Nový produkt

Vintage Oválne Lupa " Rámy Krátkozrakosť Rx môcť Odrazové Svetlo Drôt nohy Muži Ženy Okuliare Okuliare

999 položky

€8.01

-34%

€12.32

Vintage Oválne Lupa " Rámy Krátkozrakosť Rx môcť Odrazové Svetlo Drôt nohy Muži Ženy Okuliare Okuliare

Úplne Nové.Top Kvality.Nenechajte Si Ujsť Ich!!! Materiál:Kov

Farba:Čierna,Káva,Zlatá,Strieborná,Kovová

Stav:Úplne nové

Veľkosť rámu:136mm

Most:22 mm

Objektív Šírka:48 mm

Objektív Vertikálne:46 mm

Chrám:126mm Pred zakúpením tejto položky,uistite sa, prosím, ak tento rám vhodný pre vás,údaje z merania pozrite si prosím ranu graf. Čierna Káva Gold Strieborná Kovová

O nás

Boli sme predávať na ALI-EXPRESS od roku 2010 a nachádza sa v Číne. Špecializujeme sa na módne výrobky. Naším cieľom je poskytovať konkurencieschopné ceny a vysokú kvalitu výrobkov, rýchle dodanie a skvelý zákaznícky servis pre našich zákazníkov.

Ak chcete viac, výber,Prosím, navštívte náš obchod. Doprava

* Tovar bude expedovaný do 2 pracovných dní po obdržaní platby.

* Pre zákazníkov z USA,Veľká Británia,Austrália a Kanada,tovar bude dodaný prostredníctvom e-paketové z Číny s sledovania,zvyčajne to trvá 7 až 15 dní príchodu,ale dodacia lehota bude závisieť od cieľov a iných presné faktory môžeme " t kontroly.

*Pre zákazníkov z väčšiny krajín,zvyčajne to trvá 15-40 dní príchodu,ale dodacia lehota bude závisieť od cieľov a iných presné faktory môžeme " t kontroly.

* Vieme poslať položky podľa vášho bydliska za predpokladu, tak prosím, uistite sa, že váš príjem adresu, pred nákupom.

* Ak kupujúci nedostali položky po čase, ako sme prisľúbili, prosím, kontaktujte nás pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu alebo nahlásiť akýkoľvek spor.

Ak kupujúci potrebné, EXPRESNÁ DOPRAVA, poteší kontaktu s nami a to potrebuje príplatok za poštovné. Podmienky predaja chceme, aby váš online zážitok z nakupovania byť bez rizika. Myslíme si, že vás bude milovať nášho tovaru a pochopiť, že je niekedy ťažké kúpiť položky, bez toho by v skutočnosti byť schopní cítiť, z tohto dôvodu a ako súčasť nášho 100% spokojnosť zaručená alebo vaše celé peniaze späť . Ak nie ste spokojný s nákupom, z akéhokoľvek dôvodu, jednoducho zaslať späť k nám do 14 dní od doručenia, vám vrátime plnú sumu kúpnej ceny (pôvodné prepravné poplatky nie sú refundovateľné) alebo exchange. Všetky žiadame, je, aby ste nás e-mailom na návrat povolenie číslo. Prosím, uistite sa, že položka je v rovnakom stave, ktorý ste obdržali. Kontaktujte nás, Ak máte akékoľvek otázky,prosím kontaktujte nás cez správu.

  • Okuliare Príslušenstvo: RÁMY
  • Položka Druh: Okuliare Príslušenstvo
  • Číslo Modelu: 1
  • Vzor Typ: Zviera
  • Materiál Rámu: ZLIATINY
  • Pohlavie: Unisex
  • Názov Značky: betsion

Štítky: AV mod, betsion, muži okuliarov, rámov, ľahké okuliare, silueta, rám skla, veľké rámy mužov, striebro okuliare rámy, sklo krátkozrakosť, fialová okuliare, rám ženy, rámy okuliarov mužov raund.

Napísať recenziu

Vintage Oválne Lupa

Vintage Oválne Lupa " Rámy Krátkozrakosť Rx môcť Odrazové Svetlo Drôt nohy Muži Ženy Okuliare Okuliare

Napísať recenziu

Súvisiace produkty