Nový produkt

Deti hoogte grafiek muursticker interieur giraf hoogte heerser decoratie kamer obtlačky muur umenie nálepky tapety HM19002

999 položky

€4.73

-46%

€8.91

Deti Výška Graf Stenu, Nálepky domova Cartoon Žirafa, Výška Pravítko Domáce Dekorácie izby Nálepky na Stenu Umenie Nálepky tapety Množstvo:1 ks Veľkosť :90 CM*60 CM Popis: krásne nástenné art stenu kotúča, pre váš domov alebo kanceláriu dodajú vašej izbe osviežujúci vzhľad, vytvoriť očarujúce atmosféra bude dať úžasný dotyk na váš interio Materiál: PVC. Ľahko sa aplikuje, odstrániť, zmeniť, a znovu, bez toho poškodenie alebo rezíduí Ideálne pre suché, čisté a hladké povrchy Dekoráciu vnútorných stien alebo windows domova, kúpeľňa, pracovňa, internáte, alebo obchod sa Vzťahujú na nábytkom (chladnička, stôl, písací stôl, kuchyne, skrine, zásuvky, atď.) Priehľadné hrany, žiadne biele okraje okolo každej nálepky Funkcie: Táto stena obtisky sa ísť na akýkoľvek hladký, rovný, suchý a prachu voľného povrchu, skvelý nápad, dekor váš obývacia izba, spálňa, pracovňa, hala, cesta...... Moderný spôsob, ako doplniť váš domov alebo podnikania dizajn interiéru.

Pôvodná Veľkosť: 60*90 CM

Upgrade edition Čoskoro pošle za sebou prijaté veľkosť je 45 cm*60 cm*2cm Táto položka sa pridá kvety

Spôsob platby:Podpora www.vitek.sk Escrow služby.

Uistite sa, že poskytnete správne dodaciu adresu a tel. Všetky tovar bude odoslaný na dodaciu adresu, ktorú ste jej poskytli. Prepravné služby: Čína Príspevok Vzduchu Parcela(menej ako 2 KG) , ponúkame doprava zadarmo! Bude to trvať približne 10-25 pracovných dní dosiahnuť , Poskytnúť sledovacie číslo , (ale trochu dlhší čas , musíte mať dostatok trpezlivosti, čakajú na produkty).

Vracia:V prípade, že ste dostali chybné položky, má objednávateľ do 3 dní od dátumu prijatia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.V prípade, že ste dostali nesprávnu položku, tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité stave a musí byť aj v pôvodnom box a balenie.Nepovoľujeme náhrady alebo výmeny, pretože zmenu mysle. Prečítajte si prosím všetky description poskytujeme ako sprievodca skôr než si cenovú ponuku. Pri každom kroku boli prijaté opatrenia na zabezpečenie toho, aby sme loď z správnu položku, tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis. V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania. Zákazník uspokojivé:neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe; zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti.Ponuka S Dôverou!

V ukladáme si môžete namiešať všetky značky , farba , veľkosť a pod . Máme viac značiek , viac modelov , viac farieb na sklade. Ak sa vám páčil produkt , ale nie ich nájsť v Sme obchod , prosím, nebojte sa . Pretože mám mnoho výrobky nie sú v zozname na webovej stránke ešte . Tak môžete poslať obrázok alebo kód položky ku mne . Ja vám dám môj najlepší servis , sme výrobky pochádzajú priamo z číny factory. 100% kvalitná! Najnižšia Cena! Vitajte na Maloobchodný a Veľkoobchodný predaj! Môžete veľkoobchod ich na ďalší predaj , môžeme doprava z ich do svojho spotrebiteľa priamo.

1. Kupujúci: Ahoj , predávajúci , všetky položky vo vašom obchode sú doprava zadarmo, alebo nie? Predávajúci: áno doprava zadarmo na Čína Príspevok Air Mail. 2. Kupujúci: Ahoj , predávajúci , som nedostal môj balík, čo sa deje ? Prečo nemôžem sledovať sledovacie číslo zásielky? Je to neplatné? Predávajúci: dobrý deň, priateľ, sme poslali na post , možno budú musieť urobiť nejaké pracovného procesu. A ešte si odovzdávať informácie. 3. Kupujúci: Ahoj , predávajúci, mám svoje balíčky, páči sa mi to , aj kvalita je úžasné , ale vyzerá to príliš malé na mňa.Čo mám teraz robiť? Predávajúci: Ďakujeme vám za vašu podporu. . Ponúkame politiky návratu. Môžete lode položky späť na vrátenie dane ( expedičný poplatok sa nevracia) alebo exchange.

Zákazník Uspokojivé neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe; zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti.Ponuka S Dôverou!

  • Materiál: Plastové
  • Tému: Zviera
  • vzor: Lietadlo Nálepka Na Stenu
  • Číslo Modelu: HM19002
  • Klasifikácia: Na Stenu
  • Domáce Dekorácie: PVC Nálepky.
  • Názov Značky: ZOOYOO
  • miesto pôvodu: Anhui, Čína (Pevninská Časť))
  • DIY Dekorácie: Vinyl Na Stenu-Nálepky
  • Špecifikácia: Single-piece Package
  • Štýl: Moderné
  • Scenáre: STENY
  • Citát nálepka na stenu: Nápisy Na Steny Odtlačkový
  • Pôvodná veľkosť: 60*90 cm
  • farba: čierna

Štítky: rock tapety, nálepky, tmavé elaf tapety, wallpap, zlatý papier na stenu, tapety roll strom, 3d salon tapety, 3d nálepka na stenu, dino detské tapety, lepidlo neon tapety, steny papiere domova krajiny.

Napísať recenziu

Deti hoogte grafiek muursticker interieur giraf hoogte heerser decoratie kamer obtlačky muur umenie nálepky tapety HM19002

Deti hoogte grafiek muursticker interieur giraf hoogte heerser decoratie kamer obtlačky muur umenie nálepky tapety HM19002

Napísať recenziu

Súvisiace produkty