tlačidlo štart. Po stroj používaný,odporúča sa vypnúť hlavný vypínač alebo odpojte prístroj, keď je zariadenie v pohotovostnom režime.

Tlačidlo popis 1.Nastavenie teploty hore a dole klávesy:Stlačte toto tlačidlo, ak chcete nastaviť kontrolu teploty v rozsahu. 2.Časovač tlačidlo: Stlačte toto tlačidlo, ak chcete nastaviť časovač časový rozsah. 3.Tlačidlo štart a núdzové stop tlačidlo: môže byť zapnutá alebo núdzové zastavenie, výstup(Núdzové stop tlačidlo: Po spustení kúrenia práce, stlačte núdzové stop tlačidlo, ak chcete odrezať vykurovanie a chladenie ventilátor začne automaticky vypne.)

Funkčný popis 1.Tento produkt nebude vyhrievané automaticky po zapnutí. Po nastavení teploty a času,stlačte tlačidlo štart na spustenie vykurovania,Keď kúrenie dosiahne nastavenú teplotu,bzučiak sa nazýva tri krát, a nastavte čas, odpočítavanie začne.Po odpočítavanie je vynulované,bzučiak bude pípne raz, a to na kúrenie výstup bude odrezať, a chladiaci ventilátor sa spustí Keď je nameraná teplota je nižšia ako 55 Stupňov , bzučiak sa bude volať na tri sekundy a potom zadajte nízkou spotrebou energie v pohotovostnom. 2.Parameter nastavený stroj sa nevynuluje, keď sa používa. Nabudúce sa používa, posledný nastavený parameter sa bude volať. 3.Oddelené elektrické ovládanie systému navrhol tento stroj je kvalitný a praktický.Regulácia teploty je riadená termostatom pripojený na strednej relé na kontrolu teploty vykurovacej rúrky.Teplota je meraná prostredníctvom sondy s termočlánkom splniť vysoké teploty detekciu a kontrolu, a plechové vykurovacie dosky je rovnomerne zahreje na zlepšenie vykurovacej efektívnosti.Termostat nepriamo kontroluje vlastnú ochranu, ktoré je priaznivé pre takúto vysokú tepelnú účinnosť, a zabraňuje termostat pred poškodením v dôsledku nadmerného kúrenia prúd.Termostat ohlasy skutočná teplota vykurovacej dosky v reálnom čase a priamo ohrieva tým, že na tlačidlo štart, digitálny trubice zobrazuje v reálnom čase spätnú väzbu, kúrenie štátu a odpočítavanie času. Vysoká teplota izolácie schéma: Od stroj je vybavený vysoko-teplota vykurovacieho zdroja a jeho kúrenie dosku, riešením je nainštalovať high-teplota izolácie doska medzi plášťom a vykurovacej dosky.Vykurovacia doska je nainštalovaný v strede high-teplota izolácie doska a vysoké teploty izolácie doska je upevnená pomocou skrutiek medzi high-teplota izolácie tanier a puzdro.Účinne znižuje tepelné šírenie počas proces oddeľovania čas a poskytuje bezpečnosť ochrana účinok.

Nastavovanie parametrov: Výkon:100W Napätie: 110V AC / 220V AC 50~60HZ Zobrazenie teploty Rozsah: 0-260 Stupňov regulácie Teploty rozsah: 50-260 Stupňov Teploty odchýlka: o 5 Stupňov Časovač rozsah nastavenia:0-999second Rozmery:120x85x55mm Hmotnosť:0,55 Kg Obal veľkosť:230x190x90mm

Použite tipy:

Stroj môžu nielen rýchlo samostatné, ale tiež dať cín na hlavnej palube a dať to do stroja na vykurovanie. Je lepšie kontrolovaných ako teplovzdušné pištole.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • farba: čierna
  • Druh: Kombinácia
  • Funkcia: SS-T12A Doske CPU Desoldering Kúrenie Stanice
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Materiál: Kov
  • Package: Box
  • Číslo Modelu: SS-T12A
  • Aplikácia: PRE IPHONE X XS XS MAX

Štítky: pre huawei doska, kaisi nástroj, 2011 xeon, fix iphone opravy, quianli, telefón repair tool, základná doska montážna sada, spájkovacia stanica t12, iphon x doske, t12a.

Napísať recenziu

Kaisi K-303 SS-T12A Doske Nástroj na Opravu Kúrenia Stanica Pre iPhone X XS XS MAX CPU Kúrenie Opravy

Kaisi K-303 SS-T12A Doske Nástroj na Opravu Kúrenia Stanica Pre iPhone X XS XS MAX CPU Kúrenie Opravy

Napísať recenziu

Súvisiace produkty