Nový produkt

Guľka Spätnou Incenses Kužele Santalového Dreva Veža Kadidlo Horák Voňavé Aromaterapia Kužele Domácnosti Parfum Pre Domáce Jogy

999 položky

€4.34

-28%

€6.11

Odrážky:

1、Pomôžu Vám Relaxovať: Tieto šištičky sa musia používať v spojení so spätnou zvýšiť burner ak chcete dosiahnuť čo najlepšie výsledky. S tlakom malý otvor na jeho spodnej časti, takže dym pôjde dole a pomôžu vám relaxovať.

2、Viacnásobné Použitie: Vhodné pre všetky spätnou kadidlo horáky, dym bude spätnou ako najkrajší vodopád. Každý kadidlo kužeľ trvá asi 12-15 minút.

3、Odporúčané Prostredie: Ideálne pre takmer kdekoľvek vo vašej domácnosti, terasa, deodorization, rituály, kancelárie, jóga, narodeninové oslavy, zvláštne príležitosti.

4、Ideálny Darček: kadidlo kužele bude skvelý darček pre vás, rodinu a priateľov, na narodeniny, výročie, dovolenka, špeciálne akcie a ďalšie. Sú dobré pre upokojenie emócií a zlepšenie sleep kvality.

5、Zahrnuté Vôňa: kvetinová, veža kadidlo, levanduľa, santalové drevo, agarwood, rose, čerešňový kvet, lily, tulipán, atď.

Funkcie:

Rôzne vône, aby sa vám pokojné a šťastné, pomoc spánku, odstrániť, a relaxovať.

Špecifikácie:

Viacúčelový: vhodný pre takmer kdekoľvek doma, v kancelárii, spálňa, kuchyňa, obývacia izba, atď. Je tiež vhodný na terasy, jóga, deodorization, svadby, obrady, slávnosti, oslavy narodenín, zvláštne príležitosti, romantické chvíle.

Tip: Majte kužele suché. Udržať vaše vetrania miestnosti po použití kužeľov. Byť bezpečná, bez prehĺtaní.

Špecifikácie:

100 kužele za balík

300 kužele za balík

600 kužele za balík

Balenie Zoznam:

1 Balenie*Spätnou Kadidlo Kužeľ

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

  • Aplikácia: Telo
  • Materiál: Iné
  • Aplikácia Scény: Obývacia Izba
  • Balenie: Jednoduchý Balík pre Súkromné Použitie
  • Použitie: Aromatické
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Špecifikácia: >50ML
  • Podpora: Drop Shipping/Veľkoobchod
  • Klasifikácia: Iné
  • Regionálne Funkcie: Čínsky Kadidlo
  • Číslo Modelu: spätnou kadidlo kužele
  • Druh: Iné

Štítky: požičovňa co2, dekor zen, voda kadidlo horák, väčšinu kadidlo držiteľ, aromaterapia plošných, spätnou kadidlo, kadidlo kužele patchoulli, kužeľ kadidlo, santal čistý prášok, kadidlo držiak na stojan.

Napísať recenziu

Guľka Spätnou Incenses Kužele Santalového Dreva Veža Kadidlo Horák Voňavé Aromaterapia Kužele Domácnosti Parfum Pre Domáce Jogy

Guľka Spätnou Incenses Kužele Santalového Dreva Veža Kadidlo Horák Voňavé Aromaterapia Kužele Domácnosti Parfum Pre Domáce Jogy

Napísať recenziu

Súvisiace produkty