Nový produkt

Kefa Držiak Pre Dewalt DWD460 DW294 DW124 DW130V DWD460K Black a Decker 28997

999 položky

€8.21

Upozornenie:

Prosím vždy si porovnajte rozmery r eplacement časť s zobrazený

Zodpovednosť a Podnikanie

Príprava čas: potrebujeme 3-5 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.

Prosím skontrolujte vašu adresu pri písaní v www.vitek.sk,ak chcete zmeniť pred máme loď z nich,prosím, upozornenie nám novú adresu.

l O cla: s ohľadom našich zákazníkov výhodu, sme nútení loď vašej objednávky poštou.Vezmite prosím na vedomie ,však, clo je mimo našej kontroly nemôžeme guarrante žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky.

Produkt obrázky a špecifikácie sú dodávané podľa pôvodnej továrne,tak to môže stane, vyrába sa zmenili niektoré technické údaje, alebo outlookings, ktoré ešte nie sme aktualizácia doteraz.A nemôžeme vás informovať po jednom v predstihu. Prosím pochopiť.

Akonáhle sa vady vyskytli,prosím, kontaktujte nás do 3 dní od doručenia údajov.Budeme absolútne riešenie pre vás pozitívne.

Servis A Spätná Väzba

1. Naša pracovná doba je 09:00-18:00 od pondelka do nedele v Pekingu Čas. Kontaktovať nás môžete zanechať správu v centre správ,odpovieme vám čo najskôr.

2. Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a bude sa vždy snaží pomôcť, dúfam, že na vytvorenie dlhých podnikania s vami.

3. Kontaktujte nás TradeManager pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otváranie a spor na mieste.

4. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5-star.

5. Ak nebudete spokojný našich produktov, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás a aby ste spokojný.

  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: dewalt

Štítky: black a decker matice, dewalt logo, batéria black decker, dewalt nástroj, black decker, dewalt, dewalt háčik, milwaukee motor, dewalt pre, koketná.

Napísať recenziu

Kefa Držiak Pre Dewalt DWD460 DW294 DW124 DW130V DWD460K Black a Decker 28997

Kefa Držiak Pre Dewalt DWD460 DW294 DW124 DW130V DWD460K Black a Decker 28997

Napísať recenziu

Súvisiace produkty